Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 19, 11:57)
* As irgi uz seksa  biggrin.gif
** Raudonas zmogus, raudonas dramblys, ar raudona sudziuvusi paprika biggrin.gif nesvarbu.
*** As su savim todel dabar visur kamera tampau biggrin.gif  Tik kad vistiek deja ne visada iseina visu groziu parodyt, taip kaip jos gamta sukure  smile.gif

* Ai, as tiek to pasitenkinsiu vitaminais lotuliukas.gif
** A tai jau galet reiks lekt cirko ieskot. Kazin kaip reaguotu ty visi, jeigu paprasyciau drambli raudonai apdazyt porai kadru biggrin.gif
*** Reiks ir man pradet tampytis, ar taip ar taip rankine pilna plytu, cia viena daugiau ar maziau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 19, 14:57)
As irgi uz seksa  biggrin.gif

Per dvi savaites atnesti nuotrauka/as su kazkuom kas raudona, o kas tai bus - fantazijos reikalas. Raudonas zmogus, raudonas dramblys, ar raudona sudziuvusi paprika biggrin.gif nesvarbu. Svarbu, kad butu skaniai pateikta ax.gif Daugiau jokiu apribojimu wink.gif

Bet tai cia labai platu..Gali net raudonas drabuzis buti, ane? Gal siaurint, idomiau butu g.gif

Atsakyti
Sveikos,

Radau patarimų kaip pigiai įsirengti fotostudiją namie. Gal kam pravers blush2.gif

user posted image

Daugiau flickr'e

P.S. Sorry dėl nuotraukų kokybės, paskubomis dariau - pakuoju lagaminus, ruošiamės kelionei thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

aš kaimą fotografuoju. Žiūriu, toks į raudonumą neša, tai rodaus. Nors fotografavau kitam reikalui.

user posted image

daugiau su darbininkais čia, kam įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Paluri, dėkui , kad pasidalini:)
Dėl žaidimo- šį kart praleisiu, nes nelabai tos raudonos aplink matau kažkaip paskutiniu metu ... smile.gif
Dar nepraėjo žydrų žibučių, akučių ir suknyčių periodas biggrin.gif
Tai ir pasirodau su variacijomis pirmosios žvakutės tema smile.gif
user posted image

user posted image

Daugiau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 18, 23:31)

Man patiko! Ir aš smile'us matau smile.gif

Maggie -> norėjau lygiai tokio pat swatch'o, bet nusipirkau kitą smile.gif aš tai laukiu pati savo autoportreto, nenoriu nufotografuoti vėl vien tik savo veidą ax.gif 14 savaitei turiu mintį, neturėjau kada įgyvendinti, tai kadangi turiu mintį, tai jos nekeisiu ir skaitysis, kaip 14 savaitė, tada jau turiu 15-tai savaitei irgi mintį. Žodžiu, pažėsiu, ar pavyks parodyti taip kaip matau savyje smile.gif Vėluoju aš rimtai... ir: labai malonu, kad lauki smile.gif

rG: "vitaminų, juk pavasaris, pagerkit ir nuotaika bus kaip po gero sekso." eisiu į vaistinę! Kaip tik buvau pas gydytoją konsultuotis, tai prirašė vitaminų biggrin.gif

*Itza* - jej, kokie vaizdai tau pakeliui, noriu pamatyti tai, ką parašei, tai, kad imkis fotoaparatą mirksiukas.gif

paluri - senokai taip panašiai įsirengus, tik vietoj lempos - blykstė ir tik juodas fonas biggrin.gif Bet visgi manau, kad studijos tokie dalykai neatstos ax.gif Smagios kelionės, lauksiu vaizdų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 19, 13:01)
* Ai, as tiek to pasitenkinsiu vitaminais  lotuliukas.gif

Jetus kokia varguolė biggrin.gif
O jei rimtai, retas žino kiek realiai aš dabar turiu veiklos, bet geriu gerus vitaminus ir švilpauju sau assa.gif veikia.
Atsakyti
Paišinių linksmų vietoj sekso (skaityti sulėtintai ir tyliai) atnešu hihihi.gif

Svajonių vaizdai pro bakūžės langelį biggrin.gif
user posted image

Klaipėdukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 19, 23:39)
Paišinių linksmų vietoj sekso (skaityti sulėtintai ir tyliai) atnešu hihihi.gif

Svajonių vaizdai pro bakūžės langelį  biggrin.gif

flomasteriu nusipirkai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 19, 22:55)
flomasteriu nusipirkai? biggrin.gif

Ai, jei atvirai, tvarkau savo senas nuotraukas, atsirinkinėju, žaidžiu, nesąmones darau, nes mano nuotraukomis bus iliustruota viena tokia knyga (čia tipo top secret biggrin.gif ) Tai, kai ką trinu lauk, kai ką verčiu į bw, nes reik nespalvotų, tai daug prisirinko, vis žiūriu, ką čia padarius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 balandžio 2012 - 23:15
Aš turiu padidinamajį stiklą biggrin.gif
Nesuprantu, ką kelios merginos veikia šioje temoje, bet tyliau meldžiuosi, kad jos ilgiau pasibūtų.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 19, 12:53)
Bet tai cia labai platu..Gali net raudonas drabuzis buti, ane? Gal siaurint, idomiau butu g.gif

Gal ir butu idomiau siaurint, bet zinok nesugalvoju i kaip. Tegu si karta buna taip gal, nebent kas turit geru ideju kaip galima butu idomiai apribot smile.gif
QUOTE(paluri @ 2012 04 19, 13:52)
Sveikos,
Radau patarimų kaip pigiai įsirengti fotostudiją namie. Gal kam pravers  blush2.gif
P.S. Sorry dėl nuotraukų kokybės, paskubomis dariau - pakuoju lagaminus, ruošiamės kelionei  thumbup.gif

Idomu. Aciu. Sekmingos keliones i gimtine mirksiukas.gif
Noisy-b smile.gif
rg, bigsmile.gif sveikinimai, sauniais zingsniais kokiais i preki judi bigsmile.gif, taip ir toliau!!!
Atsakyti