Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka-IV

QUOTE(-Voveryte- @ 2012 05 09, 19:28)
Eina sau.... verysad.gif Tikiuosi, kad mes nenusivilsim, nes pagal nuotraukas tai tikrai atrodo ispudingai ta Maljorka, bet jeigu viskas atrodys prasciau nei nuotraukose, tai tada bus tikrai liudna, nes tada bus jau 2 keliones siais metais nevykusios.

Sioje situacijoje paprastai sulosia ir nusiteikimas, nuotaikos ar kazkokia vietoves aura. As pernai is Jurmalos-Kemeri-Tukums_Rygos triju dienu keliones tokias emocijas parsiveziau, kurios ne ka maziau atsiliko nei po tolimesniu kelioniu budavo. wub.gif

Maljorkos gamta man pasirode labai panasi i Katalonijos. Stebuklu ten nera. (Velgi, priklauso ka laikai stebuklu). Bet buvo grazu. Po metu vaziavau i Turkijos Kemero regiona, tai Turkija labai nublanko. Nors atostogos buvo geros, bet man asmeniskai nebuvo nieko, kas i Turkija viliuotu grizti. Nebent tik mazos kainos ir paslaugu kokybe uz jas.

Potyriai ir ispudziai yra labai subjektyvus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2012 05 09, 18:28)
Eina sau.... verysad.gif Tikiuosi, kad mes nenusivilsim, nes pagal nuotraukas tai tikrai atrodo ispudingai ta Maljorka, bet jeigu viskas atrodys prasciau nei nuotraukose, tai tada bus t

ne tik kad ne prasciau , bet daug graziau atrodys, nei nuotraukose mirksiukas.gif
Ne be reikalo keliausim antrus metus is eiles. Nuosalus papludimiai, serpantinai, kalnai .....nuostabu! Kaip gali nepatikt.
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2012 05 09, 20:28)
Eina sau.... verysad.gif Tikiuosi, kad mes nenusivilsim, nes pagal nuotraukas tai tikrai atrodo ispudingai ta Maljorka, bet jeigu viskas atrodys prasciau nei nuotraukose, tai tada bus tikrai liudna, nes tada bus jau 2 keliones siais metais nevykusios. Pries 4 menesius buvom Egipte, tai per tuos babajus pasibaisejom visa ta salimi ir nieko ten grazaus nematem. Kai grizom is ten, tai vyras man pasake, kad dabar kaip minimum penkis metus niekur nevaziuos. Bet va, praejo keli menesiai, tas baisusis Egiptas pasimirso ir prikalbinau vaziuoti i Maljorka rodydama graziasias nuotraukeles ir dar vis primindama, kad cia gi Europa- viskas bus kitaip nei ten... biggrin.gif
Tai jei maniskiui nepatiks, tai sakes man tada, galesiu pamirst visas keliones ilgam. smile.gif
O gal jum del oro daugiau nepatiko sala? Nes kai vesoka yra tai nekas tada... O kur jus buvot, kokiam kurorte?

