Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 16:39)
Sveikutes, vis gundausi ir gundausi pirkti Egipto zeme, tik dabar tiek daug abejoniu, kuria cia pirkti  g.gif  ir sepeteli kuri pasirinkti... ne visi jie ten vienodi...  blink.gif  smile.gif

As naudoju is Real Technics didyji sepeteli, man jis pats geriausias egipto zemei, galima palaipsniui norima spalvyte pasiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 09 11, 21:11)
ar siuo adresu Gedimino g. 34? parduoda vyriska egipto zeme?

Neatsimenu tikslaus adreso, bet tarp Kestucio g ir Soboro yra ta vaistine (ten jos dvi - vienoj vaistai, kitoj kosmetika). Siaip turetu buti ir vyriska smile.gif O be to ir Erdesa kitam laisves gale yra smile.gif
Atsakyti
man egipto zeme tai superinis dalykas, kol buvau lietuvoj kazkaip nenaudojau, o dabar uzsieni uzmaciau nusipirkau, tai labai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 09 14, 19:44)
man egipto zeme tai superinis dalykas, kol buvau lietuvoj kazkaip nenaudojau, o dabar uzsieni uzmaciau nusipirkau, tai labai patenkinta esu smile.gif

Sveikos merginos, mane domina amerikietiska, juodoj dezutej egipto zeme,gal kurios bandet,tipo be parabenu ir t.t. g.gif As Bi kor egipto zeme naudoju jau 10 metu kazkur,tai is pat pradziu buvo super thumbup.gif nu bet dabar tai labai suprastejus, ir tikrai labai kemsa poras.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute.c @ 2012 10 09, 17:23)
Sveikos merginos, mane domina amerikietiska, juodoj dezutej egipto zeme,gal kurios bandet,tipo be parabenu ir t.t. g.gif  As Bi kor egipto zeme naudoju jau 10 metu kazkur,tai is pat pradziu buvo super  thumbup.gif  nu bet dabar tai labai suprastejus, ir tikrai labai kemsa poras.. doh.gif

as turiu amerikietiska juodoj dezutej smile.gif kadangi neturejus pries tai jokios kitos egipto zemes, tai nelabai ir galiu palyginti. Bet si tai tikrai nekemsa poru, bent jau man smile.gif siaip patinka smile.gif
Atsakyti
naudojau pirkta Vokeitijoj, paskui pirkau Lietuvoj, skiriasi kokybe,kaip diena ir naktis, ar gali buti kad Lietuvoje nusipirkau ne originala?
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2012 10 15, 23:58)
naudojau pirkta Vokeitijoj, paskui pirkau Lietuvoj, skiriasi kokybe,kaip diena ir naktis, ar gali buti kad Lietuvoje nusipirkau ne originala?

Tikrai gali, ziurint kur ir uz kiek pirkote smile.gif
Atsakyti
as bi-kor EZ pirkau parodoj, moters pasaulis ar kaip ten vadinosi neprisimenu, bet nusivyliau ja, gerai, kad jau baiges, nes ji visai ne tamsi, kaip cia raso,kad padaugint galima,,tokia man sviesi, sakau gal pasenusia ikiso. tai dabar bijau ja pirkti, bandysiu ikos, tik nezn kur geriau pirkti, kad orginali butu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galit parašyti tos amerikiečių gamybos Egyptian Earth sudėtį? pasimečiau aš jau visai, kurią imti, pasilikau ties dviem iš trijų bent jau tiek biggrin.gif Tarp Bi Kor ir tos amerikiečių gamybos.
Atsakyti
Pries dvi savaites nusipirkau Bikor egipto zeme, tai db ji visiskas slamstas. Nors pries tai naudojau tai buvo superine, o db ant odos isbuna apie pora valandu. Ir po poros valandu nesimato, kad butu kas tepta ant odos. Dvi valandas idegusi, o likusia dienos dali ant odos nieko nelieka. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2012 10 27, 14:01)
Pries dvi savaites nusipirkau Bikor egipto zeme, tai db ji visiskas slamstas. Nors pries tai naudojau tai buvo superine, o db ant odos isbuna apie pora valandu. Ir po poros valandu nesimato, kad butu kas tepta ant odos. Dvi valandas idegusi, o likusia dienos dali ant odos nieko nelieka.  doh.gif  schmoll.gif

va ir man tas pats buvo,,greitai nieko nelikdavo uzsitepus,,galvojau kad man cia papuole kokia negera,,bet manau suprastejus ir net labai bi-kor.
Atsakyti
vajeee nebuciau pagalvojus kad pries perkant reik labai gerai apsiziuret kad koki sh... nenusipirkti doh.gif
kaip tik galvojau pirkti nauja nes maniske skilus pusiau ir pabodo ja kaskart sudet atgal i dezute biggrin.gif bet jei tokios nesamones vyksta su ju kokybe tai gal as geriau dar naudosiu savo ta skilusia biggrin.gif
Atsakyti