Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

QUOTE(Bingo @ 2008 01 13, 19:37)
Sakykite, ar ziemos metu naudojate ventiliacija esancia lopsio dugne? Cia tarkim Emmaljunga Edge modelyje tokia yra. Mes kolkas laikom uzdaryta, nes kazkaip galvojam ziema vistiek is zemes saltis kyla, tai gal nera gerai leliukui. O gal be reikalo, cia gal pavasari labiau tas saltis is zemes, ne ziema?

Ventiliacija lopšio dugne aktuali vasarą, kad karšta nebūtų. Aš taip pat turiu Edge. Vasarą, kai gimė mažiukas, angas visada atidarydavau, o dabar ne 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite CityCross parduot? unsure.gif
Bastaus per visus vezimeliu forumus, bet taip ir nerandu ko ieskau verysad.gif
Bet lygtais sitas vezimelis daletu buti tinkamas bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip tas Scooter variantas? kaina prieinamesne, bet kaip su kokybe ir funkcionalumu? g.gif Ar zymiai skiriasi nuo City Cross'o?

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2008 01 18, 23:14)
norejau paklausti mamyciu aju su patirtim - ar isigijus pvz city jet tikrai jo uzteks iki 3 metu, ar vis del to keitet vezimukus, nes man siaip emmmaljuga  thumbup.gif , tai mastot pirkti city jett su city korg lopsiu.. o kadangi pirmas lelius, tai nzn, ar pasiteisins ilgam, ar teks greit keist.

mes turim City Jet,siaip patogus vezimaitis man,o vaikui nelabai patinka ta sedima padetis.Kaskaip minksta ten labai,jis ikrenta i ja,arba isvis i prieki nuslysta,nu nezinau net kaip paaiskint g.gif tik nepatarciau pirkti del visokiu plastmasiniu detaliu mirksiukas.gif nors kai garantinis yra tai ne beda,bent jau mums 2 kartus tvarke doh.gif suneliui biski daugiau nei metukai,bet turbut iki 3 metu mes su juo nevazinesim,reiks koki sketuka nusipirkt, bet manau,kad jis ten tikrai tilptu ir budamas kokiu 2m,o 3 nezinau g.gif sunku spelioti
Atsakyti
Nusipirkau ir as City Cross doh.gif
Tik nepasakyciau kad sokineciau is laimes. Sunkokas, nors cia butu nieko, tik kad niekaip nerandu kaip patogiai ji pakelt kai reikia g.gif Karta tai vos jo nesuskleidziau su visu vaiku! blink.gif Paemiau uz remo ir bandziau pakelt, bet toj patogiausiai laikyt vietoj kaip tik tas daikciukas kuris rema suskleidzia doh.gif Tai gerai kad ne is abieju pusiu susiskleist norejo. Kaip bepaimciau man nepatogu nest, arba kai jau paimu tai bijau sulauzyt tokia plastmasine detale is sono, atrodo sutreksiu.
Gremezdiskas atrodo, nors cia gal po mano pirmojo pirkto vezimelio toks ispudis susidare. Nemanevringas, bet zinojau kad taip bus, norejau kad ratai minkstai vaziuotu. Ir tikrai vaziuoja smagiai.
Bet visgi nezinau ar toki kita karta pirkciau g.gif
Gal patarsit kaip patogiai nest? Manau kad uz remo geriau, bet nepatogu verysad.gif
Atsakyti
As lopsi nuimdavau nuo remo ir su leliuku nesdavausi o imdavau uz ten esanciu tokiu plastmasiniu rankenu ir niekada nieko blogo neatsitiko nes butent uz ten ir reikia nesti o vyras tai aplamai nesdavo uz istraukiamu is sono rankenu medziaginiu thumbup.gif o rema suskleisdavau grizus ir parsinesdavau atskirai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 01 vasario 2008 - 20:30
QUOTE(Laivite @ 2008 02 01, 21:29)
As lopsi nuimdavau nuo remo ir su leliuku nesdavausi o imdavau uz ten esanciu tokiu plastmasiniu rankenu  ir niekada nieko blogo neatsitiko nes butent uz ten ir reikia nesti o vyras tai aplamai nesdavo uz istraukiamu is sono rankenu medziaginiu  thumbup.gif o rema suskleisdavau grizus ir parsinesdavau atskirai 4u.gif

