Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

As turiu kitos firmos vezimeli dideliais ratais, tai vasara per smeli vaziuojant jau buvo ka veikti blink.gif Ir dabar per sniega vaziuoja puikiai, bet kaip su mazais tai blink.gif Manau sunku bus.... Jei planuojat ne tik mieste saligatviais vazineti, o i miskeli, pajuri - tai tik dideliais ratais pirkite. O dar cia pas jus priekiniai mazi - juk jie varomoji jega unsure.gif As is pradziu irgi ziurejau siuos vezimelius, bet dizainas primine tarybinius lotuliukas.gif Tai ieskojau kito ir dabar esu thumbup.gif patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 01 06, 10:35)
As turiu kitos firmos vezimeli dideliais ratais, tai vasara per smeli vaziuojant jau buvo ka veikti  blink.gif  Ir dabar per sniega vaziuoja puikiai, bet kaip su mazais tai  blink.gif  Manau sunku bus.... Jei planuojat ne tik mieste saligatviais vazineti, o i miskeli, pajuri - tai tik dideliais ratais pirkite. O dar cia pas jus priekiniai mazi - juk jie varomoji jega  unsure.gif As is pradziu irgi ziurejau siuos vezimelius, bet dizainas primine tarybinius  lotuliukas.gif  Tai ieskojau kito ir dabar esu  thumbup.gif  patenkinta.

NA pvz. CityCross didesni ratai, tai per sniegą važiuojam akip su visureigiu biggrin.gif tikrai patekinta šiuo vežimu..
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2008 01 07, 18:14)
NA pvz. CityCross didesni ratai, tai per sniegą važiuojam akip su visureigiu  biggrin.gif tikrai patekinta šiuo vežimu..

Tai zinoma su dideliais ratais tai thumbup.gif vezimeliai (jei ne dizainas blink.gif , bent jau man ax.gif ) Juk mamos dabar aktyvios, nestumdo vezimo tik po langais. O dauguma gamintoju su mazais ratais dauguma vazimeliu siulo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 01 06, 10:35)
As turiu kitos firmos vezimeli dideliais ratais, tai vasara per smeli vaziuojant jau buvo ka veikti  blink.gif  Ir dabar per sniega vaziuoja puikiai, bet kaip su mazais tai  blink.gif  Manau sunku bus.... Jei planuojat ne tik mieste saligatviais vazineti, o i miskeli, pajuri - tai tik dideliais ratais pirkite. O dar cia pas jus priekiniai mazi - juk jie varomoji jega  unsure.gif As is pradziu irgi ziurejau siuos vezimelius, bet dizainas primine tarybinius  lotuliukas.gif  Tai ieskojau kito ir dabar esu  thumbup.gif  patenkinta.

Aš tai vežimėlį perku dėl to, kad visų pirmą vaikui būtų patogu ir man aišku patogu jį valdyti..O dizainas trečioj vietoj.. tongue.gif ..Aš nematau tikslo eiti pasivaikščioti vien dėl to, kad pademonstruoti vežimėlio dizainą.. biggrin.gif
Turiu Cerox 360..man jis iš pradžių pasirodė nesimpatiškas, bet atitiko visus keliamus reikalavimus, kokių norėjau..Esu patenkinta...ir į jokį kitą vežimą tikrai nekeisčiau.. ax.gif ..O ir tikras malonumas stumti tokį vežimėlį ir nesutikti kito tokio pat..kaip ir daugelio kitų.. tongue.gif ..Tik vieną kartą teko sutikti mamytę stumiančią tokį pat Cerox 360 modelį.. bigsmile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 01 09, 23:19)
Aš tai vežimėlį perku dėl to, kad visų pirmą vaikui būtų patogu ir man aišku patogu jį valdyti..O dizainas trečioj vietoj.. tongue.gif ..Aš nematau tikslo eiti pasivaikščioti vien dėl to, kad pademonstruoti vežimėlio dizainą.. biggrin.gif
Turiu Cerox 360..man jis iš pradžių pasirodė nesimpatiškas, bet atitiko visus keliamus reikalavimus, kokių norėjau..Esu patenkinta...ir į jokį kitą vežimą tikrai nekeisčiau.. ax.gif ..O ir tikras malonumas stumti tokį vežimėlį ir nesutikti kito tokio pat..kaip ir daugelio kitų.. tongue.gif ..Tik vieną kartą teko sutikti mamytę stumiančią tokį pat Cerox 360 modelį.. bigsmile.gif ..

