Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

QUOTE(syu @ 2008 05 13, 16:19)
na taip, bet vistiek kai tarp vezimu gaunasi kokie 5-6 kg skirtumas tai negali sakyti kad taip jau nesvarbu  g.gif aisku ir 11 kg plius vaikas yra nemazai, bet 17 plius vaikas yra dar daugiau  ax.gif
todel suprantu mamytes kurios kritikuoja emmas del svorio. bet tai cia jau pasirinktu kriteriju reikalas. man kadangi svoris nera aktualus tai as renkuosi pagal kitus dalykus ir man emma  thumbup.gif

na as tai su savo cerox lyginau ax.gif pas tave tas didesnis modelis. vnzo, svarbiausia, kad turi tai, prie ko sirdis linko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 05 13, 18:38)
na as tai su savo cerox lyginau ax.gif pas tave tas didesnis modelis. vnzo, svarbiausia, kad turi tai, prie ko sirdis linko 4u.gif

tai kad dar neturiu lotuliukas.gif dar net neuzsisakiau. tiesiog issirinkau, t.y. apsisprendziau kad sita jamsiu ax.gif kolkas dar truputi anksti man vezima pirkt blush2.gif ir siaip galvojau is dekreto pinigeliu pirksiu, o iki dekreto dar ą,į menesiuko doh.gif vienzo, kita menesi uzsisakinesiu tikrai bigsmile.gif
o mondial tikrai sunkesnis uz cerox 360 ax.gif bet su juo po miskus patogiau bus lakstyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 05 13, 19:29)
o mondial tikrai sunkesnis uz cerox 360  ax.gif bet su juo po miskus patogiau bus lakstyt  rolleyes.gif

po miskus tai jo, su tavuoju (busimuoju biggrin.gif )- lengviau, as tai diiideles kliutis iveikiu priekinius, mazesnius ratukus pakeldama i virsu ax.gif didieji minksciau ir lengviau pravaziuoja. bet pirkau cerox , galvodama apie busima sportinuka (kad butu mazesnis). o ant tavo irgi sportine uzsideda? ar ne per didelis bus kaip sportinukas? (tuo dideliu atsidziaugsi + -puse metu, po to gal mazesnio noresis ax.gif )
Atsakyti
Nekokios naujienos. Paskambino vadybininke, negaus 3 in 1 Camo Pink blink.gif Esu ziauriai nusivylusi.. Reikes rinktis kita spalva, bet kazkaip abejoju, jog visa rinkini gaus vienos spalvos - nesvarbu kokia ji butu schmoll.gif
Ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 13 gegužės 2008 - 21:23
QUOTE(triule @ 2008 05 13, 21:23)
po miskus tai jo, su tavuoju (busimuoju biggrin.gif )- lengviau, as tai diiideles kliutis iveikiu priekinius, mazesnius ratukus pakeldama i virsu ax.gif didieji minksciau ir lengviau pravaziuoja. bet pirkau cerox , galvodama apie busima sportinuka (kad butu mazesnis). o ant tavo irgi sportine uzsideda? ar ne per didelis bus kaip sportinukas? (tuo dideliu atsidziaugsi + -puse metu, po to gal mazesnio noresis ax.gif )

nu tiek ten ir didumo. sportine dalis uz cerox'a didesne tik tuo, kad ciut auksciau vaikelis sedi, nes aukstesne vaziuokle. o siaip gi visi ismatavimai ju tokie patys mirksiukas.gif tiesiog cerox'as su savo mazesniais priekiniais ratukas mazesnis zivualiai atrodo ax.gif nu ir susilanksto kompaktiskiau truputi. bet as masina pirksiu sau jau vezima turedama tai sakiau pries pirkdama masina pabandysiu igrusti vezima sulankstyta su sportine dalim i bagazine. jeigu netilps - ieskosiu kitos masinos lotuliukas.gif
o siaip tai man kol vaikelis mazas (nu iki metu) tai tikrai nemaza sportine dalis yra privalumas, nes vaikeliui uzmigus jis ten gali gana patogiai sau pamiegoti issitieses ir apklotas mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2008 05 13, 22:21)
Nekokios naujienos. Paskambino vadybininke, negaus 3 in 1 Camo Pink blink.gif  Esu ziauriai nusivylusi.. Reikes rinktis kita spalva, bet kazkaip abejoju, jog visa rinkini gaus vienos spalvos - nesvarbu kokia ji butu schmoll.gif
Ech..

