Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(spygliz @ 2012 06 06, 11:03)
gali buti kad bus didoki  4u.gif

Taip ir maniau doh.gif
Atsakyti
Mergaites,

kas turite Aberiuko dzemperi Larissa, ar XS dydis nera trumpas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 06 06, 14:33)
Mergaites,

kas turite Aberiuko dzemperi Larissa, ar XS dydis nera trumpas ?  smile.gif

man asmeniskai visi aberio dzempai xs dydzio per trumpi kaip dzemperiai, todel perku s, nors geriausi yra is kids XL thumbup.gif
Atsakyti
O gal galit pasidalinti patirtim, koki dzemperi (labiausiai domina uzsakstomi) reiketu imti M ar L, jei siaip nesioju S/M dydzio virsus (pvz lyginant su J Crew, imu S is ten)

Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simu: 08 birželio 2012 - 12:11
QUOTE(Simu @ 2012 06 08, 13:10)
O gal galit pasidalinti patirtim, koki dzemperi (labiausiai domina uzsakstomi) reiketu imti M ar L, jei siaip nesioju S/M dydzio virsus (pvz lyginant su J Crew, imu S is ten)

Aciuuu  4u.gif

jei norit laisvesnio L
labiau apgludusio M
Jei aukšta esat M nebus ilgas. Realiai L ne tik platesnis, bet ir ilgesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 30, 18:13)
gyvenu vakaru europoje tai tikrai daug yra vaikstanciu su aber rubais, tik nesuprantu is kur ju gauna, nes patys parduotuves neturi.

Pries kelias dienas grizau is turkijos,jau pries kelis metus maciau pilna abercrombie,hollister drabuziu,bet neisivaizdavau kad pagrindiniai pirkejai yra vokieciai,net juokemes su Sb kad gal tie prekeiviai juos sugeba itikinti,kad cia originalai,jiems gal neitikinama,kad gali apgauti,parduoti fake lotuliukas.gif Paskui viesbuty visi vokieciai vaiksciojo TH,abercrombie maikutem biggrin.gif

***** noriu pirkti,bet nesuprantu kaip,neieinu i psl doh.gif lotuliukas.gif O tu programu nenoriu siustis ir taip kompas stringa doh.gif
Atsakyti
Šiandien gavau maudomą
user posted image

spalvos nerealios, pats irgi, tik dydis galėtų būtų mažesnis biggrin.gif bet sueis, nes labai nuo dupcės ir papulių nekrenta lotuliukas.gif su 85/92 ėmiau S, nes XS nebuvo
Atsakyti
PADEKIT!!
Parsiisunciau as ta programa,paspaudziu on ir ka toliau daryti? blush2.gif Nesuprantu kur man vesti abercrombie.com,nes isvedu paprastam psl ar operoj mane i euro ismeta,nerodo usa kainu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 06 10, 15:36)
PADEKIT!!
Parsiisunciau as ta programa,paspaudziu on ir ka toliau daryti? blush2.gif Nesuprantu kur man vesti abercrombie.com,nes isvedu paprastam psl ar operoj mane i euro ismeta,nerodo usa kainu g.gif

man irgi iš pradžių mesdavo eur puslapį g.gif . dabar suvedu pilną adresą www.abercrombie.com ir normaliai atidaro USA puslapį
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 06 10, 15:36)
PADEKIT!!

atsidarykit savo interneto narsykles langa ir veskit ka norit wink.gif ti kai nebesinaudojat isjunkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 06 09, 13:47)

spalvos nerealios, pats irgi, tik dydis galėtų būtų mažesnis  biggrin.gif  bet sueis, nes labai nuo dupcės ir papulių nekrenta  lotuliukas.gif su 85/92 ėmiau S, nes XS nebuvo

Labai smagus ir gražus, pas mane tamsiai mėlynas, turiu su 75C L viršų ir su 90cm S apačią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 06 11, 11:30)
Labai smagus ir gražus, pas mane tamsiai mėlynas, turiu su 75C L viršų ir su 90cm S apačią  4u.gif

dar karta pasimatavau - tikrai geras tas S thumbup.gif o ir atrodo labai dailiai wub.gif MB liko suzavetas kvarbatkelemis biggrin.gif
Atsakyti