Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(kriorsa @ 2012 12 11, 13:41)
O tai kaip suprast tada mano sluota?  blink.gif  Buvo parasyta, kad skirta tiek plytelems, tiek laminatui, bet deja nei vienu nenuplauna gerai  doh.gif  (tiek plyteliu teik laminato pas mus vienodas plotas). Gal ir as kazko nesupratau?  blush2.gif

P.S. Plyteles isdziuna tampa matines, pedsakai atsiranda jau pavaiksciojus isdziuvusiom grindim (lygiai taip,kaip pas Apuoka). Su laminatu tas pats  g.gif

Viską supratai teisingai mirksiukas.gif Šluostė skirta ir plytelėms, ir laminatui o sausintuvas (kibire) -šlapiam valymui. Klausimas kaip išgręžti tą šluotą, kad būtų galima su ja plauti, kad ir plyteles.
Kitas dalykas su ta plėvele doh.gif Žodžiu visiškai nevykęs daiktas, nukišau, kad akių nebadytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 11 gruodžio 2012 - 13:53
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 14:51)
Viską supratai teisingai  mirksiukas.gif Šluostė skirta ir plytelėms, ir laminatui o  sausintuvas (kibire) -šlapiam valymui. Klausimas kaip išgręžti tą šluotą, kad būtų galima su ja plauti, kad ir plyteles.
Kitas dalykas su ta plėvele  doh.gif Žodžiu visiškai nevykęs daiktas, nukišau, kad akių nebadytų.

O as tai visdelto bandysiu is jos dar ka nors gero isspausti blush2.gif Gal kas patars del sio dangalo http://www.gerduva.l...as-twist-system ? Kadangi laminatas labai jau traukia visokias dulkes, noreturi kartais ir sausu budu pravalyti ax.gif Kaip supratau, mano turimai sluotai tiktu, bet kaip del jos kokybes? Ir aplamai, kuris sepetys tinkamiausias laminatui (plotas apie 40 kvadratu)?
Dar domintu stiklo valytuvas g.gif Turim stikline pertvara vonios kambaryje, taciau yra tokiu vietu (del tam tikru niuansu), kad tiesiog nepasiekiu niekaip isvalyti to stiklo. Taigi reikia kazko su ilgu kotu, bet gerai nuplaunancio ir nusausinancio g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na bet jus tai skaitot SM. Paprasciausiai reikejo paieskoti informacijos daugiau, pries renkantis.
Ir nei vienas gamintojas jums nepasakys nieko blogo apie savo produkcija, jie gali tik isgirti iki tobulybes savo produkcija.
Leifheit temoje Digas duoda visai neblogas rekomendacijas del prekiu pasirinkimo, todel jusu valia ar klausyti tu rekomendaciju ar ne.
Kitas dalykas, kad ne visi moka naudotis sistemom. Viena gali buti ja labai patenkinta kita peikti.
Na ligoninese ir imonese valytojos tikrai labai slapiai plauna plyteles lotuliukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 13:56)
O jums norima pasakyti, kad prieš einant į parduotuvę ne visi skaito SM  biggrin.gif Ant prekės nebuvo parašyta, kad ji skirta plytelėms. Tuo labiau, kad plytelių pas mane yra sočiai, bet tikrai netikiu, kad kažkas taip šlapiai jas plauna.
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 11, 15:31)
biggrin.gif  Na bet jus tai skaitot SM. Paprasciausiai reikejo paieskoti informacijos daugiau, pries renkantis.

Na ligoninese ir imonese valytojos tikrai labai slapiai plauna plyteles lotuliukas.gif

Tą šluotą aš gavau dovanų.

Tik ne su tokio dydžio šluota schmoll.gif Kai plotas virš 100kv m jau siūloma profi šluota ar ne? g.gif Tai kam šita mažoji? Sovietinių laikų butukų voniai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriorsa @ 2012 12 11, 14:58)
Ir aplamai, kuris sepetys tinkamiausias laminatui (plotas apie 40 kvadratu)?

