QUOTE(laumi @ 2008 10 05, 16:02)
Mes tiesa sakant irgi sita vezima parduotuvej ziurejom, man labai patiko pats remas ir dideli ratai, bet kad sedima dalis pilnai nepasiguldo, o kedutes kiek supratau ant jo nesitvirtina?
Vat su lopsiais mes ilgai svarstem ir ju atsisakem, nes neisivaizduoju kaip i bagazine reiktu sutalpinti tuos du lopsius salia vezimo

O kur dar siaip daiktai...
Kaip jus ta klausima sprendziat?
na kad pasiguldo sportine dalis normaliai, ten dirzai nugaroj atsilaisvina ir pasiguldo

nea kedutes ant remo nesitvirtina, man jau dabar vezant vaikus masinoj kedutese ju gaila, kazkaip sukrenta atrodo
del vezimo musu bagazine nemaza tai sutalpinam, be to ash norejau kietu lopsiu ir mes masinoj ne taip jau daug ta vezima veziosimes, daugiau man pasivaiksciojimams vezimas reikalingas
si savaitgali vaziavom pas senelius tai vezimo nesivezem, kaip bus veliau nezinau, kazkaip talpinsimes, nes viena kedute mes dedam gale ir ash sedziu gale, o kita priekyje, tai vat ant grindu masinoj prie keduciu daiktu prideti galima
Papildyta:
QUOTE(Dija24 @ 2008 10 05, 17:12)
Tiesiog nemaisykim 2 skirtingu dalyku: autokedutes (kuri skirta vaika vezioti masinoje) ir lopsio. As pasisakau uz tai, kad autokedute ir yra autokedute, uztenka, kad jau vaikas joje sedi masinoje, kad dar kelias valandas nuvaziavus i kita miesta ji vezioti dar kuri laika autokeduteje ant remo ir vel tada kelione kelias val. atgal namo

pabandykim pacios taip issedeti - labai patogu?
O siaip cia jau visu musu nuomone apie musu maziukus ir kas jiems geriausia issiskiria. As zinau viena - mano vaikas masinoje vaziuos autokeduteje, o naudojantis vezimeliu vaziuos lopsyje.
simtu procentu sutinku
tai vat kaip zadejau dalinuosi vezimo naudojimo patirtim
pas mus twin cangaroo vezimelis, vaziuoja labai laisvai, sakyciau galima vienu pirstu stumti

nuo saligatvio nuvaziuoja labai minkstai, uzvaziuoja taip pat gerai

nereikia nei kilnoti nei labai tampytis

ir pupos labai gerai savo karietoj jauciasi, nes vaziuoja minktai duobes galima sakyti nesijaucia
vienu zodziu esam labai patenkinti