Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Soffyyy @ 2012 11 26, 11:27)
Mane beria nuo Egipto žemės verysad.gif Ta prasme atsiranda visokių spuogelių, padidėja inkštirai. Labai kemša poras. Dabar ją turiu pasilikus tik kaklui pečiams, rankoms, kada kur vakare einu. Ir draugės jos atsisakė. Viena, kita, dabar jau ir trečia. Dėl tos pačios priežasties - labai kemša poras ir veidą išmeta spaugais biggrin.gif

O čia nuo kurios? Kur Erdesa pardavinėja ar juodoje dėžutėje?
Mano draugė naudoja, jai kaip tik veidas atsigavo, spuogai dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 26, 12:14)
O čia nuo kurios? Kur Erdesa pardavinėja ar juodoje dėžutėje?
Mano draugė naudoja, jai kaip tik veidas atsigavo, spuogai dingo  g.gif

manoji Bikor unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 11 22, 19:36)
Sveikutes smile.gif turiu klausimeli,kas naudoja stai sia pudra
Kai ji nauja,virsus su blizguciu,ar apsitrinus virsutiniam sluoksniui ji taps matine? ar liks su blizguciu? ax.gif

Naudoju ja,nepamenu kokia nauja buvo,bet tikrai neblizga ant veido.
Atsakyti
Turiu nusipirkusi IKOS ež. Pačią pirmą dieną po įsigyjimo pamačiau KAIP JI MAN NETINKA....O dar kaina 110 Lt doh.gif doh.gif doh.gif pasitepiau veida vos vos palietusi šepetėliu pačią pudrą, praėjo gal 5 minutės ir mano veidas...ORANŽINIS kaip pati pakuotė, tik dar baisiau....be to, ji man labai kimšo poras, ypač ant nosies, kaktos.....žodžiu, nerealiai nusivyliau...jos net kaip skaistalų negaliu naudoti, ta prasme-kaip kontūravimo priemonės, nes veidas tampa ryžas....žodžiu, tikrai nepatariu niekam pirkti šios pudros, nes ir kaina didelė, ir kokybė labai prasta. Domina mane dabar ta naujai išreklamuota amerikietiškoji versija Egyptian earth, kur juodoje pakuotėje.....gal kas naudojate? kokie atsiliepimai? ar veidas nepasidaro ryžas? ir ar nedingsta įdegis kaip kažkuri rašė po kelių valandų?.... g.gif blink.gif
Atsakyti
va tiksliai dar pamirsau parasyt bet Kritike parase, mano nuo BIKOR ryzas veidas gaunasi drinks_cheers.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As nusipirkau Bikor (kaune, erdesos parduotuveje). Kiek esu visko bandziusi tai lieku prie nuomones kad egipto zeme gan uiversali ir patenkina mano lukescius. Tinka ir vasara ir ziema, tik ziema jos uztenka vos karta perbraukti konturuojamose vietose. Taip pat tinka kaklui ir dekolte zonai paryskinti, tik zinoma svarbiausia, ja naudojant, nepadauginti:)
Anksciau turejau Ikos, tik tai buvo gan senai ir dabar mano reikalavimai siektiek padideja, tad lyginti sunkoka biggrin.gif Man ikos tuo metu patiko, bet vistik Bikor geresne, nes nera didelio blizgesio. Del poru kimsimo naudojan Bikor nelabai pstebejau, bet mano oda rieboka ir blizgesys tikrai islenda g.gif
Atsakyti
Na va,praejo jau siek tiek laiko,kaip naudoju ta naujaja amerikietiska egipto zeme smile.gif na ir ka galiu pasakyti,labai esu patenkinta wub.gif nuo veido tikrai nenuplaukia(nors mano oda linkusi i riebuma,truputis spuogeliu),spalva svelniai ruda,jokia tikrai ne ryza ir kas nustebino,nekemsa poru thumbup.gif teko keleta naktu is didelio nuovargio uzmigti su makiazu,nuostabai jokio blogio thumbup.gif rekomenduoju
Atsakyti
Nesąmonė man ta Egipto Žemė.
Arba mano odos tipui ji netiko, arba ji iš tiesų nėra jau tokia tobula.
Išmušdavo veidą dėmėm, tarpais baltas veidas, tarpais rudas, tuoj pat nusivalo, kai pabrauki su pirštu.. hmm.. negera, negera ji man
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 05, 20:41)
Arba mano odos tipui ji netiko, arba ji iš tiesų  nėra jau tokia tobula.
Išmušdavo veidą dėmėm, tarpais baltas veidas, tarpais rudas, tuoj pat nusivalo, kai pabrauki su pirštu.. hmm.. negera, negera ji man

