Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Aura_K @ 2013 01 15, 14:09)
Labas mergaites
Jau gavau savo EZ  thumbup.gif . Tik niekur nerandu galiojimo termino, ar ja tiesiog naudoji kol pabaigi?  wub.gif

Ant savo egipto zemes is Erdesos pardos kaune, tikrai originalios, matau parodyta 18 men galioja.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 15, 22:03)
Ant savo egipto zemes is Erdesos pardos kaune, tikrai originalios, matau parodyta 18 men galioja.

Ai turbut kur parodytas lyg atidarytas indelis ane? Pas mane ant jo parasyta 18M
Atsakyti
Gavau ir as saviske smile.gif, pirkta per grupinis lt. Na ka galiu pasakyti, viskas su ja lyg normaliai (gaila, kad neturiu su kuo palyginti). Maskuoti nieko nemaskuoja, tiesiog padengia veida tokia rusva dulksnele.(O kas turi bikora ar defektukus maskuoja?) Ta dulksnele turi labai smulkuti blizgesi lempos sviesoj (ryt paziuresiu kaip diena atrodo). Nera ji nei raudona nei oranzine. Reikia vos vos su sepetuku tik jos "paimti". Panasu i originala, pagaminta JAV, kiek narsiau internete viskas atitinka. Nezinau kodel merginos FB rase, kad padelke, kad raudona ir tt, matyt vadovavosi nuomone, kad ERDESA vieninteliai tiekejai, o bikoras vieninteliai gamintojai : )

O sudetis tokia:
Titanium dioxide, Iron oxides (red, yellow, black), Cornstarch, Mica, Fragrance
(na o sudeti jau gali komentuot nebent ismanancios, nes as tame visai nekompetentinga)
tai va, tokie mano ispudziai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 18 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(Aura_K @ 2013 01 15, 22:21)
Ai turbut kur parodytas lyg atidarytas indelis ane? Pas mane ant jo parasyta 18M

Taip taip tas pats smile.gif
Atsakyti
sveikos... smile.gif

turėjau ir aš užsisakiusi iš grupinio.lt EŽ. na irgi nepasakyčiau, kad veidą padengia raudonai.. visai gera 4u.gif gražiai ir lygiai padengia veidą, ganėtinai natūraliai, blizgoka smile.gif gal raudonai padengė dėl to, kad nesaikingai kitos naudoja ax.gif eina jau į pabaigą ir ieškosiu kitos smile.gif
Papildyta:
p.s. Žemė ta naujosios kartos ( nei sutrupėjo, nei subyrėjo). tik gal greičiau naudojasi, nes jos daugiau ant šepetėlio pasiima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynruge: 29 sausio 2013 - 18:37
O man taip liūdna, gavau dovanų nuo draugo Ikos egipto žemę, kokio velnio jis man ją pirko doh.gif Labai nusivyliau, pasitepliojau ja keletą kartų, nu atrodo visai kitas produktas, nei anksčiau naudojau. Nesuprantu niekaip, ar pakeitė su ja kažką, ar čia aš nebemoku elgtis? Atrodau kaip murzė, nesisklaido produktas ant odos visiškai doh.gif
Atsakyti
Labas, kas pirko neseniai EZ? Domina Bikor ir Ikos?Ar jos kemsa poras ar ne? Nes pasisakymai labai skirtingi...Lauksiu atsilepimu. Pai niekada nenaudojau. Esu sviesiaode. Kuo ypatingas tas sepelis? Turiu stora sepeli, tai speju, kad tiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 vasario 2013 - 15:40
Na atsakymai skirtingi, nes odos skirtingos.. nepabandęs nežinosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 04 vasario 2013 - 17:51
QUOTE(Sense @ 2013 02 04, 17:51)
Na atsakymai skirtingi, nes odos skirtingos..  nepabandęs nežinosi smile.gif

Kas patenkintos, kokia jusu oda? Normali, sausa, misri, riebi?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 05, 09:12)
Kas patenkintos, kokia jusu oda? Normali, sausa, misri, riebi?

Aš patenkinta lotuliukas.gif Mano oda sausoka.Baiginėju jau antra banke.
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2013 02 05, 09:04)
Aš patenkinta lotuliukas.gif Mano oda sausoka.Baiginėju jau antra banke.

Bikor naudoji? Kiek laiko uztenka?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 05, 10:05)
Bikor naudoji? Kiek laiko uztenka?

bikor 2 metam naudojant kas diena
Atsakyti