QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 09, 22:40)
QUOTE(ingeleee @ 2012 05 09, 22:41)
Sudominai su tuo dvaru,mane domina kokia iejimo kaina?
atsiprasau, visai pamirsau pamineti, kaina 13,50euru, bet man negaila ne vieno cento, man ten kiekviena zingsni norejosi iamzinti

palyginimui - Drakono urvai 12 euru, bet tokio didelio ispudzio nepaliko
ir dar pamirsau pamineti, kai jau viska apeinat, apziurit, ten yra tokios nuorodos, pagal jas eini ir dar yra pasirinktinai 1200metru pasivaiksciojimo takas visiskai gamtoj, bet mes nejom, nes su vezimu nelabai patogu, ir taip ten visokie senoviniai laiptai ir nusileidimai nelabai patogus, bet niekis. tai va, kai apeinat prie iejimo/isejimo yra parduotuve kur galima isgyti desru, kumpiu, suriu ir labai skaniu dzemu, pats skaniausias melionu

o zinau del to, kad dzemus duoda ragaut, o kad jo vieno nevalgyt, tai kepa spurgytes prie ju, ir ten gali valgyt kol apsivalgysi

taip pat buna ir desru ragaut, ir dar kazkokio ten uztepo, bet man nepatiko, net nesupratau is ko jis
taip pat man patiko, kad visoj teritorijoj nera jokiu budinciu, priziuretoju, kartais vaiksto darbuotojos apsirengusios to meto rubais (panasiai kaip musu Rumsiskese gal

), bet jos praeina ir tiek, sutinki nebent kitus lankytojus, bet mes ir ju matem tik pagrindiniam kieme jau. o visur ejom vieni ir salese tuscia, ne taip kaip kokioj Traku pily susiraukusios bobeles stebi ar ko nors pirstu siukstu nepaliesi
nepamenu, kelinto amziaus dvaras, berods XIX, manau tiesiog galima pagooglinti, bet dar patiko ten apziuret kankinimu kambari, buuu
QUOTE(ingeleee @ 2012 05 09, 23:00)
po mineto inciento su kedutemis ieskau iseities,imsiu vezimeli (nemokamai)ir normalia kedute nes vaikui 1.8m.kedute kaip registruota bagaza,kaina 75lt,tikrai manau nerasime nusipirkti uz tokia kaina,nes to pasikniuko neuztenka mums dar,nes masina pigiai issinuomavom,bet savaitei laiko kedutes nuoma 70euru.
as ieskojau firmos, kuri duotu kedute nemokamai, nezinau, gal jie iskaiciuoja jau i kaina, bet kaina buvo nurodyta bendrai parai siuo sezonu ir tik padauginta is dienu skaiciaus. sumokejom 185eur uz nuoma, gavom Skoda Fabia vietoj planuotos Ford Ka, kuo be galo dziaugesi mano vyras

buvo 1/4 bako kuro, tiek ir reikejo grazinti, grazinom siek tiek daugiau, isleidom 90euru kurui ir nuvaziavom apie 800km net ir nevazinedami daug (tik 2 dienas praleidom pietus, o visas kitas stengemes isvaziuoti ryte ir grizt veliausiu pietu, po pietu jau nebevaziuodavom). tiesa, kedute buvo daugiau butaforine, tokios pas mus kainuoja 120lt ir ziauriai nutriusus, bet ai, keliai ten puikus, visi vairuoja zmoniskai, o vaikui nusibosdavo joje sedet istisai, tai kartais ir ant keliu laikydavau
Papildyta:
QUOTE(juodaplauke123 @ 2012 05 09, 23:21)
Sveika,
Labai idomu kuriam viesbuti buvot? mes i El Arenaly vaziuojam, paziureciau ar jusu viesbuti snuo musu toli, gal ir pas mus to triuksmo nebus
buvom Palma Bay, dar kartais raso Palma Bay Club