Jau 2-3 menesius turiu Twist komplekta. Ir nesu patenkinta valymo kokybe. Pas mane namuose yra laminatas, matines plyteles ir blizgios plyteles. Man ant visu pavirsiu lieka dryziai, kur buvo plauta. O blizgios plyteles pasidengia tokia kaip matine plevele, visos kaip numozotos atrodo. Bandziau ivairius variantus: grezti skudura daugiau (10 kartu), maziau, plauti grindis siltu vandeniu, saltu vandeniu, isploviau skudura skalbimo masinoj, i vandeni pyliau chemikalu rezultatas toks pat. Nunesiau ta skudura Gerduvos atstovei, issiveze ji patikrinti, ir siandien gavau atsakyma, kad pas juos viskas valosi gerai. O tiekejas is Vokietijos teigia, kad dauguma sluotu ant blizgiu plyteliu palieka suorus, tad nieko man padet negali.
Apie sias sluotas skaiciau daugybe geru atsiliepimu. Bet negi jums tikrai nelieka JOKIU skuduro zymiu ant grindu? Nebezinau ka daryti, grindis turiu perplovinet paprastu skuduru...
Klajone, o cia turi ta naujaji twist mop?
Pas mus visi pavirsiai bus matiniai, tai manau nebus bedu

QUOTE(Klajone @ 2012 11 19, 13:23)
Jau 2-3 menesius turiu Twist komplekta. Ir nesu patenkinta valymo kokybe. Pas mane namuose yra laminatas, matines plyteles ir blizgios plyteles. Man ant visu pavirsiu lieka dryziai, kur buvo plauta. O blizgios plyteles pasidengia tokia kaip matine plevele, visos kaip numozotos atrodo. Bandziau ivairius variantus: grezti skudura daugiau (10 kartu), maziau, plauti grindis siltu vandeniu, saltu vandeniu, isploviau skudura skalbimo masinoj, i vandeni pyliau chemikalu rezultatas toks pat. Nunesiau ta skudura Gerduvos atstovei, issiveze ji patikrinti, ir siandien gavau atsakyma, kad pas juos viskas valosi gerai. O tiekejas is Vokietijos teigia, kad dauguma sluotu ant blizgiu plyteliu palieka suorus, tad nieko man padet negali.
Apie sias sluotas skaiciau daugybe geru atsiliepimu. Bet negi jums tikrai nelieka JOKIU skuduro zymiu ant grindu? Nebezinau ka daryti, grindis turiu perplovinet paprastu skuduru...
Laba,
Šepečio įvalkalas pats savaime nepalieka dryžių, dažniausiai tam įtakos turi vandens kokybė arba netinkamų valymo priemonių pasirinkimas. Dažniausiai dryžiai lieka nuo kalkių nuosėdų. Pačios esate susidūrusios ir žinote, kokios dėmės lieka vandeniui išdžiūvus pavyzdžiui ant blizgių plytelių ar ant nikeliu dengto maižytuvo. Ta pati situacija ir su grindimis pabandykite paeksperimentuoti su valymo priemonėmis, kurios tinka būtent Jūsų grindų paviršiams, gal būt rasite tinkamą priemonę ir Jūsų problema išsispręs....
Iki malonaus!
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 19, 19:32)
Klajone, o cia turi ta naujaji twist mop?

