Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(ingutia @ 2012 04 19, 17:29)
Su 93 cm turiu 2 dydį džinsinių šortų ir džinsų. Pats tas.
Aš jo noriu biggrin.gif Keist į ką neturiu, bet jei nuspręsit parduot, parašykit 4u.gif

ok , dar pamastysiu ir jei ka - rasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 19, 15:03)
dedu apkalbeta dzemeperi, kur del dydzio diskusijos buvo. Tai visgi abi puses netoli tiesos - ant ribos toks, tinka, bet gal didesnis graziau atrodytu biggrin.gif . deviu S dydi, krutine apie 90 cm. tai jauciu, reiks gal siulyt mainytis arba parduot ir pirkt M  g.gif  Tai pirmasis mano dzemeperis aberio, tai galiu pasakyt - labai fainas, puikios kokybes, minkstas ir malonus  wub.gif  jei dar gerai neisojas, tada labai verti demesio 

Man tai gražiai ant Jūsų atrodo-jei gerai jaučiatės su juo, tai aš Jūsų vietoje M neimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 04 19, 18:29)
Man tai gražiai ant Jūsų atrodo-jei gerai jaučiatės su juo, tai aš Jūsų vietoje M neimčiau ax.gif

Jauciuosi gerai, bet su M , turbut , jausciaus dar geriau biggrin.gif aciu uz nuomone
Atsakyti
Labai grazus dzemperis, pati toki pat neseniai gavau. Net spalva ta pati thumbup.gif

Mano galva S dydis ant jusu atrodo graziai, bet hoodies kiek suprantu pagal ideja neturi buti visiskai aptempti g.gif Na ir zinoma jei sakote, kad maloniau jaustumetes su didesniu dydziu tai tuomet verta keisti.
Atsakyti
gal kuri turit CAILY bliuskutę? Kaip realiai, graži, dydis atitinka? Ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Noriu paklausti, aberio dzinsai 4L dydis koki atitinka 27 ar 28?
Ir tas megstukas Alexis su kvarbatkom labai trumpas, mazintas?
http://anf.scene7.com/is/image/anf/anf_539...nfProduct$
Atsakyti
Na, ir aš pagaliau gavau užsisakytus rubelius, tai galiu pasakyti, kad džemperiukai ir AF ir Holisterio labai faini wub.gif -ryškūs, minkštučiai ir švelnučiai, tik dar nežinau kaip nešiosis.

Paskui ėmiau AF ploną striukę nuo lietaus, tai gerokai trumpesnė nei tikėjausi ir labai kieta, išorinis audinys toks kaip brezentas beveik g.gif

Sijonukai gražučiai, tik labai trumpučiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 04 23, 12:08)
Na, ir aš pagaliau gavau užsisakytus rubelius, tai galiu pasakyti, kad džemperiukai ir AF ir Holisterio labai faini wub.gif

o dzempukus savo dydzio ar didesnius emet? Reikia ir man pagaliau si ruba prisijaukinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 04 23, 10:45)

Ant AF 4 dydzio etiketes raso, jog atitinka W27. Man tinka su 94-95cm klubais (bet aptempti gerai biggrin.gif ).
As jums ismatavau dzinsu ploti per klubus - 46cm.

O Alexis megztuko neturiu, bet kiek man teko susidurti, tokio modelio megztukai buna mazinti ir trumpi.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 04 23, 12:45)

Aš ėmiau 2S dydį ŠITŲ su 92-93 cm, bet taip irgi gerokai apspausti. Bet didesnių nenorėčiau. Parašyta, kad atitinka 26W.
O su išmatavimais tai man išvis nesuprantama, nes maniau, kad su mano klubais neįmanoma į tokius tilpti:
liemuo 35,5
klubai 37,5
nuo klyno 76,5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 24 balandžio 2012 - 11:31
O kaip aberio vyrisku dzinsu dydziai? Jei MB paprastai nesioja 33x34, tai kokio is A&F reiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 04 24, 12:39)
O kaip aberio vyrisku dzinsu dydziai? Jei MB paprastai nesioja 33x34, tai kokio is A&F reiktu?  g.gif

Tokio pačio smile.gif
Atsakyti