Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 30, 18:40)

....sunku atsispirt ax.gif is pradziu sakau NE!!!bet uz keliu minuciu jau sukiojuos aplink blush2.gif
...pas mane atvirsciai, visa diena burnos neuzdarau, kalbu kalbu kalbu... doh.gif o kadangi kalba ne musu(lt)...tai emociskai issenku, griztu nebenoriu kalbet...gerai kad retai taip buna...dazniausiai griztu geros nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 30, 17:49)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 30, 18:40)

....sunku atsispirt ax.gif is pradziu sakau NE!!!bet uz keliu minuciu jau sukiojuos aplink blush2.gif
...pas mane atvirsciai, visa diena burnos neuzdarau, kalbu kalbu kalbu... doh.gif o kadangi kalba ne musu(lt)...tai emociskai issenku, griztu nebenoriu kalbet...gerai kad retai taip buna...dazniausiai griztu geros nuotaikos biggrin.gif

o pas mane kai viena dirbi tai nebent tik prasilenki su zmogum kokiu aukste..ir vsio.. per pietus susirenkam visos, tai siek tiek pasisnekam.. o taip tai hi ir bye.. jak... glusejims toks biggrin.gif

o mano pyragas eina sau koks skanus bus biggrin.gif dauuug obuoliu ir nedaug ala teslos (kiausiniai su riesutu miltais, sojos miltais, baltymais keiciau dali miltu) zodziu sveikas naminis obuoliu rudeninis pyragas biggrin.gif cia ruduo toks. jak..

plem kaip issiputus jauciuos nzn kaip sportint reiks ir as praeis..

suzinjau darbe kad kolega sueme uz zoles auginima bute biggrin.gif:D plem man ciliai neauga du menesius (1 cm ugis biggrin.gif) o jis mat kanapiu 45 augalus turejo uz 30 000 svaru biggrin.gif:D:D lenkas sukos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 balandžio 2012 - 19:06
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 30, 19:02)
...siandien maniskis grizo su gabalu pyrago, kazoks gimtadienis buvo darbe...blyn sakau, pats valgyk, tokiu net nenesk namo...ale vistiek puse as nuraiciau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labuka lotuliukas.gif
Aš tokia pat. Ypač uošvienės saldėsius išpeikiu, nes tokie ir anokie, ir per saldūs, o po to, kad suraitau doh.gif blush2.gif
Šiandien pass nuo sportų, pirmoji 'linksmoji diena'. Beje, šunė irgi pradėjo kartu, tai visa armija namie neveiksni doh.gif lotuliukas.gif Ta proga - pyragas. Turėjau kondensuoto, tai nežinau, radau kokį tais receptą, seną seną SM, vienas nikas pasiūlė, jei neišeis nieko, tai persekiosiu tą niką biggrin.gif O šiaip tai oi, baisu, visai ne sveikuoliškas, ir cukrus, ir miltai balti. Ai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 30, 18:45)
Labuka lotuliukas.gif
Aš tokia pat. Ypač uošvienės saldėsius išpeikiu, nes tokie ir anokie, ir per saldūs, o po to, kad suraitau doh.gif  blush2.gif
Šiandien pass nuo sportų, pirmoji 'linksmoji diena'. Beje, šunė irgi pradėjo kartu, tai visa armija namie neveiksni doh.gif  lotuliukas.gif Ta proga - pyragas. Turėjau kondensuoto, tai nežinau, radau kokį tais receptą, seną seną SM, vienas nikas pasiūlė, jei neišeis nieko, tai persekiosiu tą niką biggrin.gif O šiaip tai oi, baisu, visai ne sveikuoliškas, ir cukrus, ir miltai balti. Ai... ax.gif

o varge lotuliukas.gif cia del neveiksniu biggrin.gif:D stiprybes! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
oras geras, lauke begioju paskui vaika, vazinejanti dvirati...

