Sveikos
Tikriausiai Aurėja ir mazylis7 jau nebesilanko šitoj temoj

norėčiau paklausti apie Alia Palace kuriame jos gyveno
Kiek laiko veža iš oro uosto į viešbutį? Ten kažkur apie 100 km gaunasi
Ir dar ar per vakarienę duoda gert ar reikia pirkti? Ir vakarienės metu reikia labai puoštis, vyrai ten su ilgom kelnėm turi būti būtinai ar ne - juk visgi 5*
Mes važiuotumėm birželio antroj pusėj, dabar turim per savaitę apsispręsti

Per Novaturą vietų lėktuve jau seniai nebebėra, lieka Travelman kurie kaip man pasakė mano agentė šiais metais pirmi metai kaip pradėjo vežti į Chalkidikę, tai labai kraipė galvą ir sakė stengtis kaip galima mažiau važiuot su jais į esksursijas nes gali visko būti

Kaži kaip ten su oru būtų birželio pabaigoj? Kažkaip man net toks klausimas nebūtų kilęs bet paskaičiau čia apie vėjus, lietų ir pan. tai kažkaip dabar net nežinau ką ir galvoti

Mes pvž praeitais metais buvom Turkijoj gegužės mėn tai buvo žiauriai karšta, galvojau kad Graikija ir Turkija šalia tai ir oras turėtų būti panašus
Dar man įdomu būtų:
1) Kiek km iki Meteorų nuo Pefkohorio miestelio (Alia Palace)? Kada ten išveža iš viešbučio ir kada parveža? Mano vyras sutinka važiuoti į visas ekskursijas tik su sąlyga kad pusryčius ir vakarienę gautų pavalgyti viešbutyje

Ai dar vienas dalykas mane labai sunervino - neberandu Novaturo puslapyje aprašymų ekskursijų

Ar čia aš visiška tundra ar Novaturas išėmė visą medžiagą

Jeigu kas man įdėtų nuorodą tai būsiu labai dėkinga

nes kai per google susirandu nuorodą man atidaro pagrindinį puslapį kur reikia rinktis kelionę ir t.t.