Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 01, 21:54)
Sedindriuke, o tu koki riesutu sviesta naudoji??? Pardese as matau tik su zemes riesutais.

tinute84, as pirkdavau is Holland and Barett riesutu sviesto kibiriuka... daba rpirkaus is interneto riesutu (roasted ir ne roasted), paskui almond ir walnut pastas (sviestus pirkaus)... taip zemes riesutu pagrinde ...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 01, 11:08)
Labas rytas,
žiūriu ir kitų vyrai šiandien pamiegojo, kaip vaikai wub.gif Savąjį tik pusę vienuolikos prikėliau.

joa, kad miegojo tai miegojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 01, 12:00)
Tu man neatsakei, kur pirkai įtvarus. g.gif

aha, praleidau tą dalį biggrin.gif tuos baltus radau Ozo "Sportland" mirksiukas.gif

ne tiek ir dau kainavo : abu po 20 lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 01, 23:29)
Labai laukiu atsakymo  blush2.gif  ax.gif

man Animal flex iš šio psl. užsakė, bendroje visumoje ( su siuntimais ir su tais tarpininkavimo procentais ) pakuotė gavosi po 110 lt - na netaip jau ir pigiai, bet vis tiek po 30 lt susitaupė biggrin.gif
taigi, vis dar jų laukiu, kada į LT atkeliaus g.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 01, 23:37)

Na,visai pamiršau.Patarkit,kaip iškept daržovių šašlykus?

visas mėsingas daržovytes ir grybukus maunam ant iešmų , o tokias birias trapias - ant grotelių. svarbu neperkepti , tik tiek, kad suminkštėtų mirksiukas.gif daugiau jokių gudrybių nežinau mirksiukas.gif galima kokiame marinate palaikyti, jei norisi pikantiškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 01, 22:29)
Sveika  4u.gif
Nu kas dabar?  unsure.gif (ar skaipą žiūrėjai?)
Papildyta:
Nusikaliau,pas mus darbymetis,kaimas,kaimukas  biggrin.gif Daug sporto darže  lotuliukas.gif Ruošiuos žygiui,tai po biškį atstumus einu,pareinu pėsčiom namo,tiesiai per aplinkui,šiand dar tik kokius 6km nuėjau,vis didinu,didinu smile.gif Ryt sportklubiukas laukia  wub.gif

labuka, maciau skype kad parasei, bet tada negalejau prisesti...veliau pamirsau blush2.gif rytoj ir poryt turiu laisvas dienas, tai atsigriebsim mirksiukas.gif
oj fainai darziuke...biski pavydziu...vien tas lauke pabuvimas thumbup.gif kas cia per zygis? kur keliausi? maciau cia rasetes, bet nelabai supratau kas?kur? kame? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 01, 22:39)
as pati su Mandy333 prakalbejus puse vakaro, nuvejau pas saviski filmo ziuret - toki durna bet prikolna ziurejom, dar paskui ledu naminiu atsinesiau ir sukapojom abu skaniai (mango-bananas-riesutu sviestas).. ryt iseigine tai tikrai nuo dusios sportuosiu, o siandien off nenumatytas buvo (Mandy333 kaip ir perkalbejom apie tvarkarascius..va ir jau kakutis gautusi .. gerai kad ir nesirasiau datom... biggrin.gif ) manau tu pavarei virsui smile.gif)))

...niu smagu pakalbet, sirdi isliet ax.gif non-stop buvo (du neissenkami saltiniai lotuliukas.gif ) blush2.gif mano tvarkarastis jau susikniso doh.gif vakar tik krutine ir nugara teistempiau, abs atidejau geresniems laikams...kazkokia vakar sudina savijauta buvo...nors pagelbejo kazkiek issikalbet mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
viskas lekiu i darba, geros jums dienos mergikes, balioncikai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taiipppp, doh.gif nusprogo mano kompas bemaketuojant, tai per tą pertrauką kol jis apsigavinėjo, jau tokiųųų ledų pasigaminau priešpiečiams. liežuvį galima praryti essen.gif:

visiškai jokios chemijos, vien šaldyti bananai ir ... braškės... ( jokių cukrų, grietinėlių ir kitokių chemijų) aha, o skonis tai grynai braškinis wub.gif ir pralenkia visus Valentino ar Soprano cheminius hihihi.gif