Ejau i parduotuve kiausiniu pirkti, radau tik tuscia lentyna. Nei vieno kiausinio nera. Deficito laikai sugrizo...
Atsakyti
Pabėgiojau su vaiku. Keista, bet jam patinka bėgti. Nutariau bandyti jį labiau pratinti. Kitą kartą dėsiuos normalius kedus ir į trasą.
Nors man bėgiot nelabai sekas dėl kelio.

Irmulia, kokį tu kelio įtvarą pirkai ir kur? Jau pribrendo reikalas ir man verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Na ir as siandien ''atsisokau'' body combat bigsmile.gif na ir dabar greciausiai grysiu pre sporto tik penkt. (na tikiuosi ryt rasiu laiko blush2.gif ), ech myliu as sporta, puikiai pakelia nuotaika thumbup.gif Ir su maistu kolkas laikausi, savaitgalis, be didesniu nuklydimu ax.gif na po truputi busiu tokia kokia noriu buti cool.gif

Na o man tuoj i darbeli, dirbu naktims, todel ir nepersistengiu su sportu, nes namo neparvaziuociau lotuliukas.gif
Na o jums mergaites gero vakaro 4u.gif
Papildyta:
sakykite o kek jus laiko sportuojate?
Atsakyti
labas rytas , pasakiškas rytas saulė tiesiog į langus spirgina ir ilgiau miegoti neduoda ( katę jau spėjau 5 val. ryte ištremti į vonią... ) lotuliukas.gif

šiandien nusimato iiiilgaaaaas vaikščiojimas - na užkabino mane nesvietiškai thumbup.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 04 30, 21:09)
Pabėgiojau su vaiku. Keista, bet jam patinka bėgti. Nutariau bandyti jį labiau pratinti. Kitą kartą dėsiuos normalius kedus ir į trasą.

kaip faina, kad ir vaikui patinka thumbup.gif gera mama esi - ne kitaip wub.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 04 30, 21:09)
Irmulia, kokį tu kelio įtvarą pirkai ir kur? Jau pribrendo reikalas ir man  verysad.gif

nu žinok gėris tie įtvarai - vakar su MB daugiau nei 20 000 žingsnelių prašliaužiojome, bet kelių sąnarių visai nejutau nei vakar nei šiandien thumbup.gif (o po JM treniruotės kažkiek jutosi, po to praėjo.. sakau, jau viltis šviečiasi, kad nebūsiu visiškai beviltiška sporte lotuliukas.gif )

po Londono suvarytam keliui tokį nešiojau : jis su tokiais lanksčiais metaliniais strypeliais viduje:

user posted image

o dabar sportui ( su JM ir kt.) ir vaikščiojimams tokius nešioju:

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 30, 18:31)
kodel be prieskoniu?

pačioje pradžioje (lašinius abiems bemetant) tai tik taip krūtinėlę ruošdavau, vėliau jau ir su marinatu kokiu, bet neriebiu.

dabar vėl prie natūraus skonio - beje, druska kaupia skysčius - tai dar ir dėl to nedėjau nei pipirų nei druskos nieko...

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 30, 18:31)
gerai ir puse, priversim po biski baltymu daugiau pavartot tongue.gif tongue.gif

matyt įtaką darot tongue.gif kad jau vištą kapoju lotuliukas.gif

beje, dėl to riešutų sviesto padažiuko, gal kada bandysiu, bet kol kas negaliu per save perlipti ir du skirtingus baltymus maišyti... doh.gif

o pvz. vištą valgiau su pomidorais ir ką... nu išpūtė pilvą iki negalėjimo.. taigi daugiau jokių pomidorų ar kitų rūgštinių daržovių su mėsa.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 30, 19:09)

Irmulia, kokį tu kelio įtvarą pirkai ir kur? Jau pribrendo reikalas ir man  verysad.gif

Irunia,
ar tokie persilenkimai atgal (video pas bodyrockerius yra http://www.bodyrock....y-1-start-here/ paskutinis video )
..mergaite tokia nauja ir ji jogos judesiu mokys..na tampytis pratins.. dabar pusryciaudama kartu su ja padariau visus pratimus, aisku tempimus jauciu..bet tas atgal atsilost..tai griut noris... stuburas kaip greblio kotas biggrin.gif ar sveika tokie lenkimaisi atgal stuburui? siaip matau pati kad tampytis tikrai daugiau reikia, ypac nugaros raumenims (nes darbe ji kencia labaiii....)ir peciu juostai atpalaiduot...
sakau pradesiu sekt video so joga is bodyrockeriu...