Pas mane paprastas twist :-)
Digai, as ir pagalvojau,kad gal del vandens grindys numakotos lieka. Bet kodel tada nelieka plaunant paprastu skuduru? Poryt atsiimu savo sluota,eksperimentuosiu vel :-)
QUOTE(Klajone @ 2012 11 19, 22:39)
Pas mane paprastas twist :-)
Digai, as ir pagalvojau,kad gal del vandens grindys numakotos lieka. Bet kodel tada nelieka plaunant paprastu skuduru? Poryt atsiimu savo sluota,eksperimentuosiu vel :-)
Gali būti, kad sausiau nugręžiate kai šluostote su skudurėliu, vandens perteklius lieka minimalus. Pabandykite ilgiau nugręžinėti su Twist, gal tada pasieksite geresnį rezultatą. Šitų Twistų yra velniai žino kiek paleista į rinką, jeigu tai būtų šluostės problemą, tai būtų krūvos negerų atsiliepimų. Išbandykite mano minėtus variantus ir matysite kur link viskas eina. Jeigu situacija nesikeis, tada sakyčiau, kad Jūsų grindų danga specifinė ir Jums rekia šluostės, kuri labai gerai sugeria ir labai gerai atiduoda grežiant drėgmę...
Iki

sveiki visi,
Uzsimaniau tarkos kuri pjaustytu siaudeliais/lazdelemis. nusiziurejau sita: http://www.leifheit....ersali-trintuve
gal kas turite? kokie atsiliepimai?
Uzsimaniau tarkos kuri pjaustytu siaudeliais/lazdelemis. nusiziurejau sita: http://www.leifheit....ersali-trintuve
gal kas turite? kokie atsiliepimai?
Gal pries kokius metus pirkau Leifheit sepeti grindims plauti. Dabar nezinau koks anas yra
kaip atpazinti?
panasus i sita PROFI MICRO DUO su aliuminio kotu, bet ir i sita PROFI MICRO DUO
dar radau http://www.gerduva.l...du-sluota-profi , http://www.gerduva.l...luota-profi-266 - ar cia tie patys
Padas 42cm - pamatavau. reikes ir nauja sluoste padui pirkti, nezinau kokia
kotas - NE teleskopinis.
noriu nusipirkti kibira ir todel noriu issiaiskinti koki sepeti turiu
gal padesit issiaiskinti?

panasus i sita PROFI MICRO DUO su aliuminio kotu, bet ir i sita PROFI MICRO DUO
dar radau http://www.gerduva.l...du-sluota-profi , http://www.gerduva.l...luota-profi-266 - ar cia tie patys

Padas 42cm - pamatavau. reikes ir nauja sluoste padui pirkti, nezinau kokia

kotas - NE teleskopinis.
noriu nusipirkti kibira ir todel noriu issiaiskinti koki sepeti turiu

gal padesit issiaiskinti?

QUOTE(Digas @ 2012 10 28, 12:12)
Laba,
Viskas priklauso nuo to kur gyvenate - name ar bute, lauko ar vidaus džiovyklos reikia, sieninės ar pastatomos, reikia kompaktiško varianto ar normalaus, koks metražas, kiek planuojate investuoti į džiovyklą. Rekomenduoti galima daug ką, tačiau reikia pirmiausia apsispręsti ko Jums reikia...
Iki malonaus!
Viskas priklauso nuo to kur gyvenate - name ar bute, lauko ar vidaus džiovyklos reikia, sieninės ar pastatomos, reikia kompaktiško varianto ar normalaus, koks metražas, kiek planuojate investuoti į džiovyklą. Rekomenduoti galima daug ką, tačiau reikia pirmiausia apsispręsti ko Jums reikia...
Iki malonaus!

Sveiki, gal ir man patartumete

Noriu pasiteirauti ar niekam nera nuluzusios Leifheit koto detales, auseles kurios uzkabina sluostes detale? Pati pirma plovima nuluzo viena ausele, o sekanti antra. Ar yra kur atskirai pirkti sepecio daliu? Man reikia tos detales kuri sujungia kota su sluostes metaliuku

QUOTE(ra2ga @ 2012 11 26, 23:56)
o koks cia Jusu? Profi?
Idejau bet kokia nuotrauka, norejau parodyti butent ta dali kuri paluzo:

gaila ne tiek pinigu, kiek, kad negaliu persinest per namus su sepeciu

Atskirai detaliu joms nebuna, ieskokite pirkimo kvito ir eikite i bet kuria Gerduva parduotuve, jums ten pakeis i kita sluota.