Gražu iki skausmo...
Šiandien pirkau meilę - 20% pigiau! Gal nusipirkti dar?
Rytoj pirksiu tavo šypsenas - dvi už vienos kainą...
Išseko ašaros, pirkau dar, -15% daugiau nei įprasta, o kaina ta pati... Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj...
Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų, taip pat NEMOKAMAI!
Įsigyjau truputį užuojautos, vienoje pakuotėje su pagieža. Kitą savaitę pirksiu skausmo, nors netrūksta man jo, bet 50% nuolaida...
Laimė pabrango dvigubai, neįperku...
Nepirkau ir juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar...
O tikėjimo gavau su kaupu, pigiau nei įprasta, bet brangiau, nei norėčiau.
Toleranciją grąžinsiu poryt - ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį - ji sugadinta...
Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug, nes nebeliko už ką, o man jos taip reikėjo...
jeigu tiesa apie pasaulį iš viso egzistuoja, ji tikrai nėra žmogiškos kilmės.
[Joseph Brodsky]
[Joseph Brodsky]
Žmogui likimą lemia arba, tiksliau, nurodo savęs vertinimas.
Henris Deividas Toras
Henris Deividas Toras
Kaip lengva būti mylimam, bet kaip sunku mylėti. (Fidžeraldas)
Graži diena buvo. Šiltas vakaras yra. Žvaigždėta naktis bus. Einu pasivaikščioti stogais.
QUOTE(brita33 @ 2012 05 21, 21:11)
Graži diena buvo. Šiltas vakaras yra. Žvaigždėta naktis bus. Einu pasivaikščioti stogais.

Tikrovė - tik iliuzija, bet labai įtikinama.
/Albertas Einšteinas/
/Albertas Einšteinas/
Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė ...pasaulyje. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mano gyvenimas nušvis lyg saulė. Aš pažinsiu tokį žingsnių garsą, kuris skirsis nuo visų kitų. Kiti žingsniai mane verčia lįsti į žemę. Tavo žingsniai mane išvadins lauk iš urvo kaip muzika. O be to, žiūrėk! Matai, ten - javų laukas? Duonos aš nevalgau. Iš javų man jokios naudos. Javų laukai man nieko neprimena. Ir tai liūdna! Bet tavo plaukai yra aukso spalvos. Taigi kaip bus puiku, kai tu mane prijaukinsi! Aukso spalvos javai man primins tave. Ir man bus malonu klausytis vėjo šiurenimo javuose...
[A. S. Egziuperi. Mažasis princas]
[A. S. Egziuperi. Mažasis princas]
Kai nereiški gyvenimui jokių pretenzijų, tai viskas, ką gauni, yra dovana. (E.M.Remarque)
QUOTE(liūtuke @ 2012 05 22, 12:27)
Kai nereiški gyvenimui jokių pretenzijų, tai viskas, ką gauni, yra dovana. (E.M.Remarque)
Labai taikliai pasakyta.
" Metai, kaip ir žmonės, būna pikti ir godūs, geri ir atlaidūs."
"Patyrimas - tai mokykla, kurios pamokos kainuoja brangiai, bet tai vienintelė mokykla, kurioje galima ko nors išmokti." (B.Franklinas)
"Patyrimas - tai mokykla, kurios pamokos kainuoja brangiai, bet tai vienintelė mokykla, kurioje galima ko nors išmokti." (B.Franklinas)
Prieš rodydamas į mano dėmes, nusivalyk pirštą.
B. Franklinas
Mylėk savo priešus- tai geriausias būdas juos nervinti
Pavojinga glostyti žvėrį, kai jis yra žmogaus kailyje. S. J. Lecas
B. Franklinas
Mylėk savo priešus- tai geriausias būdas juos nervinti

Pavojinga glostyti žvėrį, kai jis yra žmogaus kailyje. S. J. Lecas