QUOTE(Viola fiola @ 2008 02 02, 10:29)
Mes irgi turim lifta, tik iki to lifto laiptais vis tiek reikia panest, arba buna apsilankom name kur irgi tik siek tiek pakilti reikia, bet nors ir nedaug atrodytu laiptais landziojam, bet patogiai pakelt ir nuleist nepavyksta

Negi kiekviena karta, kai noriu pakilti 10 laipteliu, nukelinesiu nuo remo sportine dali?

Tai ir klausiu ar cia man vienai taip nepatogu? Nesinori laiptais su vezimu "vaziuoti", juk vaika vezu, o ne malkas, tai baisu kazkaip
Nemaciau ten nei rankeleliu nei uz ko paimt butu, tik uz remo, bet tai viena ranka, o is kitos puses graibau nesugraibau, vis bijau suskleist vezima ar ka sulauzyt
Iki lifto yra ir pas mane kokie 6 laipteliai. Aš darau labai paprastai. Kai reikia užlipti - vežimą užsitraukiu ant galinių ratų (kitaip sakant užtempiu), kai reikia nuleisti - pakėlusi priekinius ratus, taip pat su galiniais po vieną laiptelį nuvažiuoju. Juk vežimo ratai dideli, jis minkštai važiuoja ir tikrai ten vaikas nesikrato. Visąlaik taip darau, kai reikia pakilti kelis laiptelius
Pats vežimas tikrai sunkus, maniškio vien sportinė važiuoklė (Edge duo combi) sveria 12,9 kg. O kur dar lopšys ir vaikas... Tačiau niekada nesuabejojau savo pasirinkimu - vežimas iš ties važiuoja puikiai.

Tik vat su City Cross palygint negaliu, nes nesu bandžiusi