Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Mus išrašo iš ligoninės 30 d., tą pačią ir į TLK lėksim, nes gegužės 2 d. jau vietą turim. Tik man įdomu ar mums ta vieta reikalinga? Juk po ligoninės ar taip ar taip siunčia? Tik ar jie nurodo sanatoriją ar turi pats susirasti?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 04 25, 13:09)
Mus išrašo iš ligoninės 30 d., tą pačią ir į TLK lėksim, nes gegužės 2 d. jau vietą turim. Tik man įdomu ar mums ta vieta reikalinga? Juk po ligoninės ar taip ar taip siunčia? Tik ar jie nurodo sanatoriją ar turi pats susirasti?

Kiek zinau turi pats susirasti.Tai gerai kad vieta turite jau thumbup.gif
Atsakyti
SIMSIUKE geros jums keliones ir iki susitikimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 04 25, 14:16)
SIMSIUKE geros jums keliones ir iki susitikimo wink.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif Iki susimatymo ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 04 25, 14:09)

Na, mes po ligonines nepatekom i sanatorija, i kuria norim.. ir siaip, mums gyd pasake, kad ieskokites patys.. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
Pilnai sutinku su visom, kad žaist vaikams ant laiptų.... unsure.gif schmoll.gif Neleidau saviškei, visą laisvą laiką leisdavom lauke, prie jūros, parke....
Bet nieko blogo nematau, jei mamytės planuoja pasivaikščiojimus kartu, ypač jeigu vaikai sveiki. Pačioms greičiau laikas bėga ir vaikams smagu! Svarbiausia viskas su saiku. smile.gif

Na ką, kaip matau Gegužės 2 ne viena supermama pradės dieną sanatorijoje. Labai faina smile.gif Aš irgi labai laukiu. blush2.gif
Atsakyti
Mes geguzes 4 diena atvykstam 4u.gif
Atsakyti
As kai pirma karta tai labai galiu pasakyt kad patiko, visai nesinori namo... mamyciu pilna, kazkaip savaime susibendrauji, susitinki lauke, vaikai pazaidzia. Koridoriuj pas mus paskutiniu metu triuksmas... vaikai lakioja, nors oras puikus... na bet ka darysi vaikai yra vaikai.Apie maista buvau prisikaiciusi , kad kosmaras. nu nieko, manoji kai valgi mums tinka. o kotletu tai jo padaugina cia jos, bet cia tokia mase zmoniu turbut kotletai paprasciausia... bet visumoj badu nemirstam, Maxima yra, bariuku pilna jei ka:) sekmes visoms atvykstancioms ir teigiamu emociju 4u.gif
Atsakyti
Mamuytes dėl maisto,tai čia su tais kotletais pavajinga , geriau imti kitokį maistą jei būna, tie kotletai,maltinukai , kelis kartus permalti ir patiekti , kažkurią dieną tai net supykino, jautėsi dešra kažkokia rūkyta. Sake viską ten į juos sumala verysad.gif ir vemiančių , apsinuodyjusių tikrai nemažai , bent jau aš savo aukšte kelias mamas ir vaikas žinau kurie vėmė nuo maisto ir blogavo .
Mums jau labai atsibodo čia,gerai kad išvykstame 28 dieną thumbup.gif pasiilgome namų , otai būtų geresni buve tai aišku smagu visai, vaikas labai pavargo nuo procedūrų tai pavargsti nuo tų ožiukų,aplamai vaikai neklauso čia mamų biggrin.gif
Į kolidorių manasis labai veržiasi,siaubas, verkia kasvakarą kai reikia eiti į kambarį doh.gif bet kad nėra jiems kur žaisti daugiau,vaikų kambario re ikia ktastrofiškai tikrai ....
Atsakyti
O mes labai laukiame kada vyksime. Vaikas nepavargo ne kiek. Lauke buvome daug. dziaugemes saule ir viskuo kuo galejome.
Del maisto kiekvienai savaip. Nebus visiems viskas gerai. O pasakymas kazkas sake kazkas mate tai nelabai teisingai skamba. 4u.gif
Tad linkiu vaziuoti su geromis emocijomis. Jei mamos pavargsta buna irzlios ir vaikuciams dazniau oziukai lenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 04 26, 17:03)
O mes labai laukiame kada vyksime. Vaikas nepavargo ne kiek. Lauke buvome daug. dziaugemes saule ir viskuo kuo galejome.
Del maisto kiekvienai savaip. Nebus visiems viskas gerai. O pasakymas kazkas sake kazkas mate tai nelabai teisingai skamba.  4u.gif
Tad linkiu vaziuoti su geromis emocijomis. Jei mamos pavargsta buna irzlios ir vaikuciams dazniau oziukai lenda  ax.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Mes jau nekantraujam ,laukiam nesulaukiam. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mes nekantriai laukiam isvykimo dienos- geguzes 30.
Gaila del maisto, kad valgykla ir toliau tuos savo "firminius" koltetukus ir maltinukus gamina doh.gif schmoll.gif Vengsim kotletuku schmoll.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti