QUOTE(valkata222 @ 2013 04 24, 13:04)
tai as ir klausiu jusu, ar jums patiktu, jei as jusu nuosavybeje daryciau tvarka kaip as ja suprantu? pradzioj sklype medelius persodinciau kitaip ir kitokiais, nupjauciau gyvatvore, pakeisciau danga, tada namuose baldus perstumdyciau, isgriauciau pora sienu ir t.t.?
dabar gi jums nepatinka stagarai, kazkam va nepatinka jau kiaulpienes, kazkam dar nepatiks ir sportine veja, vienas siulo su trimeriu, kitas perarti, trecias pasiulys aplamai uzasfaltuoti, o jus gal tvenkini ten iskast.
tai man irgi nesuvokiama - jus ka, is lenino laiku atkeliavote kazkaip laiko masina i cia?
jei yra netvarka - kreipkites pagal teises aktus ir jos neliks.
p.s. gal cia ir ne tas atvejis, bet yra begale situaciju, kai zole nepjaunama samoningai, pvz deklaruojant ja jei jus ja nupjausit nelaiku ar kaip tas durnius siule - perarsit - zmogui bus problemos.
dabar gi jums nepatinka stagarai, kazkam va nepatinka jau kiaulpienes, kazkam dar nepatiks ir sportine veja, vienas siulo su trimeriu, kitas perarti, trecias pasiulys aplamai uzasfaltuoti, o jus gal tvenkini ten iskast.
tai man irgi nesuvokiama - jus ka, is lenino laiku atkeliavote kazkaip laiko masina i cia?
jei yra netvarka - kreipkites pagal teises aktus ir jos neliks.
p.s. gal cia ir ne tas atvejis, bet yra begale situaciju, kai zole nepjaunama samoningai, pvz deklaruojant ja jei jus ja nupjausit nelaiku ar kaip tas durnius siule - perarsit - zmogui bus problemos.
Gal jūs pasiskaitykit ATIDŽIAU,apie ką čia diskutuojama

Aš galvočiau,kad ir jūs nebūtumėt labai patenkintas/a ,kad šalia jūsų sklypo-būtų koks šiukšlynėlis ar "kakarykai" iki pažastų....

O ir Mistika gerai paminėjo,jei jau ir taip santykiai ne per "šilčiausi" su ta kaimyne,tai kas pasidarys-jei skundais apipilsit

O apie žolės/kakarykų nepjovimą-ją deklaruojant

Siemet pagaliau daejo rankas iki pavasarinio zoles sutvarkimo.. su elektriniu aeratoriumi supurenam visas senas zoles, isdraskom velena, su zoliapjove ant 0 aukscio surenkam "siena".. sieno gaunasi DAAAAAAAUG, viska naudosim darze mulciavimui.. beliks tk patresht ir tikiosi bus grazu..
va ne itin gerai matosi bet gal eina iziureti - is kaires jau sutvarkyta, is desines supurenta, apacioje dar neliesta..
va ne itin gerai matosi bet gal eina iziureti - is kaires jau sutvarkyta, is desines supurenta, apacioje dar neliesta..

QUOTE(Oksana79 @ 2013 04 24, 15:39)
Gal jūs pasiskaitykit ATIDŽIAU,apie ką čia diskutuojama
Kur jūs matėt,kad kas minėtų medelius,gyvatvorės pjovimą,dangos keitimą ..
o tuo labiau apie baldų stumdymą? - sienų griovimą... (nu marazmas kažkoks...)
Aš galvočiau,kad ir jūs nebūtumėt labai patenkintas/a ,kad šalia jūsų sklypo-būtų koks šiukšlynėlis ar "kakarykai" iki pažastų....
Arba į kaip jūs rašot-į savo valdas piltu kokias srutas-ale žemės trešimui
Nu tipo ką noriu,ta darau savo valdoj...kas jums darbo? užsidėkit dujokaukes ir
O ir Mistika gerai paminėjo,jei jau ir taip santykiai ne per "šilčiausi" su ta kaimyne,tai kas pasidarys-jei skundais apipilsit
.... nu atsakė jums Mistika....

