Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

Visą gyvenimą grindis ploviau rankomis (net tada, kai įsikraustėm į namą) ir labai skeptiškai žiūrėjau į visas "mopas" (dryžiai lieka, terlionės daug ir tt.). Po šešerių metų kaip "Švilpiko dienoj" sukantis tarp darbų ir namų trūko kantrybė, dar buvo spalio akcija "Gerduvoj". Nusipirkau "Clean twist system" (nors pagal mūsų gan nemažą plotą siūlė Profi, man pasirodė per brangu). Žinot, kas trečią savaitę kone kasdien plauna grindis? Vaikai! Patys siūlosi biggrin.gif Labai atidžiai visada pasveriu žodžius, bet šįkart neabejodama sakau: rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2012 11 04, 23:14)
Visą gyvenimą grindis ploviau rankomis (net tada, kai įsikraustėm į namą) ir labai skeptiškai žiūrėjau į visas "mopas" (dryžiai lieka, terlionės daug ir tt.). Po šešerių metų kaip "Švilpiko dienoj" sukantis tarp darbų ir namų trūko kantrybė, dar buvo spalio akcija "Gerduvoj". Nusipirkau "Clean twist system" (nors pagal mūsų gan nemažą plotą siūlė Profi, man pasirodė per brangu). Žinot, kas trečią savaitę kone kasdien plauna grindis? Vaikai! Patys siūlosi biggrin.gif Labai atidžiai visada pasveriu žodžius, bet šįkart neabejodama sakau: rekomenduoju.

O kurį rinkinį pirkote, nes dabar jau jie trys...
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2012 11 05, 14:44)
O kurį rinkinį pirkote, nes dabar jau jie trys...

Va šitą: http://www.gerduva.l...ist-system-42cm

Mokėjom 134 su kapeikom. Ir man šita sistema (gręžimas) pasirodė lengvesnė nei Profi (svarsčiau ir tą pirkt, bet ten vien kibiras arti 200 lt buvo, plius mopa dar virš 100)
Atsakyti
Aš irgi kol kas su Profi nesusidraugauju. Mažai ten vietos įvalkalui išskalauti, toks vaizdas kokį įkišai tokį ir ištraukei, tik kad šlapias. Nežinau, gal ką ne taip darau. Gundžiausi ir aš Twistu, bet kol išsirinkau kokį pirkt (tik internetu, neturiu kur pažiūrėt gyvai), tai ir akcija pasibaigė) reiks kitos laukt. Nes dukra labai nori plauti grindis, o su Profi tai jai be šansų išgręžt, tai aš turiu stovėt ir skalaut bei gręžiot jai skudurą, o reikia tai dažnai biggrin.gif Galvojau pasilengvinsiu sau gyvenimą, ale nespėjau, tai reiks laukt ax.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas žinot kur kreiptis dėl garantijos,šį rytą lūžo twist šepečio kotas pusiau blink.gif Buvau tą rinkinį twist-šluotą su kibiru pirkus už lipdukus cento parduotuvėj kai buvo akcija,ir čekį turiu.Nu gaila gi,kibirą turiu,o šluotos ne be.Garantija juk 36mėn,o aš apie du metus plaunu su juo ir šia tau,lūžo.Gal kas susidūrėt su panašia situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yngaga @ 2012 11 09, 12:20)
Merginos,gal kas žinot kur kreiptis dėl garantijos,šį rytą lūžo twist šepečio kotas pusiau blink.gif Buvau tą rinkinį twist-šluotą su kibiru pirkus už lipdukus cento parduotuvėj kai buvo akcija,ir čekį turiu.Nu gaila gi,kibirą turiu,o šluotos ne be.Garantija juk 36mėn,o aš apie du metus plaunu su juo ir šia tau,lūžo.Gal kas susidūrėt su panašia situacija? g.gif

Kreiptis reikia i UAB Gerduva,jie yra oficialus atstovai.
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 11 09, 18:34)
Kreiptis reikia i UAB Gerduva,jie yra oficialus atstovai.

Dėkui,kreipiausi,sakė pakeis į naują thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yngaga @ 2012 11 09, 21:26)
Dėkui,kreipiausi,sakė pakeis į naują thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti

gal kuri užmatėt akcijų džiovyklėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 12 lapkričio 2012 - 09:31
Noriu padėkoti Digas už konsultacijas ir apsisprendimą pirkiniui smile.gif Džiugu,kad Sm atsiranda tokių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lunija @ 2012 10 30, 13:44)
Pirkau šepetį su kibiru „LEIFHEIT Twist-System", bet labai garsiai gręžia. Ar taip turi būti? Negaliu naudoti, nes garsas siaubingas.

O koks tas siaubingas? Na, garsas yra, bet ne naktim plaunu grindis, tai nei man, nei kitiems netrukdo biggrin.gif
Atsakyti

Ir mes isigijom naujiena twist mop i naujus namus, pasirinkima leme tai, kad jis sausiausiai isgrezia, mums tai labai svarbu, nes grindys bus alyvuotos drinks_cheers.gif
Atsakyti