o jie tikrai negali gauti tos spalvytes, ar tiesiog negali gauti per tau tinkanti termina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 05 14, 07:51)
o jie tikrai negali gauti tos spalvytes, ar tiesiog negali gauti per tau tinkanti termina?  g.gif

Negali. Jie gi net ne tiesiai is gamintojo perka, o is Estijos. Kazkaip cia idomiai viskas g.gif
Svarbiausia paimti uzstata ir pazerti pazadu..
Linkiu dideles sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Musu Emmaljunga jau namuose bigsmile.gif
Lopsiuko ir autokedutes spalvyte - Graphic Black, o sportinuko - raudona bigsmile.gif
Pagaliau nebereikes sukti galvos. Dabar taip ramuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2008 05 14, 21:15)
Musu Emmaljunga jau namuose bigsmile.gif 
Lopsiuko ir autokedutes spalvyte - Graphic Black, o sportinuko - raudona bigsmile.gif
Pagaliau nebereikes sukti galvos. Dabar taip ramuuu bigsmile.gif

is pradziu ir as norejau visko vienos spalvos, bet pardaveja patare, lopsi imt vienoki, sportine- kitoki, nes, sako, atsibos vis ta pati spalva. ir- teisybe thumbup.gif dbr sportinukas bus lyg naujas vezimas (su kita spalva).
p.s. man tai irgi keista- moki tokia kaina,o spalvos norimos pasirinkt negali g.gif
Atsakyti
na, as tai kadangi issirinkau mondial varianta tai ten jau gausiu viska vienos spalvos, nes atskirom dalim jis kaip ir nesikomplektuoja ax.gif
o siaip tai istikruju nematau reikalo pergyvent del skirtingu spalvu nes tikrai kaip naujas vezimas po to atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 05 15, 07:56)
na, as tai kadangi issirinkau mondial varianta tai ten jau gausiu viska vienos spalvos, nes atskirom dalim jis kaip ir nesikomplektuoja  ax.gif
o siaip tai istikruju nematau reikalo pergyvent del skirtingu spalvu nes tikrai kaip naujas vezimas po to atrodo  bigsmile.gif

Tai, kai nusipirksit viska vienos spalvos - tada galesit kalbeti bigsmile.gif As irgi prisiplanavus buvau, bet yra kaip yra.
Keduciu pasirinkimas nera toks didelis (spalviskai), tai jei pirksit balta ar kremini vezima, apie tokia pat autokedute bus galima tik svajoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2008 05 15, 10:59)
Tai, kai nusipirksit viska vienos spalvos - tada galesit kalbeti bigsmile.gif  As irgi prisiplanavus buvau, bet yra kaip yra.
Keduciu pasirinkimas nera toks didelis (spalviskai), tai jei pirksit balta ar kremini vezima, apie tokia pat autokedute bus galima tik svajoti doh.gif

tai kad as nepirksiu autokedutes is emmos ax.gif
o kaip jau sakiau - mondial duo combi eina jau sukomplektuotas lopsys+sportinis o ne atskirai, todel jie tikrai vienos spalvos bus...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 05 15, 11:17)
tai kad as nepirksiu autokedutes is emmos  ax.gif
o kaip jau sakiau - mondial duo combi eina jau sukomplektuotas lopsys+sportinis o ne atskirai, todel jie tikrai vienos spalvos bus...
4u.gif

Bus matyt bigsmile.gif
Atsakyti