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 07:41)
dabar vėl prie natūraus skonio - beje, druska kaupia skysčius - tai dar ir dėl to nedėjau nei pipirų nei druskos nieko...
matyt įtaką darot  tongue.gif  kad jau vištą kapoju  lotuliukas.gif

na as kai sportuoju ir daug prakaituoju, tai profilaktiskai himalaju druskos tirpaliuko reiktu pagert.. nes taip galima susivaryt mazumele su mineralais organizme-elektrolitu pusiausvyra... arba apsinuodijimas vandeniu paprasciau ... cia naturologo patarima toki gavau. Ir pati pajauciau, nes geriu daug vandens, druskos buvau pradedanti neberti..ir pasijaute is karto... (aisku as druska saikingai vartoju-tik ant salotu siek tiek, jei suris surus tai neberiu nieko.. )... geriau druskos kaip saviskiui vakar sakiau, kuria isprakaituosi, o ne cukraus su arbata (kai arbatos, sulciu isgeriama ir daug..ir dar sutokia arbata kertamas saldus tortas... kuri padariau... ) ir visais kakalmaisteliais... ir pasigincytk kad gudras- 'cukrus duoda energijos!!!'' kurmi kaip pikta... o tortas is kitos puses geriau, nei parduotuvines plastmases gabala pirktu su neaisku kiek chemijos, ar kokius sausainius, kurie padegus net dega..

is esmes riesutai nesiskaito baltyminiuose dalykuose uz pilnavercius baltymus... krutinele skaitos... o riesutai is esme syra riebalai....
bet klausyk organizmo.
as uzvakar vakare po kokteiliu pavaisinta brangesniu obuoliu buvau (aisku toks skonis beskonis kad nutarem, jog Made in China obuoliai buvo...), tai vakar zarnose skandalas buvo ir pute mane iki blogumo... kaltinu obuoli is tikro nes nezinau ka kaltint, nuo kokteilio tikrai taip nebutu buve kad klijuotusi viskas... net siandien is po vakarykscio kokteilio atsikeliau ir organizmas laimingas buvo. o obuolius atpratus vakarais valgyt nes tiesiog jie ispusdavo, o namie bunant neissivaikstai, o sedi, tai ir pampsti... o dienos metu suvalgius, tas lastelienas pravaikstai, isjudi, zarnyne pasiskirsto gerai...

bet dabar suku galva kaip daryt kad ankstinti kokteiliu gerima, arba sportuot pries vakariene nes gaunas 9 val tie kokteiliai ar puse 10...nu gal nera blogai... tiesiog gal is ju vaisius isimsiu ir tik zalesius su baltymu ikalsiu... na kad pries miega nevalgyt 3-4 val... del rytines savijautos patikrint save, ar kas keistus ar ne..

pusryciams pyrago suvalgiau su varske bananais ir riesutu kremu biggrin.gif:D irmule jau isvirto is klumpiu..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2012 - 09:01
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi biggrin.gif

tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu tongue.gif , MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.

apimtis šiandien fiksavau (mat mėnesio pradžia ir jau pripratusi) tai ką galiu pasakyti, visas blogumas ant pilvo ir klubų jaučiasi cm atžvilgiu (kažkur po 3 cm daugiau nei pernai buvo ir norėtųsi....) , visos kitos apimtys net labai normoje yra , na gal kokį 1-2 cm nuo liemens nuimčiau g.gif
Atsakyti
va kas nori mityba pasiziuret ir pamegint challenge padaryt, gal kam pravers: http://www.lovingfit...e/#comment-2798

