Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(Allegria @ 2013 04 05, 16:52)
nusprendžiau šiandien OT nedaryt, bet nesusilaikiau.. ir pasigailėjau, būčiau geriau nežinojus..  doh.gif mistika tęsiasi toliau, šiandieninis ryškesnis už paskutinius du..

Viskas cia gerai. Darykites kol visai nublanks ir issirinksit viena. Man irgi taip buna.

QUOTE(indre5555 @ 2013 04 05, 18:29)
Gal padėsite įvertinti? Ar 14 jau laikytinas teigiamu?

Laikyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2013 04 05, 18:29)
Gal padėsite įvertinti? Ar 14 jau laikytinas teigiamu?[img]http://www.part.lt

Aš manyčiau, kad kitos dienos gali būt ryškesnis. Bet šiaip, panašu į teigiama. Žodžiu, kimbi į darbus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 06 balandžio 2013 - 09:50
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 06, 11:50)
Aš manyčiau, kad kitos dienos gali būt ryškesnis. Bet šiaip, panašu į teigiama. Žodžiu, kimbi į darbus wink.gif

Vaterlo, Tu teisi smile.gif siandien dar ryskesnis. Idomu kaip bus rytoj? gal daaar ryskiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
jei ov testo antroji juostele yra blanki, ar tai reiskia, kad artejama link ovuliacijos ir yra vaisingos dienos? ar gali but, kad viena diena rodo nelabai ryskai antra juostele, o kita isvis jos nera? g.gif
Atsakyti
Kaip ir spejau - dar kita diena buvo dAr ryskiau:D o po to jau blanko wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip manot kada buvo O? Ar gerai pasižymėjau kad šiandien 4 DPO? g.gif

OT

P.S. Indre555 - iš kur testukus perki? Nes aš irgi tokius turėjau tai visada rodydavo teigiamus,nesvarbu kokia ciklo diena g.gif tai taip ir nepagaudavau O schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 11 balandžio 2013 - 14:17
QUOTE(San* @ 2013 04 11, 15:16)
Sveikos  4u.gif
Kaip manot kada buvo O?

20 cd
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
Kaip manot kada buvo O? Ar gerai pasižymėjau kad šiandien 4 DPO?  g.gif

Na, pirmam puslapyje parasyta, kad "teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija". Todel teigiamo OT tapatinimas su vysktancia/ivykusia O gali buti klaidingas. Kada is tikro buvo O, galima suzinoti, pvz. matuojant BT.
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 04 11, 14:16)
Sveikos  4u.gif

20CD ryškiausi II, tai manau, kad O tau buvo 21CD, tai šiandien 2DPO
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2013 04 12, 19:48)
Kada is tikro buvo O, galima suzinoti, pvz. matuojant BT.

Kada iš tikro įvyko O, galima sužinoti dviem būdais: ultragarsiniu arba chirurginiu - abu, kaip žinia, pritaikytini tik gydymo įstaigoje. smile.gif BT pranašumas - jos pakilimas patvirtina, kad O iš tiesų įvyko (teigiami O testai to negarantuoja), bet tiksliai O dienos neparodo ir BT.
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

OT
P.S. Indre555 - iš kur testukus perki? Nes aš irgi tokius turėjau tai visada rodydavo teigiamus,nesvarbu kokia ciklo diena  g.gif  tai taip ir nepagaudavau O  schmoll.gif

20 CD, tad kaip jau rašė, dabar ne 4DPO, o 2DPO wink.gif
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif
Atsakyti