QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 19, 20:32)
Mes su vaikais prieš keturis metus buvome Kaune "Megoje" ir dalyvavome loterijoje. Tai tada irgi pasisekė, nes laimėjome kelionę į Klaipėdos jūrų muziejų

. Labai buvo smagi kelionė, tik kad kelias labai tolimas, tai negalėjome daug kur apsilankyti. Buvome pačiame muziejuje (gidė nemokamai, pietūs nemokamai visiems), delfinariume programa ir laisvas laikas prie jūros. Gaila, kad buvo lapkritis, jau šalta, bet vaikams vistiek labai patiko

. Niekada nelaimiu jokiose loterijose, o tada vos nuo kėdės nenuvirtau, kai paskambino ir pasakė, kad laimėjom
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 19, 20:36)
Kuri čia klausė dėl garlaivio, tai mes užsisakėm nupiešti Indiją ir plaukiosim nemokamai, be to į pilį bilietai bus tik po 4 lt, kibinai 30 proc. pigiau.
Kaip suprast užsisakėt?

Aš tai supratau, kad piešia kas nori ir siunčia tuos piešinius. Paaiškink, gal ką ne taip supratau.
QUOTE(Aurute @ 2012 04 19, 20:58)
Esat šaunuoliai

. Edukacinė ten tikrai įdomi. Labai gaila, kad delfinariumas dabar nedirba. Ten irgi nuostabios edukacinės.
Bandysim užsakyt jums orą
Ačiū ačiū ačiū
Vietoj delfinariumo į mini zoosodą nuvarysim
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 21:43)
Labukas visoms,
Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu
Gimtadienius švenčiu tik pirmoje klasėje. Kitose jei vaikai atsineša vaišių, tai patys per pertrauką ir išdalina. Aš tik į pasiekimų knygutę įklijuoju sveikinimą.
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 19, 22:11)
Čia tai bent

Sveikinu! O dalyvavote tik viena klasė ar daugiau kolegių prisijungė?
Ačiū
Kadangi autobusas veža dvi klases, tai pasiūliau dar prisijungti savo buvusiems mokiniams. Tad važiuoja dabartiniai mano antrokai ir mano buvę šeštokai
Darbus abi klasės darėme atskirai, skirtingus.
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 04 19, 23:10)
sveikutes
as ir su nauja versija per Internet Explorer visai nieko net paziuret negaliu, teko pradet Google Chrome naudotis, cia viskas kuo puikiausiai
Vat sūnus man vakar tą patį sakė, pamatęs, kad gatava kompa sudaužyti

Raiks pabandyti, nes dabar tei tik nervų gadinimas.