QUOTE(kariatide @ 2008 04 03, 20:14)
norejau paklausti kiek mokejot uz toki komplektuka

...is visu vezimeliu issirinkom su B butent Emmaljunga City Cross Java spalvikes, tik dar del kainu neteko pasidometi

....is pradziu buvo klausimas tarp x-lander ir emmaljungos,, nes dizainu kazkuo jie panasus, bet kai realiai pamaciau mamyte su x-landeriu tai jis visiskai smuko man akyse

... noriu Emmaljungos
Na, mano nuomone, X-Landeris ir Emmaljunga - nesulyginami dalykai

Vistik švedai žino, ką daro
Pirkom City Crossą sportinuką, lopšį City Korgą, Exclusive krepšį ir užvalkalą kojoms bei apsaugą nuo uodų - sumokėjom apie 2.6...
Dėl spalvos - mūsų Water Blue, kai rinkausi šitą spalvą, rinkausi tiesiog aklai iš katalogo - realiai vežimas ne tokių spalvų, kaip kad yra internete ar kataloguose... Truputį nusivyliau dėl to, net buvo minčių keisti vežimą, be ttiek jau to, pasilikome šitą, ir, apart nelabai tokios spalvos, kokios norėjau, vežimas iš tiesų geras.
NORS - toks, kokio noriu, vežimas dar nepagamintas
Lopšį, jeigu kam reikės, rudeniop galėsim parduoti.
QUOTE(syu @ 2008 05 13, 07:48)
manau, kad emmaljungas renkasi tos mamytes, kurios gali sau leisti tureti sunkesni vezima del palankiu gyvenimo salygu. as pati pvz gyvensiu name, todel man nereikes laiptais tasyti vezimo. nesu tokia silpna, kad nesugebeciau sio vezimo ikelti i automobilio bagazine. todel drasiai ji rinkausi.

bet jei mamyte gyvena kokiam 5 aukste be lifto tai pirkti toki vezima butu tikrai gana neprotinga, nes pasigailetu jau po pirmuju nesimu i virsu
O man jis visai nesunkus

Nors gal man lengva kalbėti, kadangi aš ne bute gyvenu, tampyt mano jo nereikia...