QUOTE(#tagra# @ 2012 10 09, 08:57)
Gal kas gali patarti
Man reikia ne lango plastikinio, bet duru, taigi manau, vistiek kazkiek i tema....
gal galite patarti i ka atkreipti demesi, kad nepraleistu salcio is lauko, nes tos durys bus is vistuves isejimui i terasa...
Na ir kokia daugmaz buna tokiu duru kaina, ismatavimai 200/90
Tuoj čia visi sudurnins, nes, kaip suprantu, viskas yra durna, kas ne kvalifikuoto meistro pasakyta, o kad čia supermamų forumas, o ne supermeistrų, tai nesvarbu
Tau pasakys, kad svarbu profilis, kad būtų kuo prašmatnesnis ir storesnis, ar gal tiksliau - ne profilis, o visa sistema su visokiais apkaustais ir dar kažkuo, ir svarbiausia - teisingas montavimas naudojant kažkokią juostą
Va turiu komercinį pasiūlymą UAB "Tikri langai" viso buto langams. Su kažkokiu pigiausio profiliu Decco balkono durys 800 x 2200 kainuoja 572 Lt, plius dar atskirai montavimas (pateiktas visiems langams, ne tik toms durims, tai nežinau kiek joms būtų) ir tinklelis nuo uodų 250. Jie daro ir su Shuco (ar kaip rašosi) profiliu, tada brangiau. Bet nežinau, kiek brangiau

Kadangi pas jus aiškiai namas, o ne butas blokiniam name, tai gal reikėtų imti tą brangiau?
Čia aš visiškai bobiškai neprofesionaliai pasisakiau

Nes man, pavyzdžiui, į durnus klausimus aplamai niekas neatsakė. O va tokie klausimai šioje temoje laikomi durnais
Tai galvoju, gal geriau ką nors, negu nieko