Kai rasi nepaliekančią plėvelės, pranešk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 11 gruodžio 2012 - 15:43
Nežinau, ar šioje temoje rašau, bet reikia patarimo renkantis šluotą grindims plauti.
Iki šiol naudojau Pelenės metodą - keturiom ant kelių rankom su grindų skuduru biggrin.gif Tačiau dabar laukiuosi, negaliu lankstytis ir ropinėt, todėl nusprendžiau, kad atėjo laikas pereiti prie modernesnių grindų plovimo būdų blush2.gif Gal galėtumėte paaiškinti, ar šluotos forma daro kokią nors įtaką valymui? Turiu omenyje kutuotas šluotas ir šepečius:

http://www.leifheit....ello-plus-micro
http://www.leifheit....sepetys-classic

Kas geriau: kutuota šluota ar šepetys su lygiu padu?

Iš anksto dėkui 4u.gif

P.S. Valomi paviršiai: linoleumas, plytelės ir medinės grindys.
Atsakyti
Asmeniškai aš turiu paprastą šluotą, ne kutuotą-tai vienas iš geriausių pirkinių mano gyvenime...

Atsakyti
Na jei dovanu - tai dovanotam arkliui i dantis neziurima lotuliukas.gif
Jus pamirstat kad yra daug zmoniu, kurie gyvena 18kv.m. butuose bendrabutyje, arba vieno kambario bute, kurio plotas vidutiniskai yra apie 30 kv.m. mirksiukas.gif
Taip, apie 100 kv jau rekomenduojama profi sluota.
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 16:44)
Tik ne su tokio dydžio šluota  schmoll.gif Kai plotas virš 100kv m jau siūloma profi šluota ar ne?  g.gif Tai kam šita mažoji? Sovietinių laikų butukų voniai?  biggrin.gif

Papildyta:
Lygiu padu geriau. O del pasirinkimo, tai pas Diga klausti reiketu. Beje neparaset kiek valomo buto plotas mirksiukas.gif
QUOTE(ninvea @ 2012 12 11, 17:46)
Kas geriau: kutuota šluota ar šepetys su lygiu padu?

Papildyta:
thumbup.gif Tikrai leifheit sluotos labai skiriasi nuo tu pigiu paprastu thumbup.gif
QUOTE(Mil@na @ 2012 12 11, 19:01)
Asmeniškai aš turiu paprastą šluotą, ne kutuotą-tai vienas iš geriausių pirkinių mano gyvenime...

Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 11, 21:34)
Jus pamirstat kad yra daug zmoniu, kurie gyvena 18kv.m. butuose bendrabutyje, arba vieno kambario bute, kurio plotas vidutiniskai yra apie 30 kv.m.  mirksiukas.gif

Aš tiesiog tęsiu tavo mintį biggrin.gif Kalbėjai apie ligonines ir įmones. Ši šluota ten per maža tai ir klausiu kam po galais ji skirta? g.gif Ar šitiems mano pamirštiems butukams? doh.gif Juose daug plytelių? g.gif
Ginčas dėl ginčo- ne mano stilius 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu mazuose butukuose si sluota tiks.
O apie ligonine, tai tik tiek kad slapiai valo, tik manau ne su tokio dydzio sluota, nes valytoja dirbtu 24 val per para su ja lotuliukas.gif
Na butukuose daznai buna lenoleumas, tai manau ji tinka tokiems butukams mirksiukas.gif ir ten ypac ziema daug purvo galima atsinesti is lauko,
o ji tokiems nesvarumams skirta, arba pvz rusiams/pirtims, jei name gyveni (jei rusis ne 100 kv m tongue.gif o 20-30) mirksiukas.gif
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 22:50)
Aš tiesiog tęsiu tavo mintį  biggrin.gif Kalbėjai apie ligonines ir įmones. Ši šluota ten per maža tai ir klausiu kam po galais ji skirta?  g.gif Ar šitiems mano pamirštiems butukams?  doh.gif Juose daug plytelių?  g.gif
Ginčas dėl ginčo- ne mano stilius  4u.gif
Atsakyti
Siandien gera akcija beta.lt Lyginimo lentoms ir uzvalkaliukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 11, 22:34)

Papildyta:
Lygiu padu geriau. O del pasirinkimo, tai pas Diga klausti reiketu. Beje neparaset kiek valomo buto plotas  mirksiukas.gif

O kodėl geriau?

Apie 60 kvadratinių metrų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 12 12, 11:37)

Sveikos mergaites ar kas naudojate sia lyginimo lenta ar ji patvari?kokie atsielipimai butu? blush2.gif
Atsakyti