va kas nori mityba pasiziuret ir pamegint challenge padaryt, gal kam pravers:
http://www.lovingfit...e/#comment-2798
(man sunkiausia su tokiais pusryciais, nes ryte megstu pamalonint savo sweet tooth tai saldziau kazka valgau) o vakare nesigauna pries miega nevalgyt tiek laiko, nes po treniruotes geriu kokteili.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 08:07)
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi
tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu

, MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.
apmintis šiandien fiksavau (mat mėnesio pradžia ir jau pripratusi) tai ką galiu pasakyti, visas blogumas ant pilvo ir klubų jaučiasi cm atžvilgiu (kažkur po 3 cm daugiau nei norėtųsi....) , visos kitos apimtys net labai normoje yra , na gal kokį 1 cm nuo liemens nuimčiau
nepamenu, kada sveriaus ar matavaus, pagal raumenis matuoju save veidrodyje.Kudet nenoriu, tik tonusas tonusas ir ryskumas. Is esmes dar nuo podubcio nusportavus tikslingais pratimais (ir mityba sudeliot kad maziau misinius valgyciau rytais

:D ) bus super visur (nes sportinant apatine dali, ABS ryskeja ir tvarkos savaime. taisykle teisinga- nori grazaus pilvo treniruok kojas, t.y. nera zoniniu pratimu - visa kuna treniruot reikia). ok einu isliurlint arbatos puoda ant virsaus kavos...

ne tikrai susimasciau...siandien darbe pasiimsiu lapa popieriaus ir padarysiu tvarka mintyse.. bent kava tik po pietu kad butu, grizus is darbo vietoj snack'o pries vakariene
o ir liemuo manau yra paplatejes nes dirzo kaip nereik taip nereik ant kelniu, nes tiesiog visur raumuo uzsidejes... aisku dabar laukiu vienos sukneles pareinant, tai verksiu as cia jums jei man kojos is po jos negraziai lis..

Mandy333, tau nubliausiu visus pecius tada
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 05 01, 08:07)
taigi, kad to organizmo klausantis tada viskas ok būna, o jei tik į šoną - ir šnipštas gaunasi
tai sakai pyragą su varške lapnoji rytais.. niu davai, o aš tai kriaušes graužiu

, MB iš lovos išvirs, eisiu tradicinį smoothie gaminti, o po pietų bandysiu šaldytus bananus su šaldytomis braškėmis malti - turėtų būti neblogai.
apimtis šiandien fiksavau (mat mėnesio pradžia ir jau pripratusi) tai ką galiu pasakyti, visas blogumas ant pilvo ir klubų jaučiasi cm atžvilgiu (kažkur po 3 cm daugiau nei pernai buvo ir norėtųsi....) , visos kitos apimtys net labai normoje yra , na gal kokį 1-2 cm nuo liemens nuimčiau
p pavyzdziui ledus kai valgai ? tuos batonelius? ar pyragiukus, keksiukus? jau uzskaitai kaip vakariene?
as ir turiu ledu siandienai, bet jei megint po trefkes valgyt tik zalia smoothie tai baltyminiai ledai netinka nes per daug angliu ant nakties uzvartociau ir jau skrandis kaip rimta maista priimtu...o jei valgysiu ledus vakarienei..tai kas ten tera... issisisios greit...

man dozes darzaoviu reikia du kartus i diena per pietus ir vakare, tai jei per pietus darbe negaunu tai vakare ryskiai aisku ka valgysiu...
pyraga pusryciams laikysiu, nes abejoju ar i ji kas kesinsis be manes...