Tai zinoma pritariu, kad pirmiausia vaikui patogu butu smile.gif Ir ne del pasipuikavimo pirkau vezimeli kuris man patiko tongue.gif Tiesiog jis tiko man is visu pusiu - ir patogus vaikui ir grazus man thumbup.gif Bent jau man tikrai daug maloniau vazineti su patinkanciu vezimeliu, cia tas pats kaip ir su rubais - patogu bet negrazu, o galima rasti ir patogius ir grazius. Juk grozis tikrai ne del kitu blink.gif o del saves tongue.gif O be to juk skoniai visu skirtingi, gal tavo vezimaitis man patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Pagal kaina galetu buti ir lengvesni, ir ratukai manevringesni, ir stabdziai patogesni ... ax.gif
Atsakyti
Sakykite, ar ziemos metu naudojate ventiliacija esancia lopsio dugne? Cia tarkim Emmaljunga Edge modelyje tokia yra. Mes kolkas laikom uzdaryta, nes kazkaip galvojam ziema vistiek is zemes saltis kyla, tai gal nera gerai leliukui. O gal be reikalo, cia gal pavasari labiau tas saltis is zemes, ne ziema?
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2008 01 13, 20:37)
Sakykite, ar ziemos metu naudojate ventiliacija esancia lopsio dugne? Cia tarkim Emmaljunga Edge modelyje tokia yra. Mes kolkas laikom uzdaryta, nes kazkaip galvojam ziema vistiek is zemes saltis kyla, tai gal nera gerai leliukui. O gal be reikalo, cia gal pavasari labiau tas saltis is zemes, ne ziema?

as tai eriuko kailiuka isitiesus i lopsiuka lotuliukas.gif tai pro ji turbut nesiventiliuoja biggrin.gif gal cia vasarai daugiau g.gif
Atsakyti
norejau paklausti mamyciu aju su patirtim - ar isigijus pvz city jet tikrai jo uzteks iki 3 metu, ar vis del to keitet vezimukus, nes man siaip emmmaljuga thumbup.gif , tai mastot pirkti city jett su city korg lopsiu.. o kadangi pirmas lelius, tai nzn, ar pasiteisins ilgam, ar teks greit keist.
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2008 01 18, 22:14)
norejau paklausti mamyciu aju su patirtim - ar isigijus pvz city jet tikrai jo uzteks iki 3 metu, ar vis del to keitet vezimukus, nes man siaip emmmaljuga  thumbup.gif , tai mastot pirkti city jett su city korg lopsiu.. o kadangi pirmas lelius, tai nzn, ar pasiteisins ilgam, ar teks greit keist.

Iki metu tai tikrai vazinesi, o paskui gal ir neisaugsite, bet pati nebenoresi tokio didelio tampyti, juk sketuko uzteks thumbup.gif
Atsakyti
iki 3 metu pas mus retai kas vazineja ,man rodos. juk jau i darzeli vaikai eina, tai kur ten dar su vezimu lotuliukas.gif nors vaikas, aisku, tilptu. bet butinais atvejais (pvz pajury vasara,kai daug reik vaiksciot vakarais) tai noresis paprasto maziuko kompaktisko, kad vietos neuzimtu. nors kai paziuri kokius arklius uzsieny vezioja doh.gif lotuliukas.gif tai musu vaikai sportininkai-saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti gal kas jau parduotu city cerox panaudota vezima? Kazkaip truputi gaila pinigeliu naujam, o taip norisi sito thumbup.gif
Atsakyti