QUOTE(Gailiute @ 2012 04 17, 21:53)
turiu ta megztuka, tai jis tikrai nera toks trumpas palyginus su dabartiniais aberio modeliais
QUOTE(kavamale @ 2012 04 17, 21:38)
turiu ta megztuka, tai jis tikrai nera toks trumpas palyginus su dabartiniais aberio modeliais
Aš ir turiu, jis mano mylimiausias ir ilgis normalus

QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 17, 20:53)
Na va reiskia nezinau koki modeli pirkti

Siaip is dalies pavyko man "pailginti" megztuka uzsakius didesni dydi. Atkeliavo mano L dydzio megztukai - abu kaip ir tinka, tik ant pilvo siek tiek apsmuke, bet i akis nekrenta. O manau nepaskendau L dydyje nes peciai mano platus.
Bet viena galvoju parduoti, nes panasus modelis i jau turima Keegan

QUOTE(Gailiute @ 2012 04 17, 22:57)
Na va reiskia nezinau koki modeli pirkti 
Siaip is dalies pavyko man "pailginti" megztuka uzsakius didesni dydi. Atkeliavo mano L dydzio megztukai - abu kaip ir tinka, tik ant pilvo siek tiek apsmuke, bet i akis nekrenta. O manau nepaskendau L dydyje nes peciai mano platus.

ne nemokat, o tieisog dabar modeliai suprasteje, platus , trumpi, nelabai verti demesio...
QUOTE(kavamale @ 2012 04 17, 21:01)
ne nemokat, o tieisog dabar modeliai suprasteje, platus , trumpi, nelabai verti demesio...
bet kainos nemazeja

Šiandien kaip tyčia tiek Hollisterio megztinių gera kaina pilna, o ryt kai darys užsakymą turbūt nieko neliks

Mergytes kokio dydzio reiktu sortuku su 90-91cm. klubais?
QUOTE(traputis @ 2012 04 19, 16:49)
manau, 0. bet palaukit, gal kas tiksliau zinos

dedu apkalbeta dzemeperi, kur del dydzio diskusijos buvo. Tai visgi abi puses netoli tiesos - ant ribos toks, tinka, bet gal didesnis graziau atrodytu

QUOTE(kavamale @ 2012 04 19, 16:03)
dedu apkalbeta dzemeperi, kur del dydzio diskusijos buvo. Tai visgi abi puses netoli tiesos - ant ribos toks, tinka, bet gal didesnis graziau atrodytu
. deviu S dydi, krutine apie 90 cm. tai jauciu, reiks gal siulyt mainytis arba parduot ir pirkt M
Tai pirmasis mano dzemeperis aberio, tai galiu pasakyt - labai fainas, puikios kokybes, minkstas ir malonus
jei dar gerai neisojas, tada labai verti demesio

dekui

labai grazus dzemperiukas

QUOTE(traputis @ 2012 04 19, 17:16)
nors gal tikrai 2. Paziurejau i senus skelbimus, pardavinejo 2 dydzio, rase, kad klumams 90-94 cm.

aciu

QUOTE(traputis @ 2012 04 19, 16:49)
Su 93 cm turiu 2 dydį džinsinių šortų ir džinsų. Pats tas.
QUOTE(kavamale @ 2012 04 19, 17:03)
. deviu S dydi, krutine apie 90 cm. tai jauciu, reiks gal siulyt mainytis arba parduot ir pirkt M
Tai pirmasis mano dzemeperis aberio, tai galiu pasakyt - labai fainas, puikios kokybes, minkstas ir malonus
jei dar gerai neisojas, tada labai verti demesio

Aš jo noriu