žodž, užkabino Sedindriuke, tavieji, štai kokios modifikacijos randasi dabar biggrin.gif

dar nesportinau šiandien, bet planuose kaip visad vakarinis žygiavimas ir jėgos pratimėliai + presas bigsmile.gif

vakar jokio apsirijimo nebuvo - visą dieną prašliaužiojome senamiestyje n kartų, tai maistas vietoje kuro lotuliukas.gif

na vakare kiaušių baltymus kapojau - a lia skanu kaip buvo, kai senai bevalgiusi hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės,
nedrąsiai bandysiu įsipaišyti į jūsų būrį.
Šiaip esu super nesportiškas žmogus ax.gif , bet kadangi pradėjus dirbt sunkų, tiek fiziškai, tiek psichologiškai darbą pradėjau pastebėt, kad man trūksta tikro sporto ir judesio gyvenime. Laiko sportui turiu super mažai, tik dabar, kol atostogauju, stengiuosi atsigriebti ir jei pavyks suformuoti įgūdžius reguliariam sportavimui.
Šiuo metu esu pradėjusi bėgioti. Bėgioju kas antrą dieną. Taigi, kitomis dienomis norėčiau sportuoti namuose. Kad man būtų lengviau karts nuo karto užsuksiu pas jus 4u.gif
Beja, ačiū už nuorodas pirmoje žinutėje wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(irmulia @ 2012 05 02, 06:36)
man Animal flex iš šio psl. užsakė, bendroje visumoje ( su siuntimais ir su tais tarpininkavimo procentais ) pakuotė gavosi po 110 lt - na netaip jau ir pigiai, bet vis tiek po 30 lt susitaupė  biggrin.gif 
taigi, vis dar jų laukiu, kada į LT atkeliaus  g.gif
Papildyta:
visas mėsingas daržovytes ir grybukus maunam ant iešmų , o tokias birias trapias - ant grotelių. svarbu neperkepti , tik tiek, kad suminkštėtų  mirksiukas.gif  daugiau jokių gudrybių nežinau  mirksiukas.gif  galima kokiame marinate palaikyti, jei norisi pikantiškumo  mirksiukas.gif

Supratau,ačiū 4u.gif Vadinasi,pirksiu klube,120Lt,mačiau.Nes reik jau dabar pradėt gert,nebėra laiko laukti,kol atsiųs g.gif
Aš taip ir sakiau MB,kad vos pakepti,o tas kaip šašlus pavarė doh.gif O dėl marinatų,tai įdomu,reiks pasidomėt g.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 07:05)
labuka, maciau skype kad parasei, bet tada negalejau prisesti...veliau pamirsau blush2.gif  rytoj ir poryt turiu laisvas dienas, tai atsigriebsim mirksiukas.gif
oj fainai darziuke...biski pavydziu...vien tas lauke pabuvimas thumbup.gif  kas cia per zygis? kur keliausi? maciau cia rasetes, bet nelabai supratau kas?kur? kame?

Sveikutė,na,geresnės nuotaikos šiandien,tikiuosi? unsure.gif 4u.gif
Aš žinok irgi retai bepriskrendu,bet pasistengsim vakare kada ple ple 4u.gif Ir apie žygį papasakosiu 4u.gif

QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 10:21)
Sveikos, sportininkės,

Sveika,junkis drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su pasiekimais cherie ir zoory 4u.gif 4u.gif

Naujai prisijungusioms po 4u.gif 4u.gif kad nemestu sporto.

vakar po zoo vaiksciojom, isidejus mazaji i nesykle. Nesuprantu, kodel po tokio vaiksciojimo, skauda ****** g.gif

Siandien jau padariau no more trouble zones thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Kas pas jus gero, naujo? smile.gif
Atsakyti
Laba, ką tik po JM Shred, peržiūrint video atrodė nieko sunkaus biggrin.gif bet ir kai ką praleidžiant prakaitas išmušė biggrin.gif patiko tas, kad ji viską paaiškina ir ji paskatina būtent tada kai jauti, kad nebegali biggrin.gif dedu pliusą JM už jos profesionalumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 05:05)