Oksana, ramiau. Mažai kas esame patenkinti savo kaimynais. Bet tam ir yra civilizacija, kad savivaldžiavimu neužsiimtume. Jei kažkas neteisingai mano, kad jo sklypas tik jo reikalas, tai dar nereiškia, kad jame bet kas atėjęs gali tvarkytis savaip. Teisingai?
Papildyta:
QUOTE(kaban @ 2013 04 26, 19:09)
Siemet pagaliau daejo rankas iki pavasarinio zoles sutvarkimo.. su elektriniu aeratoriumi supurenam visas senas zoles, isdraskom velena, su zoliapjove ant 0 aukscio surenkam "siena".. sieno gaunasi DAAAAAAAUG, viska naudosim darze mulciavimui.. beliks tk patresht ir tikiosi bus grazu..
Kaban, o tokią aukštą žolę iš rudens specialiai palikot? Aš nurėžiau trumpai, šiemet neskuba atsigaut (atrodo žalia, kai pažeme žiūri...)

QUOTE(300inis @ 2013 04 27, 19:12)
Oksana, ramiau. Mažai kas esame patenkinti savo kaimynais. Bet tam ir yra civilizacija, kad savivaldžiavimu neužsiimtume. Jei kažkas neteisingai mano, kad jo sklypas tik jo reikalas, tai dar nereiškia, kad jame bet kas atėjęs gali tvarkytis savaip. Teisingai?
Aš rami

Niekas nesako,kad reikia taip arba anaip-klausymas buvo-kaip sutvarkyti sklypą,kuriame žolė/kakarykai piršto storumo

O vat ramiau čia reikėtų valkatai222 - prieš vadinant kitus idiotais,ar dar kuom.... Jei nemoki išreikšti savo minčių neižeidinėdamas kitų forumo dalyviu-geriau .......... (tikiuosi suprantama mintis)

QUOTE(300inis @ 2013 04 27, 19:12)
Kaban, o tokią aukštą žolę iš rudens specialiai palikot? Aš nurėžiau trumpai, šiemet neskuba atsigaut (atrodo žalia, kai pažeme žiūri...)
aha, planavom pasienauti, mulcio tai reikia.. beti kupstu prisiveise, vistiek rejkejo aeruoti, tai du viename..
Musu Golfmaster zole po ziemos kaip sienas
Susitvarkys ji kazin ar reikia imtis kazkokiu priemoniu
patresem ant dienu.

QUOTE(sbo @ 2013 04 30, 13:44)
patresem ant dienu.

Mūsų Sportmaster šiaurinėj pusėj tokia pat.Sėta pernai pavasarį, gražiai augo ir žaliavo visą laiką. Rudenį irgi patręšėm. Vis dar tikiuosi, kad atsigaus

QUOTE(sbo @ 2013 04 30, 12:44)
patresem ant dienu.

Kol kas nelabai kas tvarkosi...Laukiam toliau.
Manom, kad del sniego, kuri ant jos metem ziema, valydami kiema
[quote=Mistika...,2013 04 23, 20:39]
Ta pieva ne musu, todel apie arima negali buti nei kalbos
Gerai, jei uz nupjovima savininke neprades pretenziju reiksti. Kazkada vietinis zmogelis ten karve ganydavo, tai isvijo ji
Zodziu nei pati priziuri, nei kitiems naudotis leidzia. Tikra lietuve! 
[/quote
Jei gyvenate kvartale galite bandyti kreiptis i seniunija/savivaldybe del sklypo neprieziuros. Jie tada issiuncia savininkui ispejima, kad jei nenusisienaus gaus bauda. Pas mus pries pora metu matomai buvo reidas, daug kas pasitvarke, bet sekanciais metais vel tas pat, zeldynai iki pazastu.
Ta pieva ne musu, todel apie arima negali buti nei kalbos

[/quote
Jei gyvenate kvartale galite bandyti kreiptis i seniunija/savivaldybe del sklypo neprieziuros. Jie tada issiuncia savininkui ispejima, kad jei nenusisienaus gaus bauda. Pas mus pries pora metu matomai buvo reidas, daug kas pasitvarke, bet sekanciais metais vel tas pat, zeldynai iki pazastu.
QUOTE(sbo @ 2013 05 01, 22:14)
Kol kas nelabai kas tvarkosi...Laukiam toliau.
Tai taip išeina,kad "lepi" (neatspari šalčiams) Golfmaster sėkla...? Kažkaip kas met tokią pirkti ir persėti būtų gan brangoka

Nors- tikėkimės,kad atsigaus ir nerimas bus bereikšmis