(man sunkiausia su tokiais pusryciais, nes ryte megstu pamalonint savo sweet tooth tai saldziau kazka valgau) o vakare nesigauna pries miega nevalgyt tiek laiko, nes po treniruotes geriu kokteili.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 08:07)
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi  biggrin.gif

tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu  tongue.gif , MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.

apmintis šiandien fiksavau (mat mėnesio pradžia ir jau pripratusi) tai ką galiu pasakyti, visas blogumas ant pilvo ir klubų jaučiasi cm atžvilgiu (kažkur po 3 cm daugiau nei norėtųsi....) , visos kitos apimtys net labai normoje yra , na gal kokį 1 cm nuo liemens nuimčiau  g.gif

nepamenu, kada sveriaus ar matavaus, pagal raumenis matuoju save veidrodyje.Kudet nenoriu, tik tonusas tonusas ir ryskumas. Is esmes dar nuo podubcio nusportavus tikslingais pratimais (ir mityba sudeliot kad maziau misinius valgyciau rytais biggrin.gif:D:D ) bus super visur (nes sportinant apatine dali, ABS ryskeja ir tvarkos savaime. taisykle teisinga- nori grazaus pilvo treniruok kojas, t.y. nera zoniniu pratimu - visa kuna treniruot reikia). ok einu isliurlint arbatos puoda ant virsaus kavos... biggrin.gif ne tikrai susimasciau...siandien darbe pasiimsiu lapa popieriaus ir padarysiu tvarka mintyse.. bent kava tik po pietu kad butu, grizus is darbo vietoj snack'o pries vakariene biggrin.gif

o ir liemuo manau yra paplatejes nes dirzo kaip nereik taip nereik ant kelniu, nes tiesiog visur raumuo uzsidejes... aisku dabar laukiu vienos sukneles pareinant, tai verksiu as cia jums jei man kojos is po jos negraziai lis.. biggrin.gif Mandy333, tau nubliausiu visus pecius tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 08:07)
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi  biggrin.gif

tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu  tongue.gif , MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.

apimtis šiandien fiksavau (mat mėnesio pradžia ir jau pripratusi) tai ką galiu pasakyti, visas blogumas ant pilvo ir klubų jaučiasi cm atžvilgiu (kažkur po 3 cm daugiau nei pernai buvo ir norėtųsi....) , visos kitos apimtys net labai normoje yra , na gal kokį 1-2 cm nuo liemens nuimčiau  g.gif

p pavyzdziui ledus kai valgai ? tuos batonelius? ar pyragiukus, keksiukus? jau uzskaitai kaip vakariene?
as ir turiu ledu siandienai, bet jei megint po trefkes valgyt tik zalia smoothie tai baltyminiai ledai netinka nes per daug angliu ant nakties uzvartociau ir jau skrandis kaip rimta maista priimtu...o jei valgysiu ledus vakarienei..tai kas ten tera... issisisios greit... biggrin.gif man dozes darzaoviu reikia du kartus i diena per pietus ir vakare, tai jei per pietus darbe negaunu tai vakare ryskiai aisku ka valgysiu...
pyraga pusryciams laikysiu, nes abejoju ar i ji kas kesinsis be manes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 gegužės 2012 - 09:20
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 01, 10:18)
  taisykle teisinga- nori grazaus pilvo treniruok kojas, t.y. nera zoniniu pratimu - visa kuna treniruot reikia).

joa, šitą jau pastebėjau, kažkaip apatinę dalį treniruojant ir pilvo apačia tvarkosi thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 01, 10:18)
pavyzdziui ledus kai valgai ? jau uzskaitai kaip vakariene?

nea, čia pavakariams tokį variantą (tą sveiką tik iš šaldytų bananų) pasirenku. o ir apskritai įsitikinusi, kad jei jau saldumynai ( tie "nesveiki") tai tik iki pietų biggrin.gif

psio, lekiu, MB pagaliau išsikrapštė - reikia kuro organizmui biggrin.gif

visiems -oms geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti