Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Bomba @ 2012 04 29, 17:21)
emau krauti tasiukus, pagalvojua, jog neisivaizdoju, kuo patogiau vaikams rengtis procedurms ? mankstai kokiu rubu reikia ? ar reikia sportbaciu ar basomis ? ar reikia maudymois kelnaiciu ? ar plikus masazuoja ar kaip ?  doh.gif

Įsidėkit tiek kad nereiktų skalbtis, aš taip dariau thumbup.gif kojnyčių ir apatinukų galima išsiplauti labai šauniai , o didesni rūbeliai sunkiau išdžiūva , tai maikučių ilgom rankovytėmis, ir kelnių negailėkite , įsimeskite , patopgios avalynės būtinai , o daugiau tikrai nieko specialiai nereikia smile.gif 4u.gif Mums kadangi orai buvo visokie tai džemperiukų irgi reikėjo nemažai 4u.gif kepuryčių tokių kad vėjas į ausytes nepūstų .
Atsakyti
Sveikos mamytes,
man klausimas iskilo jai vaziuoji i sanatorija su 3 metu vaiku kaip yra su darbu?
pagal istatyma priklauso kazkas ar turi savo atostogas imt?
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2012 04 30, 12:01)
Sveikos mamytes,
man klausimas iskilo jai vaziuoji i sanatorija su 3 metu vaiku kaip yra su darbu?

Pacientą slaugančiam asmeniui elektroninis nedarbingumo pažymėjimas išduodamas pagal gyvenamą vietą. Medicininės reabilitacijos reabilitacijos laikotarpiu nedrabingumo pažymėjimą tęsia sanatorijos gydytojas, vadovaudamasis elektroninių nedarbingumo pažymėjimų išdavimo taisyklėmis, patvirtintomis LR SAM ir LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos 2005 m. birželio 30 d. įsakymu Nr V-533/A1-189.

Cia sanatorijos puslapiuke radau tokia informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisve22: 30 balandžio 2012 - 13:46
QUOTE(Laisve22 @ 2012 04 30, 13:39)
Pacientą slaugančiam asmeniui elektroninis nedarbingumo pažymėjimas išduodamas pagal gyvenamą  vietą. Medicininės reabilitacijos reabilitacijos laikotarpiu nedrabingumo pažymėjimą tęsia sanatorijos gydytojas, vadovaudamasis elektroninių nedarbingumo pažymėjimų išdavimo taisyklėmis, patvirtintomis LR SAM ir LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos 2005 m. birželio 30 d. įsakymu  Nr V-533/A1-189.
Cia sanatorijos puslapiuke radau tokia informacija.

aciu
bet kaip yra realiai?
mamytes imat atostogas ar bandot nedarbinguma tvarkytis? kas geriau?
Atsakyti
nuveziau saviski su mociute ax.gif kol kas nuotaika puiki, sanatorija super geroje vietoje, renovuotas kambarys virsijo musu lukescius, proceduru tiek, kad vos galima speti, ir net apkalbetieji kotletai siandien istirpo valgytoju burnose , man ne kasnelio neparnese, sake buvo super skanu ir labai isalke thumbup.gif thumbup.gif dabar svarbu nesusirgti doh.gif nu ir susidelioti proceduras kazkaip protingiau, nes dabar jau kose gaunasi g.gif gal kas galite dar paaiskinti, o jei viska pasidarai pirmom dienom tai ka tada veikti likusias dienas ? ar tada po to papildomai skiria ? g.gif
Atsakyti
Kotletai pirmomis dienomis gal ir skanu bet kai 3 savaites gauni kasdien kotletų ir tokių pat , jie po savaites tampa nebeskanūs , čia ne su viena mama taip apkalbėjome, nesu aš išpaikinta ant maisto , nu bet tikrai perdug tųū kotletų ten biggrin.gif bet gerai kam patinka, valio, būsite sotūs , o va man geriau jau kokia koė ar paprasta virta mėsa , kurios retai būna ten , nes sumala tai beleka juk , masę didina batonais ir t.t. tai tos mėsos kvapo nelabai yra tongue.gif

Su procedūromisa,tai jei atliksite kažką anksčiau ,jums turėtų skirti dar , nes mums kai baigėsi vienos skyrė kitas. Turėjom per visą laiką 8 4u.gif pakako, bet galėjo būti ir daugiau , būtume suspėję .
Labai patiko sūkurinė kojų vonelė, tik gaila pradėjome kosėti ir nebaigėme jos verysad.gif tik kelis kart buvome .
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2012 04 30, 12:01)
Sveikos mamytes,

Elektroninio nedarbingumo tikrai neduoda 100%. As pati emiausi atostogas.
Atsakyti
Šiandien susitvarkėme popieriukus išvykimui. Tad bendra info tokia:
Siuntimas iš ligoninės į sanatoriją galioja 30 d.
TLK siuntimas į sanatoriją galioja 10 d.
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2012 04 23, 07:33)
Ta mamyte buvo net pas direktoriu nuejus, kad legaliai issipirkti, ir grieztai uzdraude, tai del to paskui slapstesi  4u.gif

drinks_cheers.gif

neleidzia papildomai susimoketi, negalima ir taskas.as irgi norejau,bet sako pas juos tokiu paslaugu nera,negalima.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 01, 01:00)
drinks_cheers.gif

neleidzia papildomai susimoketi, negalima ir taskas.as irgi norejau,bet sako pas juos tokiu paslaugu nera,negalima.

Jūs teisi. Mums per pažįstamus leido, bet paskui apsigalvojom. Nes sakė gali šurmulys kilti paskui.
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif

Pritariu, pirmomis dienomis kotletai visai skanūs būna, bet vėliau tai jau per gerklę pradeda lyst biggrin.gif Bet nieko, išgyvensim. Rytoj atvykstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2012 04 30, 14:52)
aciu
bet kaip yra realiai?
mamytes imat atostogas ar bandot nedarbinguma tvarkytis? kas geriau?

na, kiek as girdejau, tai nedarbinguma duoda.. bet uz ta laika nemoka pinigeliu.. tai manau, atostogas tada jau geriau imtis.. pati taip ir darau..

mes pagaliau per didziausias kancias patekome i gintara su vardiniu.. ir vaziuojam geguzes 8 diena thumbup.gif jeeeeeeee wub.gif dziaugiuosi be proto .. smile.gif
Atsakyti