jei būtų gmo, tai ir ženklinimas būtų atitinkamas. Bet dar negirdėjau, kad LT būtų prekiaujama gmo daržovių sėklomis. Taip kad baikim gąsdintis

QUOTE(be rėmų @ 2012 05 03, 09:40)
Nusipirkau morkų Koral sėklų, pirkau dėl to, kad vėlyvos, rašo, kad gerai laikosi, nepaskaičiau aprašymo iki galo, namie pamačiau, jog rašo, kad "pasižymi genetine savybe- nekaupti nitratų". Ar tai reiškia, kad čia GMO?
nežinau, galima sėti ar mesti lauk?

kai baltaodė ir juodukas susilaukia vaikų, jie būna- mulatai (genetiškai modifikuoti

Genetiškai modifikuoti augalai yra pavojingi tik augalams, nes ilgainiui gali labai išplisti ir išstumti senąsias, mažiau atsparias augalų rūšis. Žmogui, valgančiam GMO, tokie augalai nepavojingi ir jokios įtakos jo sveikatai nedaro. Nebent yra principinis nusistatymas prieš GMO ir tuo užsiimantį mokslą ir todėl atsisakoma visko kas yra su GMO.
QUOTE(rim @ 2012 05 03, 16:16)
Žmogui, valgančiam GMO, tokie augalai nepavojingi ir jokios įtakos jo sveikatai nedaro.
Nesutikčiau

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 03, 16:25)
Nesutikčiau
Anksčiau būtų dyvų dyvai kad nuo pomidoro išbertų, kol nepradėjo žuvies genų į juos prūdint...Viskas, ką dedam į savo burną- daro įtaką ir mūsų organizmui.

Na beria gal ne nuo GMO, o nuo to kuo pritrešti ir kuo ir kikemkartu nupurkšti tie pomidorai,,,,,,,
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 03, 16:25)
Nesutikčiau
Anksčiau būtų dyvų dyvai kad nuo pomidoro išbertų, kol nepradėjo žuvies genų į juos prūdint...Viskas, ką dedam į savo burną- daro įtaką ir mūsų organizmui.

Genų lygmeny, tai visiškai tas pats kas suvalgyti žuvies užkandant pomidoru. Tai gal tiesiog yra alergija žuviai

QUOTE(laurindre @ 2012 05 03, 08:07)
porai gal ir nesusals, bet svogunai tai tikrai bijo salcio, as pernai visu taip netekau
Tik pasodinau, o nakti salnos....
Porai tas salnas atlaike, gal kad giliai duobeje buvo, bet siaip jie ir atsparesni salciams

Tik pasodinau, o nakti salnos....
Porai tas salnas atlaike, gal kad giliai duobeje buvo, bet siaip jie ir atsparesni salciams

Vat ir as bijau tu salnu

kaip giliai sodinat svogūnus gigantus į dirvą, gal galiu kaip porus giliau įkišt?
dėkui
dėkui

o kada cia tos salnos numatomos ?
mano geles sudaigintos balkone vazonuose, reiktu ir tas tada parnesti ? ar uztektu tik uzdenti ?
mano geles sudaigintos balkone vazonuose, reiktu ir tas tada parnesti ? ar uztektu tik uzdenti ?
QUOTE(rim @ 2012 05 03, 16:35)
Genų lygmeny, tai visiškai tas pats kas suvalgyti žuvies užkandant pomidoru.
joooooo

QUOTE(kristynka* @ 2012 05 03, 19:43)
o kada cia tos salnos numatomos ?
Pas mus sianakt apie 0 buvo. Tai cia jau beveik ir salnos augalams is siltnamio salygu

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 03, 20:51)
joooooo
Perku pomidorą, o valgau -žuvį
Nenoriu plėstis, bet nereiktų žmonių klaidinti, kad tai- ai, nieko tokio...Dėl to ir džiaugiuosi kiekviena savo užauginta daržovėle