biggrin.gif nebijokit taip, juk gerai sake, patinka/nepatinka labai subjektyvu smile.gif man tai patiko ir Egipte (bet maziausiai is visu kol kas 3 lankytu vietu), ir Turkijoj, ir cia. nesakau, kad nepatiko, tiesiog nebuvo to tokio ohoooo, kuris jautesi is kitu keliautoju reportazu ax.gif ir tikrai oras cia ne prie ko, nes kaip tik nenorejau, kad butu karsta, nes mano vyras negali pakesti karscio ir panasu, kad ir sunus taip pat, ir siaip vaikui negerai. tai oras puse velnio smile.gif gyvenome El Arenalyje, kuri cia visi ispeike del triuksmo, girtu vokieciu ir t.t., bet nezinau, gal mes kur nors ten pakrasty gyvenom ar ka, bet toj gatvelej prie juros net ir vakarais budavo visai ramu, o va nuvaziavom i Magalufa, tai 13 val dienos didziausias triuksmas, muzika, visi garsiai baubia, rekia girti doh.gif o musu ir viesbutis buvo nuosalioj vietoj, tai vieta visai gera.
kadangi buvom su vaiku, tai kaip sakiau, ne visas vietas pavyko pamatyt, gal maziau tos gamtos matem, nevazinejom nuo ryto iki vakaro istisai, tai gal del to tu dideliu ispudziu neliko, nezinau g.gif siaip as niekad nesu kategoriska, tai ir dabar, na buvom ir graziam papludimy su zydrai zalsvu vandeniu, ir ant uolu, ir pietiniame taske, ir siauriniame, tiesa tada smarkiai lijo, tai graziu nuotrauku nesigavo, viskas kaip per ruka unsure.gif tai tikrai nesakau, kad neverta vaziuot 4u.gif vaziuokit, jeigu vaziuojat tik dviese, jei jusu nevargina vazinejimas masinoj (nes vyras vis burbejo, kad 4 valandas praleidzia masinoj, kad 10min pabutu vienoj vietoj ir 10 kitoj), jei pasiryze vazinet visokiais keleliais ir ieskotis graziu vietu, tai pirmyn smile.gif o nuo saves labai rekomenduoju aplankyti La Granja dvara, nuo palmos reikia vaziuoti i Esporles miestelio puse ir paskui nuo jo jau buna zenklai i La Granja, nesunku rasti smile.gif nors niekas reportazuose jo nemini, man tai buvo ispudingiausia vieta, 3000kv. metru dvaras su savo sodais, kiemais, kriokliais, upeliais ir pan wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2012 05 09, 21:25)
nuo saves labai rekomenduoju aplankyti La Granja dvara, nuo palmos reikia vaziuoti i Esporles miestelio puse ir paskui nuo jo jau buna zenklai i La Granja, nesunku rasti smile.gif nors niekas reportazuose jo nemini, man tai buvo ispudingiausia vieta, 3000kv. metru dvaras su savo sodais, kiemais, kriokliais, upeliais ir pan wub.gif

Mokamas objektas ?
Atsakyti
Sudominai su tuo dvaru,mane domina kokia iejimo kaina?
Skaciuoju visaip su ta automobilio kedute,tai praktiskai apsimoka ja vestis,nes iki 80lt tekainuoja,o nuoma nuo 30euru.
Tik kai pamastai,kad evzimas nemokamai,bet maziau naudojamas nei kedute tai absurdas moketi pinigus.
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2012 05 09, 14:33)
Sveiki
gal galetu kas nors patarti kaip i Maljorka su vaikais nuvykt:)) Kiek ziuriu viesbuciu, visur tik dvivieciai numeriai ir siulo imti 2. Vaikai dar mazoki kad vieni nakvotu, o didesniu kambariu nerandu. Gal kas galetu kokia info padeti.
P.S. vaikai-2 smile.gif)

Nu arba mažai ką radot, arba jau vietų nera...kažkas čia ne taip, pabandykite paieškoje pasirinkti šeimyninį atostogų variantą, tada tikrai turėtų išmesti tuos viešbučius, kurie priima šeimas normaliom sąlygom - dažniausiai tai būna arba du kambariai arba atskira vieta miegoti vaikams, raba didesnis kambarys, kuriame bus dvigulė lova ir dviaukštė vaikams.
Papildyta:
QUOTE(ingeleee @ 2012 05 09, 21:41)
Skaciuoju visaip su ta automobilio kedute,tai praktiskai apsimoka ja vestis,nes iki 80lt tekainuoja,o nuoma nuo 30euru.
Tik kai pamastai,kad evzimas nemokamai,bet maziau naudojamas nei kedute tai absurdas moketi pinigus.