kosmetikos priemones ir negali tikti visiems tos pacios.
Visko gali buti,kad jums netiko. Tai nereiskia,kad nesamone..
gal netinkamas sepetelis,gal nemokejot uzsitept tolygiai. Man viskas su ja gerai mirksiukas.gif
man tinka ir jos nekeisciau i nieka,naudoju jas jau 4 metai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2012 12 03, 20:30)
va tiksliai dar pamirsau parasyt bet Kritike parase, mano nuo BIKOR ryzas veidas gaunasi drinks_cheers.gif  doh.gif  biggrin.gif

esu macius merginu tokiais veidais. Bet as nesuprantu kodel taip gaunasi g.gif
turejau ir ikos,o siuo metu naudoju bikor,nei su viena nebuvo oranzinis veidas.. schmoll.gif
zinau,kad ikos yra dvieju atspalviu atrodo g.gif
Bet pagal mane kaip tik bikor yra''ryzesne''. Man su ja labai naturalus atspalvis iseina,tik nereik padaugint. Nors per daug uztepus buna tiesiog tamsesne spalva,bet ne oranzine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 05 gruodžio 2012 - 20:48
Atėjau pas jus pasiklausti, yra kuponai.lt išparduodama egipto žemė, bet tokią matau pirmą kart, tai iškilo klausimas gal kas naudojatės tokia..?
https://kuponai.lt/v...alia-kaina.html
Kaip šie produktai, kaip kokybė, kaina?..Verta čia būtų imti ar nelabai..?..Ačiū..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 05, 20:41)
Arba mano odos tipui ji netiko, arba ji iš tiesų  nėra jau tokia tobula.

tiesa pasakius pritariu. ir man demem ismeto veida nuo ež.gal del to,kad esu labai sviesi? ir ryza gaunuosi nuo tu ez. esu isbandziusi ir ikos,ir bikor,ir ta amerikietiska,dior,chanel bandziau netgi ivairiu atspalviu-tas pats su visom...nu gal dior labiausiai pasiteisinoo man,nes veidas budavo rusvas, o ne ryzas.....siaip man matyt netinka kazkokia medziaga jose esanti ir viskas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(S... @ 2012 12 07, 15:10)
tiesa pasakius pritariu. ir man demem ismeto veida nuo ež.gal del to,kad esu labai sviesi? ir ryza gaunuosi nuo tu ez. esu isbandziusi ir ikos,ir bikor,ir ta amerikietiska,dior,chanel bandziau netgi ivairiu atspalviu-tas pats su visom...nu gal dior labiausiai pasiteisinoo man,nes veidas budavo rusvas, o ne ryzas.....siaip man matyt netinka kazkokia medziaga jose esanti ir viskas... g.gif

cia jau ne priemoniu problema,o jusu veido oda gal prastai paruosiama toms priemonems smile.gif reikia ir egipto zemei gero pagrindo,labai reta turi idealia oda teksturos atzvilgiu,tai riebi,tai sausa,ir meto plemais....pagrinda naudokite ir viskas bus gerai.Nereikia noreti ant neparuosto veido,tiketis stebuklu,kad priemone pati priistaikys smile.gif
Atsakyti