Kas slypi praeityje ir ateityje - vieni niekai palyginti su tuo, kas slypi mumyse.
/O. V. Holmsas/
Mes dalijame patarimus kibirais, o vartojame juos lašais.
/V. Oldžeras/
Jei žmogus ieško gyvenimo prasmės, tai nieko neras. Jei žmogus ieškos gyvenimo, tai ras ir prasmę.
Nedarykite Kažko Prioritetu, jei tu jiems Pasirinkimas!
Geras žmogus tai ne specialybė, tai hobi.
Mėgti yra vienaip ar kitaip susiję su mūsų sveiku ar nesveiku egoizmu.
Mėgti yra vienaip ar kitaip susiję su mūsų sveiku ar nesveiku egoizmu.
Niekada nekalbėk apie savo bėdas
20 % nerūpi, o kiti 80 % žmonių jaučiasi laimingi, kad jų turite.
[Lou Holtz]
Svajok, tarytum gyvensi amžinai Gyvenk, tarytum mirsi rytoj!
[Lou Holtz]
Svajok, tarytum gyvensi amžinai Gyvenk, tarytum mirsi rytoj!
Joks pašnekovas jūsų neklausytų, jei nežinotų, kad paskui ateis jo eilė kalbėti.
[E.V. Han]
Žmonės nebūtinai vaikšto nuleidę galvas, galbūt jie tik bando neužlipti ant plytelių sujungimo. [Juozas Nekrošius]
Mano laimės formulė: vienas Taip, vienas Ne, tiesi linija, vienas tikslas
[F. Nyčė]
Eik, tiesiog eik. Kaip Jėzus, kaip Buda, kaip Aristotelis, kaip peripatetikai, kaip blondinė, kaip kaubojus ar žmogus ieškantis centų. Tik eik. Vaikščiok. Paprasta kelionė. Gyvenimo kelionė. Tik Ėjimas.
[A. Gudas]
[E.V. Han]
Žmonės nebūtinai vaikšto nuleidę galvas, galbūt jie tik bando neužlipti ant plytelių sujungimo. [Juozas Nekrošius]
Mano laimės formulė: vienas Taip, vienas Ne, tiesi linija, vienas tikslas
[F. Nyčė]
Eik, tiesiog eik. Kaip Jėzus, kaip Buda, kaip Aristotelis, kaip peripatetikai, kaip blondinė, kaip kaubojus ar žmogus ieškantis centų. Tik eik. Vaikščiok. Paprasta kelionė. Gyvenimo kelionė. Tik Ėjimas.
[A. Gudas]
Palaimintas yra tas, kuris nesitiki nieko, nes jis nenusivils niekada.
Niekada nesivaržykite su žmogumi, kuris neturi ką prarasti.
[Baltasar Grancian]
Jei pasiryši eiti savo keliu, net paukščiai ir tie terš tau ant galvos, bet, žinai, net nesivargink nusivalyti.
Niekada nesivaržykite su žmogumi, kuris neturi ką prarasti.
[Baltasar Grancian]
Jei pasiryši eiti savo keliu, net paukščiai ir tie terš tau ant galvos, bet, žinai, net nesivargink nusivalyti.
Bijok, bet vis tiek daryk savo.
[Susan Jeffer]
Prieš darydamas apie mane bet kokias išvadas, pabandyki vaikščioti su mano batais.
[Martin Gore]
Žmogus jaučiasi nelaimingas, nes nežino, kad yra laimingas. Tas, kuris šitai suvokia, bus laimingas tą pačią akimirką.
[F. Dostojevskis]
Gyvenimas yra arba drąsus nuotykis, arba jis nieko vertas.
[Hellen Keller]
[Susan Jeffer]
Prieš darydamas apie mane bet kokias išvadas, pabandyki vaikščioti su mano batais.
[Martin Gore]
Žmogus jaučiasi nelaimingas, nes nežino, kad yra laimingas. Tas, kuris šitai suvokia, bus laimingas tą pačią akimirką.
[F. Dostojevskis]
Gyvenimas yra arba drąsus nuotykis, arba jis nieko vertas.
[Hellen Keller]
Duokit man turtų ir sūnų. Bet jeigu reikėtų rinktis, pasirinkčiau sūnų, nes augant vaikui kartu auga ir turtai.
Iš Chimamanda Ngozi Adichie knygos "Kinrožės žiedas"
Iš Chimamanda Ngozi Adichie knygos "Kinrožės žiedas"

Visata neturi prasmės. Ji tik vieta, kur prasmės ieškoma.
Kai myli zmogu, troksti ji matyti nuoga. Su visais trukumais, nes jie jo dalis. Man nereikia skulpturos. (berods Kubelka 'Erzilu paradas')
... sunku paaiškinti, kodėl žmogus, vos tik pajutęs kitų palankią nuomonę ar kai kas nors paglosto jos savimeilę, širdyje taip džiaugiasi. Panašiai kaip katė glostoma murkia, taip ir žmogaus veidas nušvinta palaima, kai jį kas giria;
(Šopenhaueris A.)
... žodis yra tik kvietimo mygtukas, kuris parodo vaizdą.
Jei priešą parbloški žemėn, jis gali vėl atsikelti, bet jei su juo susitaikysi, būsi jį tikrai nugalėjęs.
[Frydrichas Šileris]
Aš myliu. Vadinasi, aš esu. Aš esu tas, ką myliu. [Liudvigas van Bethovenas]
(Šopenhaueris A.)
... žodis yra tik kvietimo mygtukas, kuris parodo vaizdą.
Jei priešą parbloški žemėn, jis gali vėl atsikelti, bet jei su juo susitaikysi, būsi jį tikrai nugalėjęs.
[Frydrichas Šileris]
Aš myliu. Vadinasi, aš esu. Aš esu tas, ką myliu. [Liudvigas van Bethovenas]