O su sportine dalim tas pats? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 02 01, 18:50)
Nusipirkau ir as City Cross  doh.gif
Tik nepasakyciau kad sokineciau is laimes. Sunkokas, nors cia butu nieko, tik kad niekaip nerandu kaip patogiai ji pakelt kai reikia  g.gif Karta tai vos jo nesuskleidziau su visu vaiku!  blink.gif Paemiau uz remo ir bandziau pakelt, bet toj patogiausiai laikyt vietoj kaip tik tas daikciukas kuris rema suskleidzia  doh.gif Tai gerai kad ne is abieju pusiu susiskleist norejo. Kaip bepaimciau man nepatogu nest, arba kai jau paimu tai bijau sulauzyt tokia plastmasine detale is sono, atrodo sutreksiu.
Gremezdiskas atrodo, nors cia gal po mano pirmojo pirkto vezimelio toks ispudis susidare. Nemanevringas, bet zinojau kad taip bus, norejau kad ratai minkstai vaziuotu. Ir tikrai vaziuoja smagiai.
Bet visgi nezinau ar toki kita karta pirkciau  g.gif
Gal patarsit kaip patogiai nest? Manau kad uz remo geriau, bet nepatogu  verysad.gif

Nelabai ką galiu patarti. Pas mane liftas, aš vežimo nenešioju. Taip kad man jo svoris nelabai aktualus smile.gif

Labas, Laivite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spilka: 02 vasario 2008 - 10:54
Mes irgi turim lifta, tik iki to lifto laiptais vis tiek reikia panest, arba buna apsilankom name kur irgi tik siek tiek pakilti reikia, bet nors ir nedaug atrodytu laiptais landziojam, bet patogiai pakelt ir nuleist nepavyksta verysad.gif Negi kiekviena karta, kai noriu pakilti 10 laipteliu, nukelinesiu nuo remo sportine dali? doh.gif Tai ir klausiu ar cia man vienai taip nepatogu? Nesinori laiptais su vezimu "vaziuoti", juk vaika vezu, o ne malkas, tai baisu kazkaip unsure.gif
Nemaciau ten nei rankeleliu nei uz ko paimt butu, tik uz remo, bet tai viena ranka, o is kitos puses graibau nesugraibau, vis bijau suskleist vezima ar ka sulauzyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 02 02, 10:29)
Mes irgi turim lifta, tik iki to lifto laiptais vis tiek reikia panest, arba buna apsilankom name kur irgi tik siek tiek pakilti reikia, bet nors ir nedaug atrodytu laiptais landziojam, bet patogiai pakelt ir nuleist nepavyksta  verysad.gif Negi kiekviena karta, kai noriu pakilti 10 laipteliu, nukelinesiu nuo remo sportine dali?  doh.gif Tai ir klausiu ar cia man vienai taip nepatogu? Nesinori laiptais su vezimu "vaziuoti", juk vaika vezu, o ne malkas, tai baisu kazkaip  unsure.gif
Nemaciau ten nei rankeleliu nei uz ko paimt butu, tik uz remo, bet tai viena ranka, o is kitos puses graibau nesugraibau, vis bijau suskleist vezima ar ka sulauzyt  blush2.gif

Iki lifto yra ir pas mane kokie 6 laipteliai. Aš darau labai paprastai. Kai reikia užlipti - vežimą užsitraukiu ant galinių ratų (kitaip sakant užtempiu), kai reikia nuleisti - pakėlusi priekinius ratus, taip pat su galiniais po vieną laiptelį nuvažiuoju. Juk vežimo ratai dideli, jis minkštai važiuoja ir tikrai ten vaikas nesikrato. Visąlaik taip darau, kai reikia pakilti kelis laiptelius smile.gif
Pats vežimas tikrai sunkus, maniškio vien sportinė važiuoklė (Edge duo combi) sveria 12,9 kg. O kur dar lopšys ir vaikas... Tačiau niekada nesuabejojau savo pasirinkimu - vežimas iš ties važiuoja puikiai. smile.gif Tik vat su City Cross palygint negaliu, nes nesu bandžiusi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tai kad zinokit kiek esu turejus vezimu, jei nest su vaiku -tai visada sunku smile.gif.stebuklu nera. o savaji Cerox ,tai jei su vaiku, viena nenesu- vienas laiko uz rankenos (kad ir mano 7-mete dukra), kitas- uz remo prie priekiniu ratu - taip tai visada lengva lotuliukas.gif o jei viena- tai jau dalimis nesu (2a.) smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif Siandien jau atsargiai nuvaziavom laiptais zemyn, o i virsu vis tiek uznesu su viskuo biggrin.gif
Kad sunku tai taip, mane daugiau neramina tas kad nera uz ko paimt. Zodziu pritaikytas turintiems savo nama.
Drauge sake, kad uzsienieciai isvis nesupranta kodel mums aktualus vezimelio svoris, nes jie ne butuose gyvena, o patogiai namuciuos isitaise lotuliukas.gif
Lietuvaites turi augintis raumenu kalnus lotuliukas.gif
Na nors tu rankenas susimeistrauk! doh.gif

P.S. mano ankstesnis vezimukas buvo lengvas ir rankenos sbuvo nesimui, stai ir pripratau prie komforto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 02 vasario 2008 - 17:41