QUOTE(dianita @ 2006 05 12, 10:43)
jega puslapiukas

jei nieko pries, as ji idesiu i tema, kuria sukuriau (bet be manes ten niekas nieko nepapilde) - patarimai besiruosiantiems i kelione, ten as pradejau deti praktiskas nuorodas keliautojams
siaip tavernas geriausiai atskirti pagal tai, kas ten valgo:) cia kaip italijoje ypac sicilijoje - centre beveik visi restoranai ir kavines skirti "barbarams" t.y. vakaru europieciams, kurie anot italu, nemoka teisingai valgyti:) o toliau nuo centro yra paprastesnes uzeigos, kur stalai greta vienas kito, sedi daug vietiniu ir viskas uzia nuo ju keliamo triuksmo...
kiek man teko keliauti po europos salis, tai visada didmiesciuose ir turistiniu miestu centruose viskas sukurta turistui.. o toliau pavaziavus, i mazesnius miestelius, kaimelius, etc.. ten gauni tikrai tikra vietini maista...
tikrai nieko prieš

aš vėliau galėsiu dar ir daugiau linkų įmest, nes žinau dar kelis neblogus puslapius apie Graikiją..
o dėl tavernų, tai ten tam puslapį ir buvo parašyta: norit tikro graikiško maisto, kaip velnio venkit vietų, kur dauguma klientūros - turistai... aišku, mes patys ten esam turistai, tokie pat kaip ir kiti, bet yra žmonių, kuriems užtenka bet kuo skrandį užkišt, ir yra gurmanų

, kurie bet kuo nepasitenkina... taigi, aš asmeniškai būtent tokių turistinių vietų ir vengiu... geriau jau nueisiu į kokią taverną toliau nuo centro ar išvis kur nors kalnuose, bet gausiu tai, ką vietiniai valgo ir susipažinsiu su tikrąja šalies virtuve......