Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Asstule @ 2012 05 22, 18:37)
Mergiukai, kaip Alexis megztuku dydziai? Su 84cm tiktu XS dydis?  g.gif

manau butu kaip tik kaip tik, nes su 86 jau skecia sagas ties krutine. Beje kuris Alexis? bent pora yra alexis modeliuku.
Atsakyti
0 dydzio AF dzinsiniai sortai (NEVE) tiktu klubams 87? Tikiuosi, neapsirikau, nes pagal ju size chart 0=25 dzinsu dydziui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 30 gegužės 2012 - 07:55
QUOTE(vuolia @ 2012 05 30, 08:53)
0 dydzio AF dzinsiniai sortai (NEVE) tiktu klubams 87? aciu.

smile.gif ieskokit 00 smile.gif paskest turetumet 0;)
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 05 30, 07:54)
smile.gif ieskokit 00 smile.gif paskest turetumet 0;)

et, jau uzsakiau ax.gif aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 30 gegužės 2012 - 07:56
Per koki puslapi ieinate i aber? Man neduoda nuotrauku per nedproxy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 05 30, 08:14)
Per koki puslapi ieinate i aber? Man neduoda nuotrauku per nedproxy doh.gif

sita atsisiuskit http://www.tunnelbear.com/
duoda nemokamus tik 500MB, tad panarsiusi isjunkit
Atsakyti
merginos ar esat bandžiusios kuri nuardyti išsiuvinėtą logotipą blush2.gif mane nervina ant tamsiai mėlyno megztuko baltos GH raidės, šįryt sugalvojau, kad reikėtų pabandyti nuardyti, kaži neprisidibsiu g.gif gal jau yra bandžiusių?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 30, 10:41)
merginos ar esat bandžiusios kuri nuardyti išsiuvinėtą logotipą blush2.gif mane nervina ant tamsiai mėlyno megztuko baltos GH raidės, šįryt sugalvojau, kad reikėtų pabandyti nuardyti, kaži neprisidibsiu g.gif gal jau yra bandžiusių?? biggrin.gif

nerizikuociau tikrai biggrin.gif manau, gali likti zymes.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 30, 11:35)
nerizikuociau tikrai  biggrin.gif  manau, gali likti zymes.

man vienos medvilnines tank maikutes briedis nusiarde pats biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif liko skylutes, kurios po keliu skalbimu dingo, o po to toj vietoj atsirado skyle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 30, 10:35)
nerizikuociau tikrai  biggrin.gif  manau, gali likti zymes.

QUOTE(spygliz @ 2012 05 30, 11:20)
man vienos medvilnines tank maikutes briedis nusiarde pats biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif liko skylutes, kurios po keliu skalbimu dingo, o po to toj vietoj atsirado skyle  lotuliukas.gif

ech doh.gif nu aišku, ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Mane kas erzintu, tai nebent ta hollister varna biggrin.gif bet dar laukiu pirmu hollister rubeliu, gal visai tiks ir prilips smile.gif Bet jau man regis buvo cia sneketa apie ja, kad daugumai negraziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 30, 17:31)
Mane kas erzintu, tai nebent ta hollister varna biggrin.gif bet dar laukiu pirmu hollister rubeliu, gal visai tiks ir prilips smile.gif Bet jau man regis buvo cia sneketa apie ja, kad daugumai negraziai atrodo mirksiukas.gif

kažkaip keistai man ta firmos logotipų politika atrodo, tarkim kai kurie megztukai tikrai elegantiški, dailūs, puikiai tinkami užsimesti ant kokios suknutės ar sijono,- na ne prie džinsų smile.gif bet tie rėkiantys ryškūs logotipai nu gadina visą vaizdą.. doh.gif
Atsakyti