Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pasportavau gerai as siandien... su vezimu variau i viena gala 3km ir atgal biggrin.gif nejauciu nei rankyciu, nei kojyciu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien adiale susisukus ir akimis lubose skyles darius, darysiu du workout Hot Cardio Madness ir Cardio and upper body circuit iš lovingfit.com, vėl sum sumarum gausis apie valandą, nes pridėsiu pratimų tai dubcei, tai nugarikei, tai abs..arba bus matyt, kiek gyvybės turėsiu po dviejų workout :-D

GhostRider, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 gegužės 2012 - 19:43
QUOTE(*Zizu* @ 2012 05 02, 09:21)
Sveikos, sportininkės,
nedrąsiai bandysiu įsipaišyti į jūsų būrį.
Šiaip esu super nesportiškas žmogus ax.gif

labuka, sveika prisijungus 4u.gif cia as gyvas pavyzdys, kaip is visiskai nesportavusiu i fanatiskai sportuojancia pavirtau ax.gif arteja mano 2 metu sporto jubiliejus(man cia jubiliejus kas menesi lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 05 02, 11:26)
Laba diena. Kas pas jus gero, naujo? smile.gif

laba...kas cia bus naujo...viskas po senovei, dirbam...sportuojam.Kaip tau sekasi?gal jau mergike kokia radai? biggrin.gif ...cia galima sirdi isliet smile.gif kaip tavo sportai, gal jau dziaugiesi rezultatais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:11)
labuka, sveika prisijungus 4u.gif cia as gyvas pavyzdys, kaip is visiskai nesportavusiu i fanatiskai sportuojancia pavirtau ax.gif  arteja mano 2 metu sporto jubiliejus(man cia jubiliejus kas menesi lotuliukas.gif )

as motyvuojuos siandien eit pasportuot biggrin.gif kurmi kurmi... turejau jau but atsportavus, bet liko visi namie tai gulejau ir ziurejau i lubas...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 19:43)
Šiandien adiale susisukus ir akimis lubose skyles darius, darysiu du workout Hot Cardio Madness ir Cardio and upper body circuit iš lovingfit.com, vėl sum sumarum gausis apie valandą, nes pridėsiu pratimų tai dubcei, tai nugarikei, tai abs..arba bus matyt, kiek gyvybės turėsiu po dviejų workout :-D

GhostRider, šaunuolė  4u.gif

...na matau pilnai relex-a buvai ijungus biggrin.gif as dirbau kaip isprotejus siandien, tai sportas off, nors pagal plana priklauso ax.gif bet kunas sako ne schmoll.gif ryt as gulesiu i lubas ziuresiu biggrin.gif ...sunku bus taip padaryt, blyn kaip visada namie darbu prisikaupe...langus valyt, trobas kuopt..va tau ir laisva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:19)
...na matau pilnai relex-a buvai ijungus biggrin.gif as dirbau kaip isprotejus siandien, tai sportas off, nors pagal plana priklauso ax.gif  bet kunas sako ne schmoll.gif ryt as gulesiu i lubas ziuresiu biggrin.gif ...sunku bus taip padaryt, blyn kaip visada namie darbu prisikaupe...langus valyt, trobas kuopt..va tau ir laisva blink.gif

man demotyvas ka nors namie daryt, kai atsidarau visom dienom...
toks tupas levas tas ziurejimas... bet rimtai zinok..pamaigau kompa, nueinu atsigulu, uzknisa, atsikeliu, pamaigau kompa, pakabinu morku is keptuves, atsigulu, paziuriu vel i lubas... dabar chebra kasi ziuri, gal eit sportuot paciai, bet tas vaiksciojimas pirmyn atgal nervina, kai sportuoju, traukinekis vis, sekundes prarandinek intervale, kokybes nebelieka... kavos namie prisiurbiau is tu stresavimu savotisku biggrin.gif zinau kad pasportavus bus jeeeeeeegaaaaaaa, tik reik pakelt sikna nuo sofos (sunkiausias dienos veiksmas). biggrin.gif

pas mane geras vaizdas pries akis: vienas morkas valgo, kitas salia alu geria biggrin.gif kasio ziurejimas vyksta... o as is salies komentuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 gegužės 2012 - 20:23
kisu varske...ale nu ir nafik kaip nelenda... schmoll.gif
Atsakyti
Pasibėgiojau su kūdikiu, pažaidėm. Nepasiėmiau laikrodžio, tai laikas taip greit prabėgo, net nustebau.
Sukirtau varškės su pomidoru ir garšva, keksiuką ant viršaus ir eisim pasakų sekt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 20:22)
man demotyvas ka nors namie daryt, kai atsidarau visom dienom...
toks tupas levas tas ziurejimas... bet rimtai zinok..pamaigau kompa, nueinu atsigulu, uzknisa, atsikeliu, pamaigau kompa, pakabinu morku is keptuves, atsigulu, paziuriu vel i lubas... dabar chebra kasi ziuri, gal eit sportuot paciai, bet tas vaiksciojimas pirmyn atgal nervina, kai sportuoju, traukinekis vis, sekundes prarandinek intervale, kokybes nebelieka...  kavos namie prisiurbiau is tu stresavimu savotisku biggrin.gif zinau kad pasportavus bus jeeeeeeegaaaaaaa, tik reik pakelt sikna nuo sofos (sunkiausias dienos veiksmas). biggrin.gif
pas mane geras vaizdas pries akis: vienas morkas valgo, kitas salia alu geria biggrin.gif kasio ziurejimas vyksta... o as is salies komentuoju biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 19:23)
kisu varske...ale nu ir nafik kaip nelenda... schmoll.gif

as pietum valgiau ta troskini su zuvim tik be kokosu pieno (su pomidoru skarbonke), paskui kava, dar troskinio pakabindavau ... visas maistas, neskaitant ryte pyrago su varske. nieko nekepiau, taip keista ner ko vis paest namie taip sveiko kepinuko.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 02, 19:24)
Pasibėgiojau su kūdikiu, pažaidėm. Nepasiėmiau laikrodžio, tai laikas taip greit prabėgo, net nustebau.
Sukirtau varškės su pomidoru ir garšva, keksiuką ant viršaus ir eisim pasakų sekt  tongue.gif

juciu reik rytais kiausinius su darzovem pradet valgyt, kad vakare varske galeciau valgyt visokiom variacijom: seniau agurkas, pomidoras, varske, krabu lazdeles (joooo blogis jos...) kirsdavau...

siandien tik zalias kokteilis laukia po sporto...
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2012 05 02, 13:28)
viena kazkokia vakar pasisiunciau ir dar viena katik parsisiunciau. pameginsiu kelias, kuri nebus nuobodi, nes kitaip greit mesiu sad.gif ta ir issirinksiu... bet greiciausiai bus JM programa smile.gif

niu pasakok, kaip sekesi sportint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 21:28)
juciu reik rytais kiausinius su darzovem pradet valgyt, kad vakare varske galeciau valgyt visokiom variacijom: seniau agurkas, pomidoras, varske, krabu lazdeles (joooo blogis jos...) kirsdavau... 

Aš nukėliau varškę taip vėlai, nes man skrandį nuo jos skauda. O vakare sukapoju, einu miegot ir nejaučiu.
Atsakyti