Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2012 04 20, 14:12)
Pasigirsiu, vakar užsisakiau ekskursiją į Oro uostą. Paskambinus klausiau, ar pirmokai ne per maži, tai sakė, kad pas juos ir darželinukai lankosi. Žadėjo nuvežt į gaisrinę, parodyt, kur kyla lėktuvai ir pavežiot ten, kur šiaip lankytojų neįleidžia. Įtariu, kad pačiai labai įdomu bus.

Turėtų tikrai patikti. Pati oro uoste buvau dar moksleivė (gal 10 klasėj). Bet iki dabar prisimenu, kaip pačią įdomiausią ekskursiją.
Gal galėtum pasidalinti kontaktais? ax.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 20, 14:20)
Ne, reikia pasiskambinti ir susitarti, kada bus jūsų laikas. Juk ekskursijų bus daugybė, tai, kad nebūtų susigrūdimo reik užsisakyt. O piešinius atsivežt ir lipant į garlaivį paduot. Bent jau taip supratau, bet taip ir seimūnės padėjėja paaikškino. Piešinys, kaip bilietas.

Dėkui, supratau. O piešinių turi būti tiek, kiek vaikų? Ar galima nuo klasės tik kelis?
Kada žadate važiuoti?
Atsakyti
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 20, 14:20)
Auditui pamokos planų nereikia. Taip, kad uždavinys turi būti suformuluotas tik vaikams. Mes juk ir dirbam tik vaikams  mirksiukas.gif Na nebent vadovai kvaištelėjo ir to reikalauja, bet tokie dalykai jau juokingi darosi.

Auditoriui reikia pildyti lapelį, kuriame nurodai temą ir uždavinį, tai čia jau rašiau "moksliškiau", o vaikams sakiau suprantamiau, tai buvo gerai, nieko nesakė mirksiukas.gif .

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 20, 14:27)
Sveikos 4u.gif

Smilgute, SVEIKINU thumbup.gif - baigėsi Tavo baisioji savaitė. Gero Tau poilsios ir VISOMS linkiu NUOSTABAUS savaitgalio smile.gif PAILSĖKIT... 4u.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 20, 14:40)

Ačiū mergaitės, dabar jau ilsėsiuosi ilsėsiuosi ilsėsiuosi vacation4.gif . Šiandien nebuvo pas mane, prabuvo mokykloj tris pamokas stebėjimo būsenoje, paskui per ketvirtą jau nebėjo niekur, po keturių susikvietė per pertrauką, aptarė trumpai ir fsio mirksiukas.gif . Papietavo ir išvažiavo notworthy.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif karsta.gif Finalas baisios savaitės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 15:36)
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif  smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Prabalsavau mirksiukas.gif
Atsakyti
PRABALSUOKITE ČIA
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Nu saunuoli vyruka turi, prabalsuota
Atsakyti
PRABALSUOKITE ČIA
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Prabalsuota. Sėkmės sūnui.
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 20:43)
Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu  doh.gif

Aš gimtadienius švenčiu tik pirmoj klasėj. Darom klounų knygelę. vėliau, vyresnėse klasėse, kaip kas nori. Atsineša vaišių - patys ir dalinasi.
Paskui jau tik jubiliejinį 10 metų gimtadienį švenčiam.

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 14:36)
PRABALSUOKITE ČIA
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

Atlikta. drinks_cheers.gif Linkiu laimėt. mirksiukas.gif

beje, jis man labai panašus į mano jaunylį pasirodė. Maniškis taip mėgdavo virtuvėj suktis...
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 20, 14:27)
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti ar visos gavot padėkos raštus ir paguodos dovanėles už dalyvavimą konkurse "Ilgiausias saldainių popierėrių kilimas"???

Viska gavome pastu ax.gif

Prabalsavau ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Mes buvome aerouoste ir vaikams labai patik. Patarimas pasiimkite atskira leidima fotoaparatui kad galetumete fotografuoti
Atsakyti
Laba dienelė.
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 19, 18:44)
Mergaitės, ar kuriai teko daryti neformalaus ugdymo pristatymą prezentacijos forma? Ką ten svarbaus paminėjote?

Mes darėm lankstinukus ir juos dalinom.

QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 20:43)
Labukas visoms,

Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu  doh.gif

Nešvenčiu, tą pasakiau jau rudenį. Gimtadienis-šeimos šventė. Jeigu nori draugų, tegul kviečiasi į namus.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 20, 16:56)

Nešvenčiu, tą pasakiau jau rudenį. Gimtadienis-šeimos šventė. Jeigu nori draugų, tegul kviečiasi į namus.

O mes svenciame. Ne mano iniciatyva, o tevu ir vaiku, tai as jiems nedraudziu mirksiukas.gif Pirmoje klaseje pieseme atvirukus, as juos susegdavau graziai i knygele tituliniame puslapyje uzrasydavau palinkejima nuo klase ir iteikdavom. Kitais metais dareme aitvara, kaip cia kazkas rase. dar kitais ant tapeto pieseme visu ugiu jubiliata ir jis ta piesini nesesi namo. Siais metais perku vaikiska zurnaliuka, aisku is savo kisenes ax.gif o vaikai kas atnesa dovaneliu kas piesia atvirukus, visaip vienu zodziu doh.gif
Atsakyti
PRABALSUOKITE ČIA
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Svajoniu jaunikis thumbup.gif
Einu balsuot 4u.gif
Jau cool.gif 101 balsas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 20 balandžio 2012 - 16:11
Bet siaip tai pavargau jau nuo tu gimtadieniu sventimu, nes dazniausiai paaukoju pamokos laika, o mokiniai to labai laukia. Gerai bent jau kad atpratinau tortus nesti. Nes atitempia o man tenka dalinti po lygiai, neduo dieve kuris gau mazesni gabaliuka doh.gif
Atsakyti