Labai trumpai keletas dalykus.
Del tos kedutes.. Tai kita karta vel bandyciau. Nes man taip pasake, ta bobele, kuri registravo bagaza. Tipo galit, bet bus vietoj vieno rankinio bagazo. Na, tai mes atidavem seneliui.. Bet nervas sueme. O Vokietijoj maciau, daug kas nesesi ir kedutes, ir paaukstinimus, tik nezinau, kokiu statusu vezesi.
Prarado vyras peili

Baden baden oro uostos tai toks.. so so.. Mes, kadangi su trimeciu, tai nelabai pasidziaugem vokietija, nes ir nesupratom, kad islipom ne centre, o man ir suprast nebuvo kaip, nes mazylis uzmigo.. Tai pamiegojo bomziukas salia stoties ant suoliuko

Tiesa, skrido labai jau tokia inteligentija, sakyc

Skrydis nevelavo, tai jau buvo net anksciau, 7:30 ju laiku. Tai lb gerai, nes su sviesa dar gerokai nuvaziavom.
Tai va, miesteliai, kurie ne prie juros, tai tokie visi kaip vienas ir pobaisiai, bet cia man. Pati gamta ir ne kazkas, kai vazineji.. na gan skurdi, tokia kaip isdegus. Na ne vokietijos derliai

Bet jau Cala D'or ir visi salia esantys papludimiai.. Mums tikrai laaaaabai patiko. Mes nevazinejom kol kas dideliu atstumu, nes cia ir vietoj po mazai vazineti labai liuks. Daugiau laukia didesnes keliones.. Kurios va gal ir nelabai zavi, bet kelis objektus, kurie kitoj salos pusej, tai labai norisi pamatyti...
As manau, kad svarbu pasirinkti tinkamai kurorta. Pas mus tai cia tyla ir ramybe.. Ir labai daug paciu ivairiausiu tautu. Anglu ne tiek daug, kiek vokieciu ir prancuzu ir dar bala zino ko, ko net nesupratau

Orai.. dabar ryte/vakare reikia plono megztuko, o diena kepem. Tik prie svyturio buvo vejas, bet ten tokia vieta matyt.. saule kepina, bet vejas.. Bet vis tiek buvom pliki..
Nemokamu wifi nerandam, nei turistu informacijos centrai nezino

Kas cia dar

Aj, musu viesbutis gan buvo nebrangus. 5 paros su HB - 800 atrodo. Maistas, bent jau pirma diena - tikrai geras ir ivairus. Pats irgi neblogas. Gal dregme erzina.. Bet tokia puse velnio dar.