Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(žvilgsnė @ 2012 09 26, 13:51)
Turinčios šios firmos džiovyklas prašau pasidalinti nuomonėmis ir modeliais.Norėčiau geresnės,kad tvirtesni būtų,nes kiek esu turėjusi prastesnės ir nelaiko man tie strypai.Nusprendžiau įsigyt šios firmos džiovyklą,laukiu nuomoniųwink.gif

kas man patinka tai, kad galima kojines lengvai prisegti ir strypai neišilanksto ar iškrenta. O šiaip daugiau kaip ir visos kitos.
Galiu pritarti savo bendradarbės nuomonei, kad trūksta stabilumo, kai išneši į kiemą- vėjas papučia ir ji nuvirsta.
Papildyta:
QUOTE(Mistral @ 2012 08 02, 15:05)
Sveiki,
Noriu paklausti del langu valymo sistemos. Ka ne taip darau? Nes langai po nusausinimo baisus... Smorai, prie remo lieka lasai, kurie isdziuva ir matosi.  verysad.gif
Antra karta valau, ir antra karta labai gailiuosi pirkiniu. Paprotinkit, kas gali, kaip su tuo daiktu teisingai elgtis.  4u.gif

man lygiai tas pats. Maniau, kad nemoku naudotis g.gif kur lieka pavalau šluoste.
Atsakyti
Nusipirkau dziovykle-tinkleli gleznesniems audiniams. Labai patenkinta, jau isbandziau, galima ja det visur, kur patogiau - ant dziovykles, ant vonios...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 09 27, 15:21)
Nusipirkau dziovykle-tinkleli gleznesniems audiniams. Labai patenkinta, jau isbandziau, galima ja det visur, kur patogiau - ant dziovykles, ant vonios...

Bet nieko nėr geriau už džiovyklę, kur pati džiovina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasišiaušęs: 28 rugsėjo 2012 - 11:28
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 09 26, 15:51)
Turinčios šios firmos džiovyklas prašau pasidalinti nuomonėmis ir modeliais.Norėčiau geresnės,kad tvirtesni būtų,nes kiek esu turėjusi prastesnės ir nelaiko man tie strypai.Nusprendžiau įsigyt šios firmos džiovyklą,laukiu nuomoniųwink.gif

Būna LEIFHEIT TOWER 190
user posted image
ir į lauką nešti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2012 08 04, 13:51)
Ir man reikia instrukcijų dėl langų valytuvo 3 in 1 unsure.gif . Nubraukinėjant šlapią langą lieka vandens juostelės.
O ir šiaip mastau, kad nežinau kaip langus plaut blush2.gif  Ar reikia purkšti langų valikliu ir tada valytuvo kempine trinti, ar kokiu muilinu vandeniu geriau plauti. Mano langai greitai apsineša nuo kelio dulkių ir apsitaško lietumi

Sveiki ir sveikos,

nusivyliau as ir tuo Langų valytuvu „3 In 1" ( http://www.leifheit....vas-3-in-1#more ) - gavau prieš mėnesį dovanų gimtadienio proga... Nesuprantu, gal brokuotas pasitaikė, bet:
a) Visų pirma, kaip reikiant nelaiko nei:
- teleskopinis kotas, kas man ypač aktualu, nes vitrininiai langai aukšti;
- nei ta besisukiojanti galvutė vietoj nestovi... doh.gif
cool.gif Nubraukiant su guma - per patį vidurį lieka ruožas ir, aišku, iš šonų taip pat.. Tad jau nekalbu, kad prie rėmų stiklo nelieka jokių šansų nuvalyt nepaliekant ruožų su šiuo valytuvu...