O kiek aukščiau skaitei, kad Žaliai Rūtai nepraleido gabentis tos kėdutės? Jei ketinate ne kelias dienas nuomotis, o savaitę ar ilgiau, tada apsimoka tiesiog ten ją dideliuose supermarketuose nusipirkti - tik tai aišku sukels nepatogumų - kol ją įsigysit, tiesa jei užtenka paaukštinimo - ji gerokai pigesnė, o kainą turėtų būti apie keliolika eurų. Jei nuoma tik kokioms penkioms dienoms ir mažiau, tada jau apsimoka nuomotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belekur: 09 gegužės 2012 - 20:55
po mineto inciento su kedutemis ieskau iseities,imsiu vezimeli (nemokamai)ir normalia kedute nes vaikui 1.8m.kedute kaip registruota bagaza,kaina 75lt,tikrai manau nerasime nusipirkti uz tokia kaina,nes to pasikniuko neuztenka mums dar,nes masina pigiai issinuomavom,bet savaitei laiko kedutes nuoma 70euru.
Atsakyti
biggrin.gif Aciu, merginos, nuraminot! Visoms po balionuka! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir La Granja butinai aplankysim.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Voveryte-: 09 gegužės 2012 - 21:04
QUOTE(sinita @ 2012 05 09, 20:25)
biggrin.gif  nebijokit taip, juk gerai sake, patinka/nepatinka labai subjektyvu smile.gif  man tai patiko ir Egipte (bet maziausiai is visu kol kas 3 lankytu vietu), ir Turkijoj, ir cia. nesakau, kad nepatiko, tiesiog nebuvo to tokio ohoooo, kuris jautesi is kitu keliautoju reportazu ax.gif ir tikrai oras cia ne prie ko, nes kaip tik nenorejau, kad butu karsta, nes mano vyras negali pakesti karscio ir panasu, kad ir sunus taip pat, ir siaip vaikui negerai. tai oras puse velnio smile.gif  gyvenome El Arenalyje, kuri cia visi ispeike del triuksmo, girtu vokieciu ir t.t., bet nezinau, gal mes kur nors ten pakrasty gyvenom ar ka, bet toj gatvelej prie juros net ir vakarais budavo visai ramu, o va nuvaziavom i Magalufa, tai 13 val dienos didziausias triuksmas, muzika, visi garsiai baubia, rekia girti doh.gif o musu ir viesbutis buvo nuosalioj vietoj, tai vieta visai gera.
kadangi buvom su vaiku, tai kaip sakiau, ne visas vietas pavyko pamatyt, gal maziau tos gamtos matem, nevazinejom nuo ryto iki vakaro istisai, tai gal del to tu dideliu ispudziu neliko, nezinau g.gif siaip as niekad nesu kategoriska, tai ir dabar, na buvom ir graziam papludimy su zydrai zalsvu vandeniu, ir ant uolu, ir pietiniame taske, ir siauriniame, tiesa tada smarkiai lijo, tai graziu nuotrauku nesigavo, viskas kaip per ruka unsure.gif tai tikrai nesakau, kad neverta vaziuot 4u.gif  vaziuokit, jeigu vaziuojat tik dviese, jei jusu nevargina vazinejimas masinoj (nes vyras vis burbejo, kad 4 valandas praleidzia masinoj, kad 10min pabutu vienoj vietoj ir 10 kitoj), jei pasiryze vazinet visokiais keleliais ir ieskotis graziu vietu, tai pirmyn smile.gif o nuo saves labai rekomenduoju aplankyti La Granja dvara, nuo palmos reikia vaziuoti i Esporles miestelio puse ir paskui nuo jo jau buna zenklai i La Granja, nesunku rasti smile.gif nors niekas reportazuose jo nemini, man tai buvo ispudingiausia vieta, 3000kv. metru dvaras su savo sodais, kiemais, kriokliais, upeliais ir pan wub.gif

Sveika,
Labai idomu kuriam viesbuti buvot? mes i El Arenaly vaziuojam, paziureciau ar jusu viesbuti snuo musu toli, gal ir pas mus to triuksmo nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 05 09, 22:40)
Mokamas objektas ?

