Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 8

QUOTE(allberto @ 2012 10 09, 12:43)
Manau, kad is pigesniu butu Ideal 4000, 7000, KBE, schuco.

Ačiū wub.gif

O kas per daikc yra Brugmann (Eukera)?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 12:38)
Sakėt, kad profilis blogas ir brangus. Tai kritika.

O tai už tokią ar panašią kainą koks būtų geras? Labai konkretus klausimas smile.gif

1. Tai ne kritika, o faktas. Decco, tai kiniskas profilis, kaip jis gali buti geras ????
2. Net Aluplastas ID7000-6 kameru, kuris tikrai geresnis uz Deco- ir tai kainuoja 470 Lt,+ montazas.
Chuco-535 Lt. Ar konkreciai as Jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 09 spalio 2012 - 11:51
QUOTE(1juraciukas @ 2012 10 09, 12:49)
1. Tai ne kritika, o faktas. Decco, tai kiniskas profilis, kaip jis gali buti geras ????
2. Net Aluplastas ID7000-6 kameru, kuris tikrai geresnis uz Deco- ir tai kainuoja 470 Lt,+ montazas.
Chuco-535 Lt. Ar konkreciai as Jums?

Aha, jau dabar konkrečiai.

O ko man visi aiškina, kad jie tą Decco iš Lenkijos veža ir vietoj gamina? unsure.gif Nes internete irgi radau - tai kiniškas, tai lenkiškas...

Dar pasakykit, kokioj firmoj bigsmile.gif
Papildyta:
Dar klausimas, bet jau nebe toks konkretus. Kodėl rasoja langai?

Pas mane senelius bute sudėti labai prašmatnūs medinio masyvo langai. Na, prieš kokius 3 metus dėti, ir prašmatnumą aš sprendžiu pagal kainą - tuo metu brangesnių rinkoje nebuvo aplamai.

Ir jie velniškai rasoja, o virš jų siena - pelyja unsure.gif

Nuo ko ir ką daryti, kad taip nebūtų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 14:13)
Aha, jau dabar konkrečiai.

O ko man visi aiškina, kad jie tą Decco iš Lenkijos veža ir vietoj gamina? unsure.gif  Nes internete irgi radau - tai kiniškas, tai lenkiškas...

Dar pasakykit, kokioj firmoj bigsmile.gif
Papildyta:
Dar klausimas, bet jau nebe toks konkretus. Kodėl rasoja langai?

Pas mane senelius bute sudėti labai prašmatnūs medinio masyvo langai. Na, prieš kokius 3 metus dėti, ir prašmatnumą aš sprendžiu pagal kainą - tuo metu brangesnių rinkoje nebuvo aplamai.

Ir jie velniškai rasoja, o virš jų siena - pelyja unsure.gif

Nuo ko ir ką daryti, kad taip nebūtų? unsure.gif

Maza kas ka aiskina. Stai Seime dar ne tiek visko priaiskina ir kas? Yvairiai su tais profiliais buna. Vieno vezasi, kiti patys lieja, nezinia kuris rezultate geresnis gaunasi unsure.gif O visu ir nesukontroliuosi.
Sakote, kad nerasotu, nepelytu. Negalima nieko pazadeti, nes ne nuo langu kartais tai priklauso. Pacius geriausius langus sudejus, jei namuose dregme ( kurios zmones kartais nejaucia) sienu apsiltinimas, kambario vedinimai, temperaturu svyravimai. Labai daug kas lemia ta rasojima, nebutinai tik langai. Bus dregme-bus Jusu baimes ant lango ir aplink ji. Ziema net ledas. Bet cia reti atvejai.
Mediniai langai aplamai 70 proc. brangesni uz PVC, tai......Taciau jiems taip pat reikalingas vedinimas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 11:47)
Ačiū wub.gif

O kas per daikc yra Brugmann (Eukera)?

Siek tiek info apie profilius
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 10 09, 16:29)

aciu uz reklama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 09 spalio 2012 - 15:39
QUOTE(alfasz @ 2012 10 09, 15:38)
aciu uz reklama  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tegul skaito, daug info pririnkta.
Tik reiketu atnaujinti... ax.gif
Atsakyti
Ačiū. Tikrai daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 10 09, 11:37)
Skambes ziaurokai, bet uz tokia kaina arba patiems pasigamint reiktu langa arba pirkti deveta langa.. arba koki nelikvida gal.. kitu variantu nezinau  doh.gif  doh.gif

gal galite pasiulyti koki modeliai butu is pigesniu? Negaliu sau leisti moket iuz langa 1500 ar 2000lt, noreciau bent iki 1000 issitilpti g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simsius: 10 spalio 2012 - 10:44
QUOTE(Simsius @ 2012 10 10, 11:43)
gal galite pasiulyti koki modeliai butu is pigesniu? Negaliu sau leisti moket iuz langa 1500 ar 2000lt, noreciau bent iki 1000 issitilpti g.gif
Aciu 4u.gif

Jei kalbeti apie pigesni lango varijantą, tai už tuos 600 Lt kokio kiniško profilio langiuką ir gausite, bet tai būtu be apdailos darbų. Padoresnis langas prasidėtų jau nuo 700 Lt už virtuvinį.
Atsakyti
Siuo metu radau Aluplast ideal 4000 clasic uz 990lt.
Atsakyti
QUOTE(Simsius @ 2012 10 10, 12:02)
Siuo metu radau  Aluplast ideal 4000 clasic  uz 990lt.

Cia 5 kameru langas. Bet daug zmoniu i butus renkasi butent 5 kameras ir tiesa sakant nematau labai dideles klaidos.
Bet cia jau su apdailos darbais taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 10 spalio 2012 - 12:40