QUOTE(ispamas @ 2013 04 17, 10:41)
Priklauso nuo to, ką toje vejoje planuojate veikti. Man Sport ar panaši buvo pats prasčiausias pasirinkimas - sunkiai pjaunasi, negraži, nupjovus retoka. Geriausiai - Liliput, dar pabandžiau skirtą pavėsingiems/ūksmingiems plotams, bet supainiojau pirkdama pakus

- nusiprkau kažkokią universalią - sudygo gerai, graži, kaip bus toliau - nežinau. Tiesa, mano veja nedaug ir retokai mindoma, nemėgstu dažnai pjauti, gal dėl to man optimalu Liliput. Šiek tiek paruduoja per didžiuosius karščius ir sausras, bet palijus atsigauna - nei laistau, nei tręšiu. Žemė - priesmėlis.
Papildyta:
Na turime pabirutį

kuris su savo bendraamžiais mėgsta pabegioti,pažaisti futbolo kamuoliu... nu nenustygstantis vietoje
O ir mes,mėgstame su kompanija leisti (aišku,kiek leidžia laikas ir galimybės) vakarus-prie šašlyko...ar šiaip "šaltųjų gėrimų"

Vat todėl ir klausinėjamės-kokią sėklą pirkti? Jūs matau "ne už" sport tipo-o va daug išgirdome nu taip sakant - visai atvirkščiai jūsų pasisakymui...tipo ta sport,o ypač golf profesional ( Kalba apie TURFLINE firmos gaminius) kokia graži,vešli,ypac žalia,nelepi-lengvai prižiūrima.... Vienu žodžiu...
Nu tai gal kas dar esate kokias vejos sėklas išbandę? Reikia kuo daugiau nuomonių-kad susidaryt savo

Juodžemio kokie 50cm,medžių mažai-šiap saulės pakanka.