Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 09, 21:08)
Kam rankom grezti, jei galima daugiau apsukimu padaryt. As laminatui naudoju minimum 10-12 paspaudimu ir sluota daug sausesne mirksiukas.gif

Šita šluota gręžiama kitokiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 09, 22:21)
Šita šluota gręžiama kitokiu būdu.

Butent, ten kitoks kibiras naudojamas ax.gif Svarbiausia, kad os isgrezimas nera didziausia beda,blogiausia tai, kad grindu valymo kokybes nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 12 09, 21:47)
Mes nusipirkome stai toki sepeti http://www.gerduva.l...ys-twist-system . Situacija identiska: laminatas po plovimo tampa matinis, pasivaiksciojus matosi pedosm plyteles taipogi tampa matines, apsitraukia tokia lyg matine plevele. Plaunant laminata reikia papildomai rankomis isgrezti, nes su tuo papildomu kibiru lieka vistiek per slapia sluota.  doh.gif  Tikejausi kitokio rezultato, bet esu nusivylusi  schmoll.gif   Dabar nusipirkome rubu dziovykla sios firmos, tikiuosi bent jau ja neteks nusivilti  doh.gif

na pas mane kitokia sluota ir tt, bet as plaudama parketa pastebejau tokius dalykus: su spec parketui skysciu ir kuo siltesniu vandeniu, plovimo kokybe labai padideja
taip pat ir cia skaiciau apie situs dalykus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraziuke: 10 gruodžio 2012 - 21:39
QUOTE(maraziuke @ 2012 12 10, 21:38)
na pas mane kitokia sluota ir tt, bet as plaudama parketa pastebejau tokius dalykus: su spec parketui skysciu ir kuo siltesniu vandeniu, plovimo kokybe labai padideja

Man visai nesinori chemijos o dėl vandens temperatūros tai visada plaunu su šiltu.
Įtariu tai dėl šluostės drėgnumo viskas. Ji net ir rankomis keistai gręžiasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 12 10, 22:38)

drinks_cheers.gif
kol maziukai sliauziojo, i vandenuko nieko nepiliau, tai kai kur laminatas ties susidurimus pakilo sad.gif tai tas skystis ne siaip sau - o impregnantas. As tai pilu puse kamstelio kibirui - uztenka smile.gif o tai kad pavaiksciojus slapiom grindim lieka pedsakai - tai cia su bet kuria sluoste toks rezultatas. Jau reik stengtis nevaiksciuot, kol neapdzius, as net baldus sukelineju - pavyzdziui, kedes ant stalo, kad neliktu pedsaku nuo kojeliu.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 09, 09:38)
Iš pačio ryto sugadinta nuotaika  verysad.gif Vakar gavau dovanų Combi šluotą su kibiru,  laukiau ryto, kad šviesoje matyčiau kaip plauna grindis. Ant laminato liko plėvelė, pavaikščiojus matosi pėdos  doh.gif Kibire šluostė visiškai neišsigręžia. Tenka gręžti rankomis. O kadangi šluostė tvirtinasi knopkėmis tai darbo tik padaugėjo.
Nežinau ką daryt, bandyt keist? Rinktis kitokią sistemą su kitokia šluoste?  unsure.gif

Sveiki,

Pasirinkote ne patį geriausią variantą. Jeigu skaitėte visas temas apie šias prekes tikrai negalėjote rasti, kad kas nors siūlytų šį variantą laminuotoms grindims....

Iki!
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2012 12 10, 22:24)
Sveiki,
Pasirinkote ne patį geriausią variantą. Jeigu skaitėte visas temas apie šias prekes tikrai negalėjote rasti, kad kas nors siūlytų šį variantą laminuotoms grindims....
Iki!

Jeigu būtumėt parašęs, kad niekas apskritai nesiūlė šito varianto, tai nutylėčiau ( nors informaciją apie prekės netinkamumą norėčiau rasti ant pačios prekės). O dabar kyla klausimas- tai kokioms grindims ji skirta? Tiesiog neįsivaizduoju ką reiktų taip šlapiai plauti? Ir dėl pačios šluostės? Ant kokių grindų tos plėvelės ji nepalieka?
Papildyta:
QUOTE(Julija_15 @ 2012 12 10, 22:20)
o tai kad pavaiksciojus slapiom grindim lieka pedsakai - tai cia su bet kuria sluoste toks rezultatas. Jau reik stengtis nevaiksciuot, kol neapdzius, as net baldus sukelineju - pavyzdziui, kedes ant stalo, kad neliktu pedsaku nuo kojeliu.

niekas ir nevaikšto šlapiom grindim doh.gif čia apie jau išdžiuvusias kalbam. tiesiog tapkės ar kojinės valo, nubraukia ar kaip čia pasakyt gudriau, kažkokį po plovimo likusį keistą sluoksnį. žodžiu šluostė grindis kažkuo padengia. vakar išploviau su sena maksimine šluoste už 17 lt ir vienoj vietoj patryniau su Leifheit stipriai išgręžta rankomis- nu ir liko plėmas verysad.gif
šiaip šluota būtų smagi, gerai slysta- nu žodžiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 07:50)
Jeigu būtumėt parašęs, kad niekas apskritai nesiūlė šito varianto, tai nutylėčiau ( nors informaciją apie prekės netinkamumą norėčiau rasti ant pačios prekės). O dabar kyla klausimas- tai kokioms grindims ji skirta? Tiesiog neįsivaizduoju ką reiktų taip šlapiai plauti? Ir dėl pačios šluostės? Ant kokių grindų tos plėvelės ji nepalieka?
Papildyta:

niekas ir nevaikšto šlapiom grindim  doh.gif čia apie jau išdžiuvusias kalbam. tiesiog tapkės ar kojinės valo, nubraukia ar kaip čia pasakyt gudriau, kažkokį po plovimo likusį keistą sluoksnį. žodžiu šluostė grindis kažkuo padengia. vakar išploviau su sena maksimine šluoste už 17 lt ir vienoj vietoj patryniau su Leifheit stipriai išgręžta rankomis- nu ir liko plėmas  verysad.gif
šiaip šluota būtų smagi, gerai slysta- nu žodžiu  unsure.gif

Sveiki,

Visas geriausias, o kai kam blogiausias valymo priemones ir įrankius esame išdiskutavę dešimtis kartų, ir ne vieną kartą buvau rašęs, kada ir ką reikėtų rinktis. Galiu ir dar kartą pasikartoti, kad reikia atsižvelgti į sąlygas, pagal sąlygas ir rinktis, visada pravartu išbandyti, jeigu abejojate siūlomo varianto tinkamumu ir tik tada pirkti. Jeigu skubėdami ir neatsižvelgę į rekomendacijas pasirinkote netinkamą variantą, nereikia kaltinti gamintojų, pardavėjų ar kitų žmonių. Kita kalba, jeigu Jums pardavėjas rekomendavo netinkamą variantą, tada turite teisę pardavėjo išspręsti Jūsų problemą...
Jūsų rinkinys tinkamas plauti grindų dangas, kurios nebijo drėgmės pertekliaus - plytelėms, kur yra didelis praeinamumas ir kaupiasi daug nešvarumų, pavyzdžiui koridorius....
P.S. siūlau šluostę kuo mažiau nuiminėti nuo šepečio, tai daryti reikia tik kai norite išplauti skalbimo mašinoje...
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2012 12 11, 08:07)
Jūsų rinkinys tinkamas plauti grindų dangas, kurios nebijo drėgmės pertekliaus -  plytelėms, kur yra didelis praeinamumas ir kaupiasi daug nešvarumų, pavyzdžiui koridorius....
P.S. siūlau šluostę kuo mažiau nuiminėti nuo šepečio, tai daryti reikia tik kai norite išplauti skalbimo mašinoje...

Na aš nenoriu ginčytis ir nesuprantu jūsų suinteresuotumo šiuo klausimu 4u.gif

Turint galvoje rinkinio dydį, jis nėra skirtas pramoninėm patalpom. O namuose tokių koridorių, kuriems reiktų atskiro rinkinio tikrai nėra biggrin.gif Be to, nėra grindų kurias reikia plauti taip šlapiai. Tiesiog mechanizmas nevykęs ir niekaip to nepateisinsi...
O dėl rekomendacijų tai skamba kiek juokingai biggrin.gif Prekė prieinama visiems pirkėjams, nežiūrint į tai ar jis naudojasi internetu biggrin.gif
Dėl patarimo ačiū, bet tos šluostės aš visai nenaudosiu unsure.gif
Atsakyti
Jums norima pasakyti, kad visiskai netinka rinkini pasirinkote parketui. Jusu rinkinys skirtas labiau plytelems valyt ir ji renkasi tas, pas ka namie daugiau plyteliu, linoleumo, o jei pas jum parketas, reikejo kita rinkini pirkti. mirksiukas.gif
Ir mechanizmas visiskai vykes, jei jus plausite plyteles, o ne parketa. Paprasciausiai tingejot paskaityti praejusia tema, kur placiai buvo paaiskinta ne tik kokius rinkinius rinktis atsizvelgiant i buto/namo plota, bet ir i tai, ka jus plausit, plyteles, parketa, linoleuma, kad butumet patenkinta pirkiniu. Jus nusipirkote plytelems labiau pritaikyta rinkini, o dabar dejuojat kad blogai plauna parketa doh.gif
Panasiai butu jei pirktumete filmavimo kamera, kuri dar turi fotografavimo funkcija ir su ja visa laika fotografuotumet ir dejuotumet, kad blogai ji fotkina, nuotraukos nekokybiskos lotuliukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 09:22)
Na aš nenoriu ginčytis ir nesuprantu jūsų suinteresuotumo šiuo klausimu  4u.gif

Turint galvoje rinkinio dydį, jis nėra skirtas pramoninėm patalpom. O namuose tokių koridorių, kuriems reiktų atskiro rinkinio tikrai nėra  biggrin.gif Be to, nėra grindų kurias reikia plauti taip šlapiai. Tiesiog mechanizmas nevykęs ir niekaip to nepateisinsi...
O dėl rekomendacijų tai skamba kiek juokingai  biggrin.gif Prekė prieinama visiems pirkėjams, nežiūrint į tai ar jis naudojasi internetu  biggrin.gif
Dėl patarimo ačiū, bet tos šluostės aš visai nenaudosiu  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 11, 12:43)
Jus nusipirkote plytelems labiau pritaikyta rinkini, o dabar dejuojat kad blogai plauna parketa  doh.gif

O jums norima pasakyti, kad prieš einant į parduotuvę ne visi skaito SM biggrin.gif Ant prekės nebuvo parašyta, kad ji skirta plytelėms. Tuo labiau, kad plytelių pas mane yra sočiai, bet tikrai netikiu, kad kažkas taip šlapiai jas plauna.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 11, 13:56)
O jums norima pasakyti, kad prieš einant į parduotuvę ne visi skaito SM  biggrin.gif Ant prekės nebuvo parašyta, kad ji skirta plytelėms. Tuo labiau, kad plytelių pas mane yra sočiai, bet tikrai netikiu, kad kažkas taip šlapiai jas plauna.

O tai kaip suprast tada mano sluota? blink.gif Buvo parasyta, kad skirta tiek plytelems, tiek laminatui, bet deja nei vienu nenuplauna gerai doh.gif (tiek plyteliu teik laminato pas mus vienodas plotas). Gal ir as kazko nesupratau? blush2.gif

P.S. Plyteles isdziuna tampa matines, pedsakai atsiranda jau pavaiksciojus isdziuvusiom grindim (lygiai taip,kaip pas Apuoka). Su laminatu tas pats g.gif
Atsakyti