Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(Allegria @ 2013 04 03, 15:21)
šiandieninis gal vos vos blankesnis, pradžius dar pablanks..
tai ar dar verta vyra prievartautbiggrin.gif ar jau gana..? nes tas jau pradeda galvot, kad OT brokuoti biggrin.gif

Jei nors kiek blankesnis , tai LH banga jau slūgsta. O gali būt įvykus, arba vyksta.
O vyrą verta prievartaut nuo ciklo pradžios iki naujo ciklo (jei jis ateina). Nepamenu, kurioj temoj rašė, ir kada, bet senai jau, kad dėl kažkokios priežasties, seksu reikia užsiimt net, kai atrodo, jog O įvykus...
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2013 04 03, 17:32)
Megaites, ar po Ovitrelio esat gadinusios OT? Ar jums rode teigiama? man vakar 12 dienos suleido Ovitreli, bet nei vakar, nei siandien ne menkiausio vaiduoklio OT nerodo, pradedu dvejoti, gal nesprogo foliai, nors jau 30 val. po suleidimo praejo g.gif

Taip, esu, ir ne viena cikla. Visus kartus OT buvo ryskiai ryskiai teigiamas
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 04 03, 15:26)
Sveiki,

Skaiciau Jusu foruma net galva apsisuko nuo informacijos..

planuojame leliuka..kol ka naudojausi www.tevudarzelis.lt puslapyje esanciu kalendoriumi, taciau matau kad jus cia visokiausiu testu turite..juos perkate vaistineje ar internetu? pabandyt reiktu gal juos..nes tas puslapyje mums meluoja ax.gif

Kodel meluoja? Gal namu darbus vien tik po ovuliacijos atliekate? Paskaitykite, pasikonsultuokite apie BT matavima sioje temoje

Testukus mergaites perka cia forume (Skelbimų tema: testai, vaisingumo indikatoriai..), ebay, arba cia. Prieš pirkdama išsiaiškinkite, koks jautrumas jums patogiausias. As turejau 20 miu, tai man per jautrus buvo. Vaiduokius rode vos ne savaite iki ovuliacijos. Kitam ciklui nusipirkau 30 miu. Ziuresiu, ar pasiteisins. Sekmes planuojant 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 03, 17:45)
Jei nors kiek blankesnis , tai LH banga jau slūgsta. O gali būt įvykus, arba vyksta.
O vyrą verta prievartaut nuo ciklo pradžios iki naujo ciklo (jei jis ateina). Nepamenu, kurioj temoj rašė, ir kada, bet senai jau, kad dėl kažkokios priežasties, seksu reikia užsiimt net, kai atrodo, jog O įvykus...

nu bet ne kiekviena diena.. blush2.gif dabar stengiamės nei dienos nepraleist, o šiaip mums pilnai užtenka ir 2k. i sav. nu tai tiek per mažai.. tai jau norisi pilnai vaisingas dieneles išnaudot o paskui jau kaip bus.. blush2.gif
vėliau pasidarysiu OT žiūrėsiu ar blanka, šiandien su ND jau norim daryt pertrauka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2013 04 01, 15:24)
antra diena pradėjau gadint testukus, tikėjausi sugadinti ne viena o šiandien jau ryškios ryškios dvi juostelės.. nesitikėjau kad taip greit pagausiu savo O, sakau gal OT brokuotas..  g.gif nors ant vakarykštės taip pat matosi antra juostelė bet ne tokia ryški, šiandieninė sakyčiau dar ryškesnė už kontrolinę..
jautrumas 25miu

imesiu parodyt, tuo pačiu parodysiu kokie pas mane OT, gal kuri esat bandžius ar šitie patikimi?  unsure.gif

user posted image

Pas mane toks ipakavimas, tik juostele melyna, bet ipakavimas lygiai toks pat.
Siandien 12cd. ryt meginsiu dar pasidaryti. Nes kaip matau tau pora dienu rode. Bet kaip zadejau ikeliu. Paskutinis 12cd.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MinaMa: 04 balandžio 2013 - 12:51
Gal bus kam įdomu, šian padariau eksperimentą biggrin.gif Turiu dviejų rūšių OT, NT kol kas vaiduokliuoja, nėra aiškiai teigiamas, mm terminas ryt.
Tai šios firmos http://www.ebay.co.u...=item2300bca5f2 jau kelias dienas rodo aiškiai teigiamą.
O šios firmos http://www.ebay.co.u...=item2575268475, net šešėliuko nemeta.
Nlb aišku ko pastarasis nieko nerodo, bet svarbu kitas rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2013 04 04, 08:37)
Kodel meluoja? Gal namu darbus vien tik po ovuliacijos atliekate? Paskaitykite, pasikonsultuokite apie BT matavima sioje temoje