QUOTE(ingeleee @ 2012 05 09, 22:41)

atsiprasau, visai pamirsau pamineti, kaina 13,50euru, bet man negaila ne vieno cento, man ten kiekviena zingsni norejosi iamzinti biggrin.gif palyginimui - Drakono urvai 12 euru, bet tokio didelio ispudzio nepaliko blush2.gif
ir dar pamirsau pamineti, kai jau viska apeinat, apziurit, ten yra tokios nuorodos, pagal jas eini ir dar yra pasirinktinai 1200metru pasivaiksciojimo takas visiskai gamtoj, bet mes nejom, nes su vezimu nelabai patogu, ir taip ten visokie senoviniai laiptai ir nusileidimai nelabai patogus, bet niekis. tai va, kai apeinat prie iejimo/isejimo yra parduotuve kur galima isgyti desru, kumpiu, suriu ir labai skaniu dzemu, pats skaniausias melionu cool.gif o zinau del to, kad dzemus duoda ragaut, o kad jo vieno nevalgyt, tai kepa spurgytes prie ju, ir ten gali valgyt kol apsivalgysi hihihi.gif taip pat buna ir desru ragaut, ir dar kazkokio ten uztepo, bet man nepatiko, net nesupratau is ko jis blush2.gif
taip pat man patiko, kad visoj teritorijoj nera jokiu budinciu, priziuretoju, kartais vaiksto darbuotojos apsirengusios to meto rubais (panasiai kaip musu Rumsiskese gal biggrin.gif ), bet jos praeina ir tiek, sutinki nebent kitus lankytojus, bet mes ir ju matem tik pagrindiniam kieme jau. o visur ejom vieni ir salese tuscia, ne taip kaip kokioj Traku pily susiraukusios bobeles stebi ar ko nors pirstu siukstu nepaliesi lotuliukas.gif
nepamenu, kelinto amziaus dvaras, berods XIX, manau tiesiog galima pagooglinti, bet dar patiko ten apziuret kankinimu kambari, buuu biggrin.gif

QUOTE(ingeleee @ 2012 05 09, 23:00)
po mineto inciento su kedutemis ieskau iseities,imsiu vezimeli (nemokamai)ir normalia kedute nes vaikui 1.8m.kedute kaip registruota bagaza,kaina 75lt,tikrai manau nerasime nusipirkti uz tokia kaina,nes to pasikniuko neuztenka mums dar,nes masina pigiai issinuomavom,bet savaitei laiko kedutes nuoma 70euru.

as ieskojau firmos, kuri duotu kedute nemokamai, nezinau, gal jie iskaiciuoja jau i kaina, bet kaina buvo nurodyta bendrai parai siuo sezonu ir tik padauginta is dienu skaiciaus. sumokejom 185eur uz nuoma, gavom Skoda Fabia vietoj planuotos Ford Ka, kuo be galo dziaugesi mano vyras biggrin.gif buvo 1/4 bako kuro, tiek ir reikejo grazinti, grazinom siek tiek daugiau, isleidom 90euru kurui ir nuvaziavom apie 800km net ir nevazinedami daug (tik 2 dienas praleidom pietus, o visas kitas stengemes isvaziuoti ryte ir grizt veliausiu pietu, po pietu jau nebevaziuodavom). tiesa, kedute buvo daugiau butaforine, tokios pas mus kainuoja 120lt ir ziauriai nutriusus, bet ai, keliai ten puikus, visi vairuoja zmoniskai, o vaikui nusibosdavo joje sedet istisai, tai kartais ir ant keliu laikydavau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juodaplauke123 @ 2012 05 09, 23:21)
Sveika,
Labai idomu kuriam viesbuti buvot? mes i El Arenaly vaziuojam, paziureciau ar jusu viesbuti snuo musu toli, gal ir pas mus to triuksmo nebus smile.gif

buvom Palma Bay, dar kartais raso Palma Bay Club 4u.gif
Atsakyti
tuoj bruksteliu tiesiogiai naujienu, skaitau, ka paraset
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 09, 23:10)
tuoj bruksteliu tiesiogiai naujienu, skaitau, ka paraset

Laukiam, laukiam
Atsakyti