Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
Vakar pirmą kartą įvykdžiau pilną programą, t.y. 50 min kardio + jėgos treniruotė thumbup.gif Labai džiaugiuosi savimi, nes tikrai sunku buvo tai įveikti. O ir svoris pradėjo judėti: - 1.6 kg, ir po - 1 cm nuo liemens, klubų ir šlaunies thumbup.gif

Gražios išeiginės visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 08:25)
joa, šitą jau pastebėjau, kažkaip apatinę dalį treniruojant ir pilvo apačia tvarkosi  thumbup.gif

nea, čia pavakariams tokį variantą  (tą sveiką tik iš šaldytų bananų) pasirenku. o ir apskritai įsitikinusi, kad jei jau saldumynai ( tie "nesveiki") tai tik iki pietų  biggrin.gif

psio, lekiu, MB pagaliau išsikrapštė - reikia kuro organizmui  biggrin.gif 
visiems -oms geros dienos  mirksiukas.gif

s ir leku darban - minciu deliot ir cardio daryt biggrin.gif (letu tempu bet ant koju... biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 10:07)
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi  biggrin.gif

tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu  tongue.gif , MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.

Labas rytas,
žiūriu ir kitų vyrai šiandien pamiegojo, kaip vaikai wub.gif Savąjį tik pusę vienuolikos prikėliau.
Aš irgi šiandien ryte tą pyragą, vakar vakare tą pyrągą, tai jau vakre delsiu ant svarstyklių po sporto lipti. Reikės atprakaituoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 09:41)
kaip faina, kad ir vaikui patinka  thumbup.gif  gera mama esi - ne kitaip  wub.gif

Nežinau, ar esu gera mama. O kojos jo stiprios visai ne dėl to, čia dėl daug liūdnesnių dalykų. Bet yra kaip yra ir yra gerai tongue.gif

Tu man neatsakei, kur pirkai įtvarus. g.gif

Sedindriuke, nelabai dar klausiau ką ta pana kalba. Bet jei klausi apie atsilenkimus atgal, tai iš esmės jie yra prieš gamtą. Taip pat, kaip špagatas.
Bet jei žmogus treniruojasi, tai jam tampa norma. Mano kūnas irgi labiau stiprus, nei lankstus. Bet pati matau, kiek galėčiau pasiekti, jei daryčiau nuolat tik kažkokį vieną veiksmą. Pratampyti galima bet ką, klausimas yra - kam to reikia?

Jei žmogaus tikslas padaryti 100 atsispaudimų, tai treniruojantis jis anksčiau ar vėliau juos padarys. Bet vėl gi, kartais kiekybė nelygu kokybė cool.gif

Iškepiau keksiukus. Šiandien mini mytukas su mergaitėm. rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas soprtuojanciom mamytem ir ne tik smile.gif noriu jungtis prie jusu, bet nors ir mano kunas man jau senokai bado akis, bet truksta motyvacijos, truksta gal ir valios... tad noreciau kartu su jumis nugaleti tingini, gauti motyvacijos ir pasiekti norima rezultata... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 01, 10:00)
Nežinau, ar esu gera mama. O kojos jo stiprios visai ne dėl to, čia dėl daug liūdnesnių dalykų. Bet yra kaip yra ir yra gerai  tongue.gif

Tu man neatsakei, kur pirkai įtvarus. g.gif

Sedindriuke, nelabai dar klausiau ką ta pana kalba. Bet jei klausi apie atsilenkimus atgal, tai iš esmės jie yra prieš gamtą. Taip pat, kaip špagatas.
Bet jei žmogus treniruojasi, tai jam tampa norma. Mano kūnas irgi labiau stiprus, nei lankstus. Bet pati matau, kiek galėčiau pasiekti, jei daryčiau nuolat tik kažkokį vieną veiksmą. Pratampyti galima bet ką, klausimas yra - kam to reikia?

Jei žmogaus tikslas padaryti 100 atsispaudimų, tai treniruojantis jis anksčiau ar vėliau juos padarys. Bet vėl gi, kartais kiekybė nelygu kokybė  cool.gif

Iškepiau keksiukus. Šiandien mini mytukas su mergaitėm.  rolleyes.gif  thumbup.gif

oh aciu tau! Geriau tampysiuos link kelenu lenkdamasi,nes tempias posiknio raumuo (hamstrings),nes aktualiau..kad raumuo tvirtetu ir grazus butu..nei perluzt atgal kai strenos jautri ir taip vieta.. O kiek bus kurie per ta challenga ir lauzysis atgal..
O spagato judesiais (koja pirmyn,kita atgal)darau tempdama.bet cia tikriausiai pries gamta tai kad sanario lauzimas? Bet temt raumeni neperlauziant saves gerai gal..bet va ta kai kojos i sonus (ala virvute) isvis paranormalu dubens kaulam ir sanariam tikriausiai?
Kokie keksiukai?biggrin.gif eh meetai su mergaitem kaip fain!man pasvajot:D
Atsakyti
Keksiukai iš tavo bananinės duonos masės. Gavosi super thumbup.gif

Prasitampymui vėliau, kai būsiu prie savo kompo, įdėsiu savo favoritą.
Pojūčiai būna pasakiški.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 01, 11:41)
Keksiukai iš tavo bananinės duonos masės. Gavosi super thumbup.gif

Prasitampymui vėliau, kai būsiu prie savo kompo, įdėsiu savo favoritą.
Pojūčiai būna pasakiški.

taip taip!is visko keksiukai iskepa.net blynu teslos-na truputi kitokie cia. O link oi lauksiu!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir aš atėjau pasidžiaugti - jau 4tą savaitę draugauju su P90x/Insanity hibridu.Šita savaitė skaitosi "recovery week", bet nežinau, kam ją čia įkišo..varysiu tokiu pat tempu smile.gif
Taip pat pagaliau ir svoris pajudėjo - +1kg! thumbup.gif
Atsakyti
kaip matau esat susibendravusios ir nauju nepriemat... na gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2012 05 01, 15:45)
kaip matau esat susibendravusios ir nauju nepriemat... na gaila verysad.gif

labu...na mes ne visos namie sediim(tiksliau, namie vaikelius auginam ar pan.), dar ir dirbam(nera man iseigines)...tai nesenai tik is darbo grizau...gal reikia kantrybes biski biggrin.gif sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
sedindriuke, nereikes tau man ant peciu verkt, garzios tos tavo kojos 4u.gif
Papildyta:
na vakar sportus, atpushkavau tiesiogine sio zodzio prasme...dar vis subine tebeskauda is 7-io smile.gif siandien laukia krutine, nugara, abs smile.gif o jegu kaip nera...grizau pervagus is darbo, dar ir biski pikta blink.gif F**K!!!
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 05 01, 09:29)
Labas rytas 4u.gif
Vakar pirmą kartą įvykdžiau pilną programą, t.y. 50 min kardio + jėgos treniruotė thumbup.gif Labai džiaugiuosi savimi, nes tikrai sunku buvo tai įveikti. O ir svoris pradėjo judėti: - 1.6 kg, ir po - 1 cm nuo liemens, klubų ir šlaunies thumbup.gif

Gražios išeiginės visiems 4u.gif

kaip super, dziaugiuos uz tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif klausimas kurią JM programa jums atrodo geriausia Shred, Ripped ar BR? smile.gif prieš tai sportavau tik kovo mėn paskui mečiau sad.gif vėl noriu pradėt, bet nežinau kurią iš jų pasirinkti smile.gif blush2.gif
Atsakyti