Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 12

Apklausa: Ar mulčiuojate savo daržą? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 04 20, 10:59)
Sveikutes
pikiuoju sakninius salierus ir gal patarsit - juos truputi giliau galima i zeme kist ar ne g.gif

Aš sodinau šiek tiek giliau,nei augo.Paskui vistiek reiks atkapstyti. g.gif
Anyžinis lofantas tikrai dar anksti į lauką.Nemačiau dar pernykščius lendant. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 20, 11:53)
Aš sodinau šiek tiek giliau,nei augo.Paskui vistiek reiks atkapstyti. g.gif
Anyžinis lofantas tikrai dar anksti į lauką.Nemačiau dar pernykščius lendant. g.gif

Kiek skaiciau visur raso, kad kisti tik tiek, kiek buvo. Bet as manau, kad saknele galima pilnai sukisti, nes mano ji islindusi. Svarbu nesukisti zemiau sakeliu 4u.gif
Mano lofantas jau irgi prasosi i lauka sodinamas, bet baisu, kad nusals, vistik salnu dar tikrai gali buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 20 balandžio 2012 - 11:41
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 20, 10:18)
As vakar nusipirkau Exibition svogunu seklu-uzmerkiau-pasisesiu kokia 20.. Veluoju jau gerokai su ju seja, bet ai, norisi paragauti man ju...

O jau kaip "levai" dygsta. Išdygo labai greit, bet dabar kažkokia tragedija, vieni jau ilgi, kiti kažkokie susigarbiniavę... nesuprasi, kas prie ko doh.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2012 04 20, 10:59)
Sveikutes
pikiuoju sakninius salierus ir gal patarsit - juos truputi giliau galima i zeme kist ar ne g.gif

Aš esu skaičiusi, kad gilinti negalima. Nemezga gumbo arba labai barzdoti būna. Niekad negilinu. O pernai kažkas iš forumiečių patarė, vėliau, jau kai bumbulas nemažas, atkasti ir dar šaknis nupjauti. Pusei salierų tokią operaciją padariau - akivaizdus skirtumas gumbų buvo thumbup.gif
Atsakyti
Skaičiau ir aš apie atkasimą gumbų. reiks išmėginti
Atsakyti
Maniskiai Exibition svogunai jau i lauka prasosi, bet kad saltoka dar. Patrumpinau kasas. Visai jiems patiko bigsmile.gif Mano Globo labai prastai dygo ir augti visai nenori. g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 20, 13:23)
O jau kaip "levai" dygsta. Išdygo labai greit, bet dabar kažkokia tragedija, vieni jau ilgi, kiti kažkokie susigarbiniavę... nesuprasi, kas prie ko  doh.gif

Mano vieni ir tokie berysio, nors kiti 2 graziai auga... Paziuresim kaip sie augs. Labai noriu paragauti, tik gavosi nesusipratimas...
Atsakyti
Kaip tai "kiti 2 gražiai auga"? Tu juos "štukom" sėjai?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 20, 13:50)
Kaip tai "kiti 2 gražiai auga"? Tu juos "štukom" sėjai?

Ne, as sejau 3 rusiu biggrin.gif Exibition jau 4 gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 20, 13:44)
Maniskiai Exibition svogunai jau i lauka prasosi, bet kad saltoka dar. Patrumpinau kasas. Visai jiems patiko bigsmile.gif Mano Globo labai prastai dygo ir augti visai nenori. g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 04 20, 14:03)
Ne, as sejau 3 rusiu biggrin.gif Exibition jau 4 gaunasi ax.gif

Gal kas galite įmesti nuotraukėlę, kaip Jūsų svogūnai atrodo, nes toks jausmas, kad man vėl šiemet iš dėklų nieko neišeis užauginti. verysad.gif
Atsakyti
Mano tai nėr ką rodyt, tragiški ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 04 20, 14:19)
Gal kas galite įmesti nuotraukėlę, kaip Jūsų svogūnai atrodo, nes toks jausmas, kad man vėl šiemet iš dėklų nieko neišeis užauginti. verysad.gif

"Ant greicio" fotografavau, tai kokybes nera..
Va:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 20, 14:28)
"Ant greicio" fotografavau, tai kokybes nera..

tai bent miskelis bigsmile.gif Mano mazuliukai dar. Bet as galvos nesuku, pernai irgi nedidukus i dirva sodinom, o uzaugo tikri milzinai.
Atsakyti