Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

oho,isgasdinot biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tas bendras pavojingumas skaiciuojamas? Kazkaip vidurkis tai daaaaug zemesnis gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2012 05 11, 12:25)
Kaip tas bendras pavojingumas skaiciuojamas? Kazkaip vidurkis tai daaaaug zemesnis gaunasi biggrin.gif

Na jei jus skaiciuojate pagal skaiciukus kurie cia duoti pabaigose, tai tikrai negausite tikruju skaiciu, nes reikia skaiciuoti cheminemis formulemis ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turi nuotrauka, kaip EG ant šviesios odos atrodo blush2.gif Bijau, kad labai veidas išsiskirs
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 10, 20:55)
Ar zinojote, kad visi kosmetikos produktai yra vertinami skalėje nuo 0 iki 10, 0 - sveikas natūralus produktas, 10 - pavojingas sveikatai, galintis sukelti įvairias ligas (įskaitant vėžį) odos suerzinimus, ir kitus organizmo sutrikimus.

Tai gerbiamoji ka rekomenduosit naudoti, kad nebutu toookio keksmingumo? biggrin.gif
Atsakyti
na as galiu parodyti kaip atrodo amerikietiska ta egipto zeme ant mano sviesios odos smile.gif as tepu ant viso veido ir tada pakonturuoju siek tiek.nereikia bijoti,kad atrodys per tamsiai, nes tepant su minkstu sereliu sepeteliu jos nepasiima per daug ir labai graziai issisklaido ant veido.as apskritai smile.gif galvoju dabar kiek as tureciau jos tepti,kad man atrodytu per daug g.gif tikrai labai sunku padauginti sios amerikietiskos ez,ko nepasakyciau apie ikos arba bikor. na as labai ja patenkinta wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 13, 20:19)
Tai gerbiamoji ka rekomenduosit naudoti, kad nebutu toookio keksmingumo? biggrin.gif

Na siaip yra produktu analizes ir galite apie tai pasiskaityti internete smile.gif kurie produktai yra patariami naudoti kaip maziau kenksmingos priemones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 10, 20:55)

Maskuojanti pudra EGYPTISCHE ERDE
Gamintojas - BiKor < GUTKNECHT + FREY AG> (Bi & Kor, Šveicarija)

Methylparaben - (naftos produktas, konservantas - toksiškas alergenas) - 4,
Ethylparaben - (naftos produktas, alergenas, enkreninės sistemos pažeidimai) - 5,
Propylparaben - (naftos produktas, toksiškas alergenas, pavojingas reprodukcijai) - 6.
Butylparaben - 6,

Kaip matote, sudėtyje nėra nieko panašaus į degintą molį, o ką sako konsultantės?...
Ne viena kosmetologe man jau yra sakiusi apie  si produkta, kad ji tik i siuksliu deze... nes tik pagalvokit kiek chemijos joje... doh.gif

nera egipto zemej parabenu jau senokai, jei nezinot geriau patylekit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 05 15, 19:00)
nera egipto zemej parabenu jau senokai, jei nezinot geriau patylekit  cool.gif

bent kada sudeti jos ziurejot ant etiketes ar nelabai? nes ten parasyta sudetis, tik ne visiems suprasti kas ten rasoma...
Atsakyti
Tik nereikia gasdint, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius smile.gif aš turiu naująją EŽ ir man ji labai patinka.
taigi, naujosios Bi-kor sudėtis yra tokia (kadangi etiketes studijuoju, neperku bet ko):
mica, talc, magnesium carbonate, silica, nylon-12, polysorbate-20, magnesium aliuminum silicate, dimethicone, parrafinum liquidum, hydrolized hyaluronic acid, C12-15 alkyl benzoate, tocopheryl acetate, butyrospermum parkii buter, retinyl palmitate, arachis hypogea oil, simmondsia chinensis oil, ethylhexyl methoxycinnamate, HDI/trimethylol hexyllactone crosspolymer, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, sorbic acid, disodium EDTA.

kam įdomu, pasidomėkite. palyginus su senąja EŽ sudėtis smarkiai pagerėjusi, nes nebėra parabenų. aišku vietoj jų yra fenoksietanolis, bet jos iš sudėties aprašymo manau, kad jo yra labai mažai. be to, yra hialurono rūgšties, kuri drėkina odą, a ir e vitaminų, sviestmedžio, simondsijų, žemės riešutų aliejų. nepatinka tik tas mineralinis aliejus, galėtų būti jo mažiau sudėtyje, bet nėra jis toks blogas, kaip kai kam atrodo. jei tai būtų kremas, aišku, kad nesirinkčiau su mineralini ualiejumi, bet kadangi tai yra produktas, kurio paskirtis visai kita, drąsiai naudoju ir porų tikrai nekemša (mano oda mišri ir yra ką kimšti). dimethicone įeina beveik į visų krempudrų sudėtį, todėl jaučiasi užtepus šią EŽ, kad oda tapo švelni, šilkinė. o šiaip svarbiausias dalykas-nepadauginti ir vakare gerai nusivalyti makiažą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 05 16, 01:50)
bent kada sudeti jos ziurejot ant etiketes ar nelabai? nes ten parasyta sudetis, tik ne visiems suprasti kas ten rasoma...

Tikrai ziurejau, uz tai ir taip sakau mirksiukas.gif
O ir sudetyse daugiau maziau gaudaus, parabenus tikrai rasciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 17 gegužės 2012 - 20:35
Mergaitės,
O kaip šita Ikos afrikos žemė? gal kas bandėt? dabar akciją grupilis.lt
Atsakyti