Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

QUOTE(Shalimar @ 2008 09 02, 18:35)

Šiuose apartamentuose 25 eurai yra vienam žmogui, kambarys iš viso 50.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 17:42)
Šiuose apartamentuose 25 eurai yra vienam žmogui, kambarys iš viso 50.... unsure.gif

Taigi niekas neliepia dvivieciame gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 09 02, 18:53)
Taigi niekas neliepia dvivieciame gyventi smile.gif

Nu o vienvietis 40 eurų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 18:22)
Nu o vienvietis 40 eurų unsure.gif

Cia gi hostelis doh.gif Galima imti bet kokio dydzio kambari, viskas priklauso kiek pinigu norite moketi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 rugsėjo 2008 - 18:39
QUOTE(Shalimar @ 2008 09 02, 19:37)
Cia gi hostelis doh.gif Galima imti bet kokio dydzio kambari, viskas priklauso kiek pinigu norite moketi.

Taigi aš negaliu vienas apsigyventi penkiaviečiame apartamente ir mokėti už vieną žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 18:44)
Taigi aš negaliu vienas apsigyventi penkiaviečiame apartamente ir mokėti už vieną žmogų.

Matosi, kad hostelyje gyventi neteko smile.gif Gali apsigyventi bet kokio dydzio kambaryje ir moketi tik uz save, bet tai nereiskia, kad tam kambary gyvensi vienas. Kiti tokie patys keliautojai lygiai taip pat moka uz ta vieta ir gyvenat kartu smile.gif Todel kambariai ir buna - shared arba private.

O siaip iveskit i google "hostels" ir rasit daugybe puslapiu su nebrangiais viesbuciais cool.gif
Atsakyti
pakartoju klausima Shalimar 4u.gif Gal patarsi, kaip savarankiskai ne sezono metu galima nusigaut i Kreta? Ar laukt sezono ir skrist su lietuviskom agenturom?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 09 02, 20:41)
pakartoju klausima Shalimar  4u.gif Gal patarsi, kaip savarankiskai ne sezono metu galima nusigaut i Kreta? Ar laukt sezono ir skrist su lietuviskom agenturom?

Aš ne Shalimar, bet pasakysiu- nusigauti į Kretą galima lėktuvu mirksiukas.gif
Skrist iki Atėnų ir nuo ten keltis keltu (jei toks yra?) arba skristi iki Tesalonikų...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 17:27)
O už tokią kainą būna viešbučių?  blink.gif  blush2.gif

na, o svečių namų (guesthouse) tai gal atsirastų. Mums reiktų tik nakvynės. Čia turiu omeny 25 eu. žmogui dviviečiam. aišku, aš pati pasiieškosiu, tiesiog klausiu, gal yra tekę susidirti su kokiu konkrečiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 rugsėjo 2008 - 19:52
QUOTE(vedeja @ 2008 09 02, 19:41)
pakartoju klausima Shalimar  4u.gif Gal patarsi, kaip savarankiskai ne sezono metu galima nusigaut i Kreta? Ar laukt sezono ir skrist su lietuviskom agenturom?

Atsiprasau, praziopsojau klausima blush2.gif
Jei nusigaut is Graikijos...
Is Atenu kasdien yra keltai

Anek lines
ir
Minoan lines

Skrydziai lektuvu

Aegean

Olympic

Problema tame, kad iki Atenu retai buna geru skrydziu pasiulymu doh.gif

O is kitu saliu tiesiog ieskoti pagal datas...

My Webpage

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 09 02, 21:14)
Problema tame, kad iki Atenu retai buna geru skrydziu pasiulymu doh.gif

Čekų avialinijos geriausius pasiūlymus šiaip pateikia.... Per Prahą skrydžiai. Aš taip į Atėnus skridau smile.gif
Atsakyti
Aciu Shalimar ir Makaliau 4u.gif
Atsakyti