...niu smagu pakalbet, sirdi isliet ax.gif  non-stop buvo (du neissenkami saltiniai lotuliukas.gif ) blush2.gif  mano tvarkarastis jau susikniso doh.gif  vakar tik krutine ir nugara teistempiau, abs atidejau geresniems laikams...kazkokia vakar sudina savijauta buvo...nors pagelbejo kazkiek issikalbet mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
viskas lekiu i darba, geros jums dienos mergikes, balioncikai jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas visoms, as hehe velyva, nes iseigine....aisku atsikeliau sokdama is lovos VELUOJUUUU!!!!! nenormaliai... smile.gif
O noreciau ryte atsikelus eit siaurom gatvelem ir klaidziot didmiesty kokiam, milijoniniam... ir uzklyst i jaukias kavinukes... guliu ir nervuojuos, kad tokia mano romantika kazkur toli atsikeliu ir jungiuosi lastminute.com ir svajoju kaip Paryziuj klaidziotume ir daug vaiksciotume... kad ir su kelenu itvarais biggrin.gif:D
Mandy333, tu bent dali padarei, o as ne, bet smagiai paziurejau filma, nes seniai visa filma tepaziurejus buvau (va sita dar ziurejau iki galo rekomenduoju INTOUCHABLES. butina paziuret.... ).

Pusryciauju varske ir saulegrazos ir sukapojau likusi savo sveikaji pyragiuksti ir aromatine kava (Mandy333, uz Tave isgersiu ir 4u.gif wink.gif) , paskui suvirskinus padarysiu koki cardio 20 minuciu (uz vakar nesporta:D) manau, o vakare tradiciskai treniruote jegos. Kazkuri naujoke klause, kiek laiko sportuojam. Tai man buna minimum 30 minuciu tikrai, bet siaip paskutines treniruotes iki valandos gaunas: treniruote 2 roundai, bet darau ziu kokius 3 smile.gif) Jei intervaline koki 24 minutes trunka tai vis tiek dar darau savo pratimu po to probleminems vietikems.. o ka ..prie kompo maziau prasedziu...

Sauletos dienos Jums
Atsakyti
as jau po JM BR kardio thumbup.gif thumbup.gif pusryciams vynuogiu, banano ir avokado salotos bei balinta kava 4u.gif
mm... aplanke, tai tikiuosi apsirijo nebus g.gif
Geros dieneles visoms, ir tau Gyti taip pat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 02, 07:47)
visiškai jokios chemijos, vien šaldyti bananai ir ... braškės... ( jokių cukrų, grietinėlių ir kitokių chemijų)  aha, o skonis tai grynai braškinis  wub.gif  ir pralenkia visus Valentino ar Soprano cheminius hihihi.gif
žodž, užkabino Sedindriuke, tavieji, štai kokios modifikacijos randasi dabar  biggrin.gif

dar nesportinau šiandien, bet planuose kaip visad vakarinis žygiavimas ir jėgos

QUOTE(tinute84 @ 2012 05 02, 11:28)
as jau po JM BR kardio  thumbup.gif  thumbup.gif  pusryciams vynuogiu, banano ir avokado salotos bei balinta kava  4u.gif
mm... aplanke, tai tikiuosi apsirijo nebus  g.gif
Geros dieneles visoms, ir tau Gyti taip pat  4u.gif  4u.gif

Irmulia, taipp ledai tie gėris..aš prievakariams jų suvalgiau befotografuodama su kava, o paskui va ir gavos po vakarienės su saviškiu sukirtom filmą bevėpsodami... po adialais nes šalta biggrin.gif:D ir dar šildytuvą pasijungę biggrin.gif
Jaučiu reik braškes kol neauspuvo sumalt su bananu ir pasidaryt tavųjų ledų smile.gif) Šiaip mango, kokosų pienas ir citrinos sultys skanumėlis turėtų būti, bet va tada kokosų pieną pakeičiau bananų ir riešutų sviestu biggrin.gif

Tinute84, na aš kai maisto nederinanti iš tos pusės (aišku jovalo nevalgau, turiu derinimo taisyklių ko laikaus), bet po trefkės kad ir cardio, reik visaverčio baltymo smile.gif salotos ir vaisiai jėga, bet užkąsk kiaušinio baltymą kokį.. smile.gif ir baltymų vartojant apskritai apsiryt maža tikimybė - dėl cukraus pastovumo kraujyje... ir visų kitų gerų dalykėlių smile.gif

sėdžiu sau dar su žydru chalatu pųkuotu, sušalus visa ir švaistau laiką biggrin.gif bet laiko švaistymas, kai juo mėgaujamasi, deja nesiskaito laiko švaistymu !!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti