Mišri, bet pasausėjus, na trūksta drėgmės odytei. Kasdien naudojuos, nepamenu kada pirkau, bet oi tikrai ilgam jos užtenka. Senesnės linijos dar, BiKor. Patinka, nepasakyčiau, kad labai jau kemša poras, kadangi pas man jos atviresnės, tai pasikemša nuo bet ko. Erdesos šepetėlis, lyg ir gerai paskirsto, svarbu nepadaugint. Kaip su kitais nežinau.
Ilgai dvejojau, bet smalsumas nugalejo
kaip ir tiko bikor
labai gundziausi, akcijiniai angliskajai, bet pabijojau nebandzius nezinau spalvos.
O Ikos, tai ne tas blizgumas

O Ikos, tai ne tas blizgumas

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 15, 14:31)
Aš irgi kiek aiškinausi, kad tik Erdesoj originalios ir sudėtis gera, be jokių ten parabenų ir kitų negerumų...
o jau kristianose, sarmose,kosmadose pagal jus-padielkos...
jeigu kalbat apie bi-kor egipto zeme, tai joje pilna parabenu ir parafino. paskaitykit sudeti.
QUOTE(Ašara @ 2013 02 21, 20:28)
o jau kristianose, sarmose,kosmadose pagal jus-padielkos...
jeigu kalbat apie bi-kor egipto zeme, tai joje pilna parabenu ir parafino. paskaitykit sudeti.
na ta parebenu vengimo manija tai siek tiek juokinga dazniausiai buna, reik miske gyventi, kad visiskai isvengtum, o su grozio priemonem tai beviltiskas reikalas

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 22, 08:44)
As pabijojau vien tik del spalvos. Megstu isbandyti tada pirkti. O seip daug geru atsiliepimu skaiciau apie ja. Vasario men siule uz 85lt kaip ir brangoka nezinant produkto. Rizikuociau nepabandes nesuzinosi

Sitai zamei daznai buna nuolaidu. Ji nesenai tik atsirado palyginus LT, gal pries pora metu, as tai nepatikliai ziuriu i ja. Vis del to as uz Bikor ir Ekos
Papildyta:
Ne beviltiskas tikrai
Papildyta:
QUOTE(milagra797 @ 2013 02 22, 06:56)
na ta parebenu vengimo manija tai siek tiek juokinga dazniausiai buna, reik miske gyventi, kad visiskai isvengtum, o su grozio priemonem tai beviltiskas reikalas 

Ne beviltiskas tikrai

labai patinka.
ilgam užtenka, jau kelis metus naudoju, bet jokių pakitimo ženklų (tad manau dar tinkama naudoti), bet dar ir galo nesimato;)

QUOTE(pomidorusultys @ 2013 02 27, 16:13)
labai patinka.
ilgam užtenka, jau kelis metus naudoju, bet jokių pakitimo ženklų (tad manau dar tinkama naudoti), bet dar ir galo nesimato;)

O galiojimas koks? Ant dėžutės turi būti parašyta kiek galioja pradarius pakuotę...
Pvz. 12M, 24M, 36M, t.y. 12 mėnesių, 24 mėnesius , 36 mėnesius ir t.t.
Gal netinkama naudoti jau...
turiu Ikos firmos ir man ji visai nepatinka
nuvyle

QUOTE(*Liepa18* @ 2013 02 27, 16:05)
O galiojimas koks? Ant dėžutės turi būti parašyta kiek galioja pradarius pakuotę...
Pas mane ant Bikor zenkliukas 18men nuo atidarymo

O ikos ir man visiskai nepatiko blizgumas tas turbut dar priklauso koks odos tipas. Juk daug ir patenkintu moteru yra.
As Ikos sviesesniu atspalviu labai patenkinta buvau, jau baiginejasi. Naudojau turbut tris metus. Cia turbut nuo odos spalvos labiausiai priklauso. As sviesiaode.