Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(Javute @ 2012 05 12, 13:25)
akims paganyti  ax.gif Sukneles - kostiumeliai  ir sukneles, bandysiu is cia rinktis ka nors siutis vestuvems.. DAUG SUKNELIU

paskutineje eileje, dvi paskutines pasakiskos wub.gif
Atsakyti
Gal yra paneveziete kuri yra 54 dydzio ir nuomavosi suknele vestuvine blush2.gif butu labai idomu suzinoti is kur ja gauti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos patarkit ax.gif
Tokio modelio suknyte ant mOnikenes labiau ziuretusi juoda ar nat.lino spalvos
user posted image
Nera galimybes matuotis verysad.gif Negaliu apsisprest
Atsakyti
Aš sakyčiau natūralios lino spalvos. Juoda gal vizualiai sumažintų, bet juk vasara, kam gedule vaikščioti.
Atsakyti
man apskritai siai manekenei juoda spalva atrodo , kad netinka g.gif , imciau tik lino spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
ar man čia vienai atrodo "trumpakūnės efektas"? Graži suknytė ir mergaitė graži, bet kažkaip viskas suspausta atrodo g.gif
Atsakyti
Galetu ilgesne but suknele,iki pat zemes. g.gif bet virsus tai labai dailus... blush2.gif
Atsakyti
Man tai cia viskas gerai, gal nuo rasto priklaso.. uz tai ir atrodo suspausta smile.gif
o kad iki zemes galetu buti tai sutinku, durnas toks ilgis, iki kulniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiek tiek vaizdų, na bent akims paganyti :-)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Jetau kaip viena patiko, juoda balta - kur keturios sukneles vienoje nuotraukoje blush2.gif dabar kaip tik ieskausi modeliuko, zadu siutis vestuvems ax.gif
Atsakyti
Su baltom kelnem-negrazu schmoll.gif daugiau visi modeliukai nieko,neblogi 4u.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti