Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(balleys @ 2013 10 28, 17:56)
Ikos ryzavota ir riebi, o Bikor ta kur graziai dengiasi mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Gerai,kad neskubejau,siandien jau tryniausi aplink IKOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 10 28, 18:07)
Aciu 4u.gif
Gerai,kad neskubejau,siandien jau tryniausi aplink IKOS smile.gif

gerai kad nenusipirkot mirksiukas.gif ir laiku atsitokejot thumbup.gif
Atsakyti

Kiek aš žinau ir kiek girdėjus, tik Bikor originali žemė smile.gif
CVUP'e buvo cunamis, tai dar vieną sau nusipirkau, negaliu aš be šio gėrio bigsmile.gif
Atsakyti
Niekada nenaudojau Egipto žemės, bet norėtusi išbandyti. Ji naudojama tik konturavimui, ar galima ir visą veidą parudinti su ja?
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 12, 13:35)
Niekada nenaudojau Egipto žemės, bet norėtusi išbandyti. Ji naudojama tik konturavimui, ar galima ir visą veidą parudinti su ja?

As visa veida tolygiai tepu, taip pat jei buna gili iskirpte tai ir ja papudruoju kad graziau atrodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 12, 13:35)

ji kaip tik nelabai tinkama kontūravimui g.gif
ben jau aš kur naudoju bikor, tai jų tinklapį va kokia info:

ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE® BI-KOR (originali Egipto žemė) – tai deginto molio kosmetinė priemonė. Šis originalus produktas atsirado remiantis egiptiečių idėja dažytis mineralinėmis medžiagomis. Jame yra įvairių odai naudingų komponentų, vartojamų šiuolaikinėje kosmetikoje: simondsijų (jojoba) aliejaus, sviestmedžio sviesto, arachiso riešutų alyvos, vitamino E (tokoferolio), vitamino A (retinolio) ir t.t.

· simondsijų (jojoba) aliejus greitai įsiskverbia į giluminius odos sluoksnius, energizuoja/tonizuoja odą, stabilizuoja odos pH (rūgštingumą), maitina ją iš vidaus ir reguliuoja vandens balansą, paviršiuje sudaro apsauginę plėvelę, skatina odos regeneraciją bei suteikia odai elastingumo;
· arachiso riešutų alyva - joje gausu vitaminų B1, B2, B3, B5, kalcio, magnio, fosforo, geležies, kurie yra reikalingi odos geros būklės palaikymui.
· sviestmedžio sviestas neleidžia odai išdžiūti, mažina uždegimą.
· Vitaminas E (tokofenolis) yra natūralus antioksidantas.
· Vitaminas A (retinolis) natūralus antioksidantas, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, minkština odą ir stabdo raukšlių formavimąsi.

ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE® BI-KOR (originali Egipto žemė) ne tik lygina, gaivina, bet ir maitina odą, saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio (UV spindulių, temperatūros skirtumų, vėjo, dulkių).
ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE® BI-KOR (originali Egipto žemė) suteikia odai natūralų saulės įdegio atspalvį. Ypatingas grožis ir spalva sukuriama teptuku.
Su trupučiu ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE® BI-KOR (originali Egipto žemė) ant kosmetinio teptuko lengvais sukamaisiais judesiais, pradedant nuo kaktos, ausų ir kaklo link, padenkite veidą ir kaklą. Po 10-20sekundžių įdegio efektas pasiektas. Atspalvis priklauso nuo įtrinto EGYPTISCHE ERDE® kiekio. EGYPTISCHE ERDE® odai suteikia švytėjimo ir natūralumo. Neužkemša odos porų. Idealiai tinka jautriai odai.
ORIGINAL EGYPTISCHE ERDE® BI-KOR (originali Egipto žemė) tinka įvairaus amžiaus vyrams ir moterims, nepriklausomai nuo odos tipo. Galima naudoti kaip makiažo pagrindą. Gerai fiksuoja makiažą. Modeliuodami veidą, vietas kurias norite paslėpti, tamsinkite, norėdami paryškinti – palikite šviesesnes. Makiažas trunka 2-3 minutes.
Jūsų oda trokšta ko nors ypatingo. Padovanokite jai puikų ir ilgalaikį EGYPTISCHE ERDE® poveikį.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 10 25, 18:18)
siandiena isbandziau BIKOR EZ po petraukos, ir...nusivyliau...labai suprastejusi kokybe, nebe ta pati pudra kuria esu turejusi pries kelis metus... senesne tokia kieta budavo, su lengvu svytejimu, naturaliai pasiskirstydavo ant veido, suteikdavo svytejimo, skaistumo,idegio efekta.. o si minkstesne, su sepeeliu daug pasieme ir ant veido tokiu storu oranziniu netolygiu sluksniu pasidenge, jokio naturalumo, jokio skaistumo, matosi kad tepta kazko, o su senaja taip nebuavo, ji tarsi susiliedavo su oda.....

ar kuri pastebejo taip pat suprastejusia kokybe....? pirkau is konsultantes, yra erdesos lipdukai, G+F raides..

Pritariu visu 100 proc. Mano tokia pat patirtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 10 28, 15:24)
Laba diena..nepykit,as su klausimu,neperskaitysiu db visu temu..kazkada ,kai sekiau tema,tai zinojau,db maisaus:  kuris IKOS ar BIKOR i ryzuma daugiau? IKOS,ar maisau? Noriu isigyti,bet ryzos nenoriu ax.gif

Aciu uz ats 4u.gif  4u.gif

turiu IKOS EZ,, ir pries sia jau pora indeliu Ikos esu sunaudojus,, jokio oranzinio ar ryzo atspalvio,,,, puikus idegio efektas, pasitepus isryskeja naturalus rudumas, tarsi esat graziai idegusi nuo vasaros... Bikor nebandziau ir nenoriu bandyt nes Ikos man puikiai tinka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip sita egipto zeme, ar gera?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 06, 00:15)
Mergaites, o kaip sita egipto zeme, ar gera?

user posted image

Nemanau schmoll.gif
Kas cia gamintojas jos?
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 10 25, 18:18)
siandiena isbandziau BIKOR EZ po petraukos, ir...nusivyliau...labai suprastejusi kokybe, nebe ta pati pudra kuria esu turejusi pries kelis metus... senesne tokia kieta budavo, su lengvu svytejimu, naturaliai pasiskirstydavo ant veido, suteikdavo svytejimo, skaistumo,idegio efekta.. o si minkstesne, su sepeeliu daug pasieme ir ant veido tokiu storu oranziniu netolygiu sluksniu pasidenge, jokio naturalumo, jokio skaistumo, matosi kad tepta kazko, o su senaja taip nebuavo, ji tarsi susiliedavo su oda.....

ar kuri pastebejo taip pat suprastejusia kokybe....? pirkau is konsultantes, yra erdesos lipdukai, G+F raides..

As pirkau pries mtus, ir nusivyliau.... verysad.gif Labai sunkiai tepasi, nors ta sluoksni kai apsiriebaluoja nuvalau su servetele, bet visvien kazkas ne to...
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 09 24, 14:05)
jei islenda gamykliniai ziedai,vadinas ji pasibaigus,jos beveik nera,ten dugnas matosi. Man taip pat buvo,braukau,braukau,tik tada isiziurejau,kad nera ten jau jos beveik biggrin.gif
gal pas jus kitaip cia kazkas,nezinau,nes jei dar sluoksnis yra,tai reik ta pavirsiu blizgu su siurkscia kempinele sausa nutrint. Gal tiesiog veidas riebus ir nuo sepetelio pasidenge riebiu sluoksniu,todel nebesitepa 4u.gif

Sveiciau su kempinele ir su svytriniu popieriumi biggrin.gif nenusigramde nei kiek. matyt pasibaige, ismeciau smile.gif
Atsakyti
O kiek naudojate ją nuo atidaymo? Ant maniškės rašė, kad galima 3 metus. Ir po tų 3-ų metų, man veidą spuogiukais pradėjo berti, tai pradėjau įtarti, kad nuo jos g.gif Tai išmečiau, o taip širdį skaudėjo, nes tik kokia 1/4 buvau sunaudojus. Pirkta buvo Gintarinėj vaistinėje, Bikor su visais ženkliukais. Dabar noriu vėl pirkti ir mačiau, kad vis dar vaistinėj yra. Ar perkat kas iš vaistinių? AR ten nesuprastėjus?
Atsakyti