Renkuosi tarp Profi ir Twist valymo sistemu. Buto plotas 100 kv m. Apie 40 proc grindu dangos - plyteles, apie 60 proc. medines parketlentes. Kadangi parketlentes yra alyvuotos, valymas neturi buti dregnas. Taigi, kuri is minetu sistemu labiau tiktu?
QUOTE(Morena. @ 2012 09 09, 21:46)
Renkuosi tarp Profi ir Twist valymo sistemu. Buto plotas 100 kv m. Apie 40 proc grindu dangos - plyteles, apie 60 proc. medines parketlentes. Kadangi parketlentes yra alyvuotos, valymas neturi buti dregnas. Taigi, kuri is minetu sistemu labiau tiktu?
Profi labiau tinka, bet Digas gali placiau paaiskinti, arba paskaitykit ankstesne tema, ten buvo aprasyta kodel Profi geriau. Twist skirtas nelabai dideliam butui, o apie 100 kv jau profi geriau rinktis.
Apie langų valymą ir aš lauksiu info
Labai gera ta nurodyta akcija, nes nusipirkau pirmąjį šepetį-esu nerealiai patenkinta. Dabar galvoju-pirkti tą antrąjį grindų plytelėms lauke ar tą trečią-lauko naudojimui
QUOTE(Lolitusik @ 2012 09 11, 17:41)
aga, maciau cia. Bet cia pristatymas dar 9 lt
QUOTE(Digas @ 2012 09 09, 18:39)
Laba
Na gal nelabai gražu taip daryti, svetimu kvitu spręsti savo problemas
....gal tiesiog reikėjo pasiteirauti ar yra galimybė Jums padėti, pakeisti sugadintą dalį...
Iki!
Na gal nelabai gražu taip daryti, svetimu kvitu spręsti savo problemas
Iki!
Sveiki
Klausiau, netaiso atstovai siu lentu, o jei turi trukumu - keicia, bet reikia kvito. O ar negrazu
QUOTE(Julija_15 @ 2012 09 12, 20:27)
Sveiki
Klausiau, netaiso atstovai siu lentu, o jei turi trukumu - keicia, bet reikia kvito. O ar negrazu
pati neseniai atidaviau savo ceki supermamytei pirkusiai Philips akciiniu gaminiu Maximoj, nematau kriminalo. Jei garantinis dar yra, bet ner popieriaus. As gi ne uz dyka prasau
atsidekosiu kitais popiereliais 
Parašykite man į AŽ kokia ten Jūsų problema. Gal galėsiu pagelbėti.
QUOTE(Tripsita @ 2012 09 06, 22:23)
Sveiki, gal kas nors matėte kur nors akciją Leifheit profi kibirui?
Mane irgi domina. Reiks laukti akcijų
Turinčios šios firmos džiovyklas prašau pasidalinti nuomonėmis ir modeliais.Norėčiau geresnės,kad tvirtesni būtų,nes kiek esu turėjusi prastesnės ir nelaiko man tie strypai.Nusprendžiau įsigyt šios firmos džiovyklą,laukiu nuomonių