QUOTE(žvilgsnė @ 2012 09 26, 13:51)
Turinčios šios firmos džiovyklas prašau pasidalinti nuomonėmis ir modeliais.Norėčiau geresnės,kad tvirtesni būtų,nes kiek esu turėjusi prastesnės ir nelaiko man tie strypai.Nusprendžiau įsigyt šios firmos džiovyklą,laukiu nuomonių
kas man patinka tai, kad galima kojines lengvai prisegti ir strypai neišilanksto ar iškrenta. O šiaip daugiau kaip ir visos kitos.
Galiu pritarti savo bendradarbės nuomonei, kad trūksta stabilumo, kai išneši į kiemą- vėjas papučia ir ji nuvirsta.
Papildyta:
QUOTE(Mistral @ 2012 08 02, 15:05)
Sveiki,
Noriu paklausti del langu valymo sistemos. Ka ne taip darau? Nes langai po nusausinimo baisus... Smorai, prie remo lieka lasai, kurie isdziuva ir matosi.
Antra karta valau, ir antra karta labai gailiuosi pirkiniu. Paprotinkit, kas gali, kaip su tuo daiktu teisingai elgtis.
Noriu paklausti del langu valymo sistemos. Ka ne taip darau? Nes langai po nusausinimo baisus... Smorai, prie remo lieka lasai, kurie isdziuva ir matosi.
Antra karta valau, ir antra karta labai gailiuosi pirkiniu. Paprotinkit, kas gali, kaip su tuo daiktu teisingai elgtis.
man lygiai tas pats. Maniau, kad nemoku naudotis