Testukus mergaites perka cia forume (Skelbimų tema: testai, vaisingumo indikatoriai..), ebay, arba cia. Prieš pirkdama išsiaiškinkite, koks jautrumas jums patogiausias. As turejau 20 miu, tai man per jautrus buvo. Vaiduokius rode vos ne savaite iki ovuliacijos. Kitam ciklui nusipirkau 30 miu. Ziuresiu, ar pasiteisins. Sekmes planuojant 4u.gif .

Na del to, kad kol kas nepavyko.. biggrin.gif

uzsisakiau jau testuku ir bandysim sita reikaliuka..smile.gif

Atsakyti
nu va šiandieninis OT ir vel dvi juostelės.. doh.gif ar čia normalu, ar visdelto OT brokuoti? nors pirmasis aiškiai blankus.. tai kaip čia dabar suprast, dienos vis dar vaisingos? šona nuo ryto maudžia, lyg ir būtų panašu i O bet ji maudė ir prieš pora dienų.. galvojau OT įneš kažkokio aiškumo bet nei velnio niekas neaišku.. doh.gif biggrin.gif nu pradžius palyginsiu su vakarykščiu, gal vistik šviesėja.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2013 04 04, 13:24)
nu va šiandieninis OT ir vel dvi juostelės.. doh.gif ar čia normalu, ar visdelto OT brokuoti? nors pirmasis aiškiai blankus.. tai kaip čia dabar suprast, dienos vis dar vaisingos?  šona nuo ryto maudžia, lyg ir būtų panašu i O bet ji maudė ir prieš pora dienų.. galvojau OT įneš kažkokio aiškumo bet nei velnio niekas neaišku..  doh.gif  biggrin.gif nu pradžius palyginsiu su vakarykščiu, gal vistik šviesėja..  unsure.gif

user posted image

darykis kol parodys vel vaiduokli. Tada greiciausiai paskutinis teigiamas ir bus teigiamas. Gal per jautrus sitie testai tau. Bet ju jautrumo nezinau smile.gif
Papildyta:
Esu naudojus kazkada situos, tai nemelavo: http://www.ebay.co.u...=item2300bca5f2

Taigiamas budavo tik viena diena.
Atsakyti
QUOTE(MinaMa @ 2013 04 04, 15:43)
darykis kol parodys vel vaiduokli. Tada greiciausiai paskutinis teigiamas ir bus teigiamas. Gal per jautrus sitie testai tau. Bet ju jautrumo nezinau smile.gif

norit pasakyt, kad šitie nėra teigiami? blink.gif kaip taip gali būt? tai kokia iš jų nauda, jei negali nustatyt vaisingų dienų.. ?
galvojau jų dėka ND galėsim daryt tik tada kada reikia o ne kiekviena ar kas antra diena..
šiaip 14-15d. buvo ryškiausi, net už kontrolinę ryškesni.. bet šiandieninis ryškesnis už vakarykšti, dabar pradžiuvus galiu sulygint.. pradedu galvot, kad tiesiog brokuoti testai.. unsure.gif
Atsakyti
Nesuprasi tu OT, kada jie brokuoti, kada ne biggrin.gif siti isgirti http://www.ebay.co.u...=item2300bca5f2
man ned nevaiduokliavo, o ciklas sekmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 04 04, 19:26)
Nesuprasi tu OT, kada jie brokuoti, kada ne  biggrin.gif siti isgirti http://www.ebay.co.u...=item2300bca5f2
man ned nevaiduokliavo, o ciklas sekmingas  ax.gif

nerodo.. 4u.gif
Atsakyti