sveikos,
man irgi klausimas del svogunu is seklu: supratau, kad tuos is galvuciu dar anksti sodinti (as visada per stasines sodinu), o kaip su daigais? jiems galioja tas pats, kaip ir sodinukams?
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 26, 09:19)
tai, kad jokio skirtumo nėra tarp šviežiai virtų ir konservuotų. Ir tie, ir tie saldūs. Garnyrams, mišrainėms įvairiausioms puikiai tinka.
isduokit paslapti kaip konservuojat kukuruzus, kad jie butu saldus? pasirodo ir man ju prisireike

na del uzuovejos, nes siaip tai ju jokiu nevalgau,isskyrus Bonduel firmos, bet gal kai pati uzsiauginsiu tai patiks ir savi
Kiek ragavau konservuotu pas anyta tai man jie nepanasus i saldzius

. Gal kazkiek primena saldzius tai tie, kuriuos isvirus uzsalde, bet konservuoti tai feee pas ja