Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Gal kas galetu pasakyt ar gali but originalas? g.gif
sita
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikiuosi, kad galėsite man padėti ir atsakyti į keletą klausimukų smile.gif

Mano oda tikrai šviesi, į riebumą, būna spuogelių.

Norėčiau pirkti tą pudrą iš Gintarinės vaistinės BiKor, ar yra šviesesnis atspalvis ar tik vienas? (kaip suprantu, pasižiūrėti koks jis yra, nėra galimybės?)
Ar tiks šviesiai odai? Nekimš porų? Ar gerai maskuoja?
Kaina nemaža, todėl nenorėčiau išmesti pinigų į balą...

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 29 gruodžio 2013 - 13:54
Galiu is patirties pasakyti, kad riebiai odai ji netiks - man plauke nuo veido, atspalvis i ryzuma, jokio maskavimo neduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 12 29, 14:41)
Sveikos  4u.gif

Tikiuosi, kad galėsite man padėti ir atsakyti į keletą klausimukų  smile.gif

Mano oda tikrai šviesi, į riebumą, būna spuogelių.

Norėčiau pirkti tą pudrą iš Gintarinės vaistinės BiKor, ar yra šviesesnis atspalvis ar tik vienas? (kaip suprantu, pasižiūrėti koks jis yra, nėra galimybės?)
Ar tiks šviesiai odai? Nekimš porų? Ar gerai maskuoja?
Kaina nemaža, todėl nenorėčiau išmesti pinigų į balą...

Ačiū už atsakymus  4u.gif

Atspalvis tikrai nebus i ryzuma, kaip rase paitam komentare, sviesiai odai tinka, nes mano tokia, esu sviesios odos , ir per tamsi tikrai nebus, nes priklauso nuo to kiek jos desi, jei daugiau bus tamsiau, jei maziau bus tikrai ne per tamsu. siaip mano oda sausa tai man tinka ir patinka ta pudra, beto jau metus laiko naudoju ir net nesimato kad ipusejus butu, nors naudoju kasdiena. As uz , nesigailiu nei vieno lito isleisto, nes ilgam jos uztenka:) bet skaiciau, kad kai kam ji netiko, nezinau gal priklauso nuo odos tipu, bet man nekemsa poru ir tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 12 29, 17:45)
Atspalvis tikrai nebus i ryzuma, kaip rase paitam komentare, sviesiai odai tinka, nes mano  tokia, esu sviesios odos , ir per tamsi tikrai nebus, nes priklauso nuo to kiek jos desi, jei daugiau bus tamsiau, jei maziau bus tikrai ne per tamsu. siaip mano oda sausa tai man tinka ir patinka ta pudra, beto jau metus laiko naudoju ir net nesimato kad ipusejus butu, nors naudoju kasdiena. As uz , nesigailiu nei vieno lito isleisto, nes ilgam jos uztenka:) bet skaiciau, kad kai kam ji netiko, nezinau gal priklauso nuo odos tipu, bet man nekemsa poru ir tinka ir patinka smile.gif

drinks_cheers.gif As taip pat esu sviesiaode, taip pat naudoju sia Bikor. Tik nereikia padaugint smile.gif Poru man irgi nekemsa, ir labai dziaugiuosi siuo produktu, turejau senesne tai naudojau 3 mets gal... Dabar nujaja nusipirkau sio menesio pradzioj. Skirtumas tik tas ,kad snoji labiau blizgi, si pusiau matine smile.gif Beto gruodzio menesi su kortele Gintarinej vaistinej gausit sepeteli dovanu, dar kortelej as turejau pinigeliu, tai man gavosi 86 lt . thumbup.gif

Va koks geras filmukas, nepadauginant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 30 gruodžio 2013 - 00:06
QUOTE(*Carma @ 2013 12 20, 17:35)
Gal kas galetu pasakyt ar gali but originalas?  g.gif
sita

as tokia turiu, tai man suuudas, ji tuoj atrodo isbegs is tos dezutes, nes nesandariai, netvirtai pati pudra ideta. Pries tai turejau BIKOR Egipto zeme, originalia, tai ji tikrai kitokia. Ne taip blizga ir bent jau is savo vietos nerizikuoja iskrist. Nes man saviske dabar reikia labai saugot, nes atrodo pasuksi ja ar apversi ir visas tos pudros rutuliukas isbyres ar iskris doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2013 11 05, 12:02)
Kiek aš žinau ir kiek girdėjus, tik Bikor originali žemė smile.gif
CVUP'e buvo cunamis, tai dar vieną sau nusipirkau, negaliu aš be šio gėrio bigsmile.gif

Man kazkodel irgi taip atrodo:) Nes kai turejau BIKOR ir dabar turiu ta amerikietiska, kur visi nuolaidu portalai kisa, tai tikrai skiriasi... Kai baigsiu dabartinę, pirksiu vėl tik BIKOR:)
Atsakyti
Norėčiau išbandyti Egipto žemę, gal kas žino, kaip šitos kokybė būtų?
Norėtųsi kasdien lengvai suvienodinti odos atspalvį, pasigražinti, tai tokiam tikslui tiktų Egipto žemė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2014 01 18, 23:01)
Norėčiau išbandyti Egipto žemę, gal kas žino, kaip šitos kokybė būtų?
Norėtųsi kasdien lengvai suvienodinti odos atspalvį, pasigražinti, tai tokiam tikslui tiktų Egipto žemė?  g.gif

tokios nzn, bet patarciau pirkt vaistinej. as esu baltaode su juodais paakiai rolleyes.gif tai man ta egipto zeme- kaip isganymas! naudoju kiekviena diena- bruksteliu kelis kartus sepeteliu, skruostikaulius patepu daugiau- is karto veidas atgyja, atrodo sveikesnis. nzn kaip as tiek metu be jos issiverciau doh.gif tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Sakykit prašau, o Bikor tikrąją Egipto žemę ir vaistinėse parduoda?
Atsakyti
o koki sepeteli naudojat ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rave @ 2014 01 23, 12:36)
Sakykit prašau, o Bikor tikrąją Egipto žemę ir vaistinėse parduoda?

taip parduoda, bet tik gintarinej vaistinej ja maciau.ten ja ir pirkau, dar nuolaida buvo su kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2014 01 23, 20:05)
o koki sepeteli naudojat ? smile.gif

Mano abu sepeteliai is Erdesos, esu patenkinta ax.gif
Atsakyti