dedu apkalbeta dzemeperi, kur del dydzio diskusijos buvo. Tai visgi abi puses netoli tiesos - ant ribos toks, tinka, bet gal didesnis graziau atrodytu . deviu S dydi, krutine apie 90 cm. tai jauciu, reiks gal siulyt mainytis arba parduot ir pirkt M Tai pirmasis mano dzemeperis aberio, tai galiu pasakyt - labai fainas, puikios kokybes, minkstas ir malonus jei dar gerai neisojas, tada labai verti demesio
Labai grazus dzemperis, pati toki pat neseniai gavau. Net spalva ta pati
Mano galva S dydis ant jusu atrodo graziai, bet hoodies kiek suprantu pagal ideja neturi buti visiskai aptempti Na ir zinoma jei sakote, kad maloniau jaustumetes su didesniu dydziu tai tuomet verta keisti.
Na, ir aš pagaliau gavau užsisakytus rubelius, tai galiu pasakyti, kad džemperiukai ir AF ir Holisterio labai faini -ryškūs, minkštučiai ir švelnučiai, tik dar nežinau kaip nešiosis.
Paskui ėmiau AF ploną striukę nuo lietaus, tai gerokai trumpesnė nei tikėjausi ir labai kieta, išorinis audinys toks kaip brezentas beveik
Aš ėmiau 2S dydį ŠITŲ su 92-93 cm, bet taip irgi gerokai apspausti. Bet didesnių nenorėčiau. Parašyta, kad atitinka 26W.
O su išmatavimais tai man išvis nesuprantama, nes maniau, kad su mano klubais neįmanoma į tokius tilpti:
liemuo 35,5
klubai 37,5
nuo klyno 76,5