Išvada: nusivylusi visiškai ir niekam nerekomenduoju šio pirkinio, nes nepasiteisina. Man buvo ypač aktualu toks valytuvas, nes iš namo išorės negaliu pastatyti nei kėdės, nei kopėčių, kad pasiekčiau langų viršų (langai dideli, platūs, aukšti - baisu išstumti su kopėčiom...), tad anyta nepagailėjo pinigėlių ir nusprendė padovanot geros firmos daiktą... unsure.gif verysad.gif o išėjo kaip visada...
Atsakyti
Tiesa, dabar reikia geros grindų šluostės su kibiru... Namuose plytelės pirmam aukšte ir tokios šiurkščios, atsibosta brūžint su paprastu šepečiu... Gal Kalėdų senelis atneštų kažką dovanų, liepta buvo išsirinkt iki Kalėdų, tačiau jau bijau tą daryti, nors visai neseniai žiūrėjau tiek Viledos, tiek Liefheit produkciją... Kaip neapsigauti ir Kalėdų seneliui pasakyti, kad šitas daiktas tikrai geras ir vertas tų nemažų pinigų...?
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2012 09 09, 18:39)
Kaip bebūtų, mano nuomone, dulkių siurblys didesniems namų plotams kuopti tinkamesnis pasirinkimas smile.gif

Mūsų namų plotas tikrai nėr didelis, atvirkščiai. Bet esmė tame, kad auginam 2 keturkojes, kurios daugiau-mažiau šerias ištisus metus.
Turim siurblį, bet arba aš nemoku juo naudotis, arba jis mažai ką tesusiurbia doh.gif blush2.gif Todėl man paprasčiau su šepečiu prasibėgt.
QUOTE(KristinaBal @ 2012 09 28, 15:31)

Nors ne visai dėl to paties produkto, bet paantrinsiu, kad teleskopiniai kotai nėra 'gėris'. Apskritai, kokia iš jų nauda? Kad kelis cm vietos sutaupo?
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 11, 17:05)
Laba,

gal zinot, kur Vilniuj butu galima rast toki semtuveli su sluotele  rolleyes.gif

labai geras daiktas
Atsakyti
Gal kas nors jau turite įsigiję naują Twist Mop? Kokie atsiliepimai?
Ir gal kas neseniai lankėtės Vilniaus Moki veži parduotuvėse. Ten šią savaitę Leifheit produkcijai 25 proc. nuolaida. Kaip asortimentas?
Atsakyti
kiek moki vezi kainuoja leifheit twist rinkinys?
Atsakyti
QUOTE(justis @ 2012 10 08, 18:43)
kiek moki vezi kainuoja leifheit twist rinkinys?

Kiek pamenu, jie neturi asortimente Twist rinkinių...
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2012 09 28, 14:31)
Sveiki ir sveikos,

nusivyliau as ir tuo Langų valytuvu „3 In 1" ( http://www.leifheit....vas-3-in-1#more ) - gavau prieš mėnesį dovanų gimtadienio proga... Nesuprantu, gal brokuotas pasitaikė, bet:
- nei ta besisukiojanti galvutė vietoj nestovi...  doh.gif
cool.gif Nubraukiant su guma - per patį vidurį lieka ruožas ir, aišku, iš šonų taip pat.. Tad jau nekalbu, kad prie rėmų stiklo nelieka jokių šansų nuvalyt nepaliekant ruožų su šiuo valytuvu...

Išvada: nusivylusi visiškai ir niekam nerekomenduoju šio pirkinio, nes nepasiteisina. Man buvo ypač aktualu toks valytuvas, nes iš namo išorės negaliu pastatyti nei kėdės, nei kopėčių, kad pasiekčiau langų viršų (langai dideli, platūs, aukšti - baisu išstumti su kopėčiom...), tad anyta nepagailėjo pinigėlių ir nusprendė padovanot geros firmos daiktą...  unsure.gif  verysad.gif o išėjo kaip visada...

as jums visiskai pritarsiu drinks_cheers.gif jau situo daiktu tai ir as nusivylus baisiai, tikrai niekam nerekomenduoju..PINIGAI I BALA doh.gif
Pas mane butas su ne visais atsidaranciais langais, tai reikejo tokio daikto. Tai visu pirma visiskai nelaiko ju tas leleskopinis kotas, neislaiko jis galvutes svorio.. na ir valo su dryziais..zodziu, langai buvo nesvarus, bet tolygiai, o dabar visi nueje sniuorais ir atrodo dar baisiau nei pries valyma verysad.gif doh.gif
Atsakyti