pasportavau gerai as siandien... su vezimu variau i viena gala 3km ir atgal
nejauciu nei rankyciu, nei kojyciu
Šiandien adiale susisukus ir akimis lubose skyles darius, darysiu du workout Hot Cardio Madness ir Cardio and upper body circuit iš lovingfit.com, vėl sum sumarum gausis apie valandą, nes pridėsiu pratimų tai dubcei, tai nugarikei, tai abs..arba bus matyt, kiek gyvybės turėsiu po dviejų workout :-D
GhostRider, šaunuolė
GhostRider, šaunuolė
QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 09:21)
Sveikos, sportininkės,
nedrąsiai bandysiu įsipaišyti į jūsų būrį.
Šiaip esu super nesportiškas žmogus
nedrąsiai bandysiu įsipaišyti į jūsų būrį.
Šiaip esu super nesportiškas žmogus
labuka, sveika prisijungus
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 05 02, 11:26)
laba...kas cia bus naujo...viskas po senovei, dirbam...sportuojam.Kaip tau sekasi?gal jau mergike kokia radai?
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:11)
labuka, sveika prisijungus
cia as gyvas pavyzdys, kaip is visiskai nesportavusiu i fanatiskai sportuojancia pavirtau
arteja mano 2 metu sporto jubiliejus(man cia jubiliejus kas menesi
)
as motyvuojuos siandien eit pasportuot
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 19:43)
Šiandien adiale susisukus ir akimis lubose skyles darius, darysiu du workout Hot Cardio Madness ir Cardio and upper body circuit iš lovingfit.com, vėl sum sumarum gausis apie valandą, nes pridėsiu pratimų tai dubcei, tai nugarikei, tai abs..arba bus matyt, kiek gyvybės turėsiu po dviejų workout :-D
GhostRider, šaunuolė
GhostRider, šaunuolė
...na matau pilnai relex-a buvai ijungus
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:19)
...na matau pilnai relex-a buvai ijungus
as dirbau kaip isprotejus siandien, tai sportas off, nors pagal plana priklauso
bet kunas sako ne
ryt as gulesiu i lubas ziuresiu
...sunku bus taip padaryt, blyn kaip visada namie darbu prisikaupe...langus valyt, trobas kuopt..va tau ir laisva 
man demotyvas ka nors namie daryt, kai atsidarau visom dienom...
toks tupas levas tas ziurejimas... bet rimtai zinok..pamaigau kompa, nueinu atsigulu, uzknisa, atsikeliu, pamaigau kompa, pakabinu morku is keptuves, atsigulu, paziuriu vel i lubas... dabar chebra kasi ziuri, gal eit sportuot paciai, bet tas vaiksciojimas pirmyn atgal nervina, kai sportuoju, traukinekis vis, sekundes prarandinek intervale, kokybes nebelieka... kavos namie prisiurbiau is tu stresavimu savotisku
pas mane geras vaizdas pries akis: vienas morkas valgo, kitas salia alu geria
kisu varske...ale nu ir nafik kaip nelenda...
Pasibėgiojau su kūdikiu, pažaidėm. Nepasiėmiau laikrodžio, tai laikas taip greit prabėgo, net nustebau.
Sukirtau varškės su pomidoru ir garšva, keksiuką ant viršaus ir eisim pasakų sekt
Sukirtau varškės su pomidoru ir garšva, keksiuką ant viršaus ir eisim pasakų sekt
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 20:22)
man demotyvas ka nors namie daryt, kai atsidarau visom dienom...
toks tupas levas tas ziurejimas... bet rimtai zinok..pamaigau kompa, nueinu atsigulu, uzknisa, atsikeliu, pamaigau kompa, pakabinu morku is keptuves, atsigulu, paziuriu vel i lubas... dabar chebra kasi ziuri, gal eit sportuot paciai, bet tas vaiksciojimas pirmyn atgal nervina, kai sportuoju, traukinekis vis, sekundes prarandinek intervale, kokybes nebelieka... kavos namie prisiurbiau is tu stresavimu savotisku
zinau kad pasportavus bus jeeeeeeegaaaaaaa, tik reik pakelt sikna nuo sofos (sunkiausias dienos veiksmas). 
kasio ziurejimas vyksta... o as is salies komentuoju 
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:23)
as pietum valgiau ta troskini su zuvim tik be kokosu pieno (su pomidoru skarbonke), paskui kava, dar troskinio pakabindavau ... visas maistas, neskaitant ryte pyrago su varske. nieko nekepiau, taip keista ner ko vis paest namie taip sveiko kepinuko..
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 02, 19:24)
Pasibėgiojau su kūdikiu, pažaidėm. Nepasiėmiau laikrodžio, tai laikas taip greit prabėgo, net nustebau.
juciu reik rytais kiausinius su darzovem pradet valgyt, kad vakare varske galeciau valgyt visokiom variacijom: seniau agurkas, pomidoras, varske, krabu lazdeles (joooo blogis jos...) kirsdavau...
siandien tik zalias kokteilis laukia po sporto...
QUOTE(GhostRider @ 2012 05 02, 13:28)
viena kazkokia vakar pasisiunciau ir dar viena katik parsisiunciau. pameginsiu kelias, kuri nebus nuobodi, nes kitaip greit mesiu
ta ir issirinksiu... bet greiciausiai bus JM programa 
niu pasakok, kaip sekesi sportint?
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 21:28)
juciu reik rytais kiausinius su darzovem pradet valgyt, kad vakare varske galeciau valgyt visokiom variacijom: seniau agurkas, pomidoras, varske, krabu lazdeles (joooo blogis jos...) kirsdavau...
Aš nukėliau varškę taip vėlai, nes man skrandį nuo jos skauda. O vakare sukapoju, einu miegot ir nejaučiu.