Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

Sveiki,
domina atsiliepimai apie tokį stiklainių atidarytuvą
http://www.leifheit....comfortline-735
Gal kas turit ir galit parašyti atsiliepimus, atsibodo vargti, kai reikia atidaryti kokią mišrainę ar uogienę Išbandžiau ir stuktelėjimą į stalo kampą, ir peilio kišimą po dangteliu
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2012 06 04, 09:20)
O tai sakykit kuris visgi grindu plovimo sepetys geresni: Viledos ar  Leifheit?  g.gif

Man viledos. Tas išplovimas nesušlampant rankų, atrodo, kad grindis nešvarios, nes turiu kaskart išplauti šluostę po tekančiu vandeniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 07 22, 18:31)
Sveiki,
domina atsiliepimai apie tokį stiklainių atidarytuvą
http://www.leifheit....comfortline-735
Gal kas turit ir galit parašyti atsiliepimus, atsibodo vargti, kai reikia atidaryti kokią mišrainę ar uogienę Išbandžiau ir stuktelėjimą į stalo kampą, ir peilio kišimą po dangteliu

Laba,

Kaip atidarytuvas - geras, tačiau retai perkamas ir retai naudojamas, nes visiems patinka "tradicinis" atidarymo būdas peiliu arba paprastu atidarytuvu smile.gif

Iki! smile.gif
Atsakyti
IKI parduotuveje 50% nuolaida leifheit lentelei pjaustymui, comfortline darzoviu zmulkintuvui ir cesnaku traiskikliui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 08 01, 01:39)
comfortline darzoviu smulkintuv

Draugė išgyrė. Nusipirkau, kai grupiniuose pasiūlymuose buvo. Ir gailiuos. Be to, mano akim žiūrint, nevertas jis tokios kainos (net ir su nuolaida). Naudoju tik, kai tortilijas gaminu (ir tai ne visada išsitraukiu). Šiaip ir be jo kuo puikiausiai išsiversčiau smile.gif

Papildyta:
Gal kas žinot: 1) koks dydis tos pjaustymo lentelės, 2) ar jos paviršiai tik spalvomis skiriasi, ar dar kažkuo, 3) ar galima naudot tą lentelę, kai paviršiai "nusibaigia"?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 08 01, 08:33)
Draugė išgyrė. Nusipirkau, kai grupiniuose pasiūlymuose buvo. Ir gailiuos. Be to, mano akim žiūrint, nevertas jis tokios kainos (net ir su nuolaida). Naudoju tik, kai tortilijas gaminu (ir tai ne visada išsitraukiu). Šiaip ir be jo kuo puikiausiai išsiversčiau smile.gif

Laba,

Dažniausiai taip būna, žmonės pasiduoda impulsui nupirkti už gerą kainą arba dėl rekomendacijų, tačiau retai kas pasvarsto ar daikto tikrai reikės ar jo naudojimas duos tiek naudos kiek žmogus tikisi. Taip elgiausi ir aš, bet prieš pirkdamas dabar visada gerai pagalvoju ar man tikrai reikia norimo daikto, sudėlioju minusus, pliusus ir iš 10 atveju pasirodo, kad 7-8 atvejai atkrenta smile.gif

Iki!:)
Atsakyti
Sveiki,
Noriu paklausti del langu valymo sistemos. Ka ne taip darau? Nes langai po nusausinimo baisus... Smorai, prie remo lieka lasai, kurie isdziuva ir matosi. verysad.gif
Antra karta valau, ir antra karta labai gailiuosi pirkiniu. Paprotinkit, kas gali, kaip su tuo daiktu teisingai elgtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistral @ 2012 08 02, 15:05)
Sveiki,
Noriu paklausti del langu valymo sistemos. Ka ne taip darau? Nes langai po nusausinimo baisus... Smorai, prie remo lieka lasai, kurie isdziuva ir matosi.  verysad.gif
Antra karta valau, ir antra karta labai gailiuosi pirkiniu. Paprotinkit, kas gali, kaip su tuo daiktu teisingai elgtis.  4u.gif

Laba,

Kokia pas jus langų valymo sistema?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 08 01, 09:33)
Gal kas žinot: 1) koks dydis tos pjaustymo lentelės, 2) ar jos paviršiai tik spalvomis skiriasi, ar dar kažkuo, 3) ar galima naudot tą lentelę, kai paviršiai "nusibaigia"?

Dydis 30x40cm
Ten ne pavirsiai spalvom skiriasi, o lentele baltos spalvos ir dar 4 papildomi plastikiniai pagrindai, kuriuos uzsidedu ant lentos ir ant ju pjaustau. Bent jau man jie patogus tuom, kad supjauscius galiu graziai neimant sunkios lentos, o tik ta plastikine dali, supilti ar tai i puoda,ar tai i keptuve, ar i bliuda tai ka supjausciau.
Siaip labai higieniska, nes kai pjaustai zalia mesa, neuztenka tik pasluostyt lenteles, reikia nemazos temperaturos, kad uzmusti ten buvusias bankterijas, o cia paemi ir pakeiti pagrinda ir galiu pjaustyt darzoves, nebijodama, kad nuo zalios mesos kokia bacila pasigauti mirksiukas.gif
Tik nera pakeitimui tu plastikiniu pagrindu verysad.gif . Bet balta lentele galima bus naudot ir be ju, kol ir ji nusibaigs.
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 08 02, 18:31)
Dydis 30x40cm
Ten ne pavirsiai spalvom skiriasi, o lentele baltos spalvos ir dar 4 papildomi plastikiniai pagrindai, kuriuos uzsidedu ant lentos ir ant ju pjaustau. Bent jau man jie patogus tuom, kad supjauscius galiu graziai neimant sunkios lentos, o tik ta plastikine dali, supilti ar tai i puoda,ar tai i keptuve, ar i bliuda tai ka supjausciau.
Siaip labai higieniska, nes kai pjaustai zalia mesa, neuztenka tik pasluostyt lenteles, reikia nemazos temperaturos, kad uzmusti ten buvusias bankterijas, o cia paemi ir pakeiti pagrinda ir galiu pjaustyt darzoves, nebijodama, kad nuo zalios mesos kokia bacila pasigauti  mirksiukas.gif
Tik nera pakeitimui tu plastikiniu pagrindu  verysad.gif . Bet balta lentele galima bus naudot ir be ju, kol ir ji nusibaigs.

Laba,

Viskas labai puikiai paaiškinta, šaunu smile.gif. Atsarginės lentelės yra gaminamos tik jų kol kas neveža į Lietuvą. Jeigu būtų norinčių daugiau užsakyti atsarginius padėkliukus, galima būtų suorganizuoti...

Iki! smile.gif
Atsakyti
Lolitusik, ačiū už atsakymą, bet aš dar vakar ją nusipirkau, net ir neradusi jokių atsiliepimų smile.gif Nuvažiavau, apžiūrėjau, patiko. Tikiuos, neteks gailėtis.
Pabumbėjau pati sau po nosim, kad brangoka, bet vis tiek nusprendžiau pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2012 08 02, 17:23)
Laba,

Kokia pas jus langų valymo sistema?

3 in 1.
Atsakyti