Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

na, dolcevita viska labai puikiai isdeste smile.gif)

tik del sulankstymo drisciau papriestarauti - visada lankstydavau su sportine dalim, jokiu problemu. Man tai buvo labai paprasta procedura, as smulki bet lengvai susidorodavau su sulankstymu ir i A3 bagazines patalpinimu.

Del padidinto saugumo vezimelis taip suprojektuotas, kad siam procesui butu naudojamos abi rankos, net papildoma apsauga yra nuo netycinio susilankstymo - juk kas butu, jei vaikui sedint vezime sis imtu ir pats "sukristu".....

o del triraciu - man jie ziauriai nepatinka, labai nestabilus, labai virsta, zodziu s...mano nuomone smile.gif na bet cia kaip kam.....
Atsakyti
Labas, vežimėlių ekspertės:) O gal jūs kuri nors svarstėt tarp Xlanderio ir Emmaljungos? Aš kažkaip buvau apsistojus ties pirmuoju, bet paskui man pasakė, kad jeigu kūdikėlis gimsta šaltojo sezono pradžioje, tai jis Xlanderio lopšiukus išauga anksčiau laiko ir per anksti prie sportinuko tenka pereiti.

Bet Emmaljunga neatrodo tokia patogiai naudojama ir Xlanderis man regis lengvesnis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2008 10 05, 13:37)
mums perkant vezimeli taike nuolaida berods 15 ar kiek procentu, tai gavosi tikrai ne 3900Lt.  schmoll.gif

Man tai pardavėja sakė, kad perkant rinkinį (lopšys sportinukas plius kėdutė) pritaikys 5 proc.nuolaida. Nedaug.
Atsakyti
Vis svarsciau ir dvejojau del vezimuko, bet emmaljunga Mondial Duo Combi nugalejo visas mano abejones ax.gif Jis jau greit bus pas mane thumbup.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif gyvenu Uk ir nusiziurejau Emmaljunga City Nitro vezimuka... Gal kuri turite ji isigijusi, nors berods sake, kad juos pradejo gaminti tik rugsejo menesi.... Bet jei turite ar esate ka girdejusios, buciau labai dekinga jei pasidalintumete savo patirtimi... Siaip man supatiko viskas apie ta vezimuka isskyrus gal du dalykelius.. Sulankscius vis tik pasirode didokas... Ir kaina... Bet cia manau jau Svediska kokybe.....
Atsakyti
Gal kam reikia Smart Duo Combi, mes jau nebenaudojam 4u.gif
Vežimas
Atsakyti
QUOTE(smiltainis @ 2008 10 28, 12:39)
Labas, vežimėlių ekspertės:) O gal jūs kuri nors svarstėt tarp Xlanderio ir Emmaljungos? Aš kažkaip buvau apsistojus ties pirmuoju, bet paskui man pasakė, kad jeigu kūdikėlis gimsta šaltojo sezono pradžioje, tai jis Xlanderio lopšiukus išauga anksčiau laiko ir per anksti prie sportinuko tenka pereiti.

Bet Emmaljunga neatrodo tokia patogiai naudojama ir Xlanderis man regis lengvesnis? g.gif
Papildyta:
Man tai pardavėja sakė, kad perkant rinkinį (lopšys sportinukas plius kėdutė) pritaikys 5 proc.nuolaida. Nedaug.

As tai Xlanderius nueja apziureti iskart po Emmaljungos apziuros, nes parduotuves ju salia. Turbut nereikia sakyti, koks buvo ispudis smile.gif Tie Xlanderiai man pasirode tokie apgailetini.. Praktiskai diduma vezimu (ne tik Xlander) kuriuos apziurejau man pasirode netvirti, pagaminti is kuo plonesniu detaliu. Neteigiu, kad jie visi suluztu pirma diena. Bet kad atllaikytu vazinejima nuo laiptu pirmyn ir atgal jau arti 1 metu, kaip musu Emmaljunga Edge laiko, ta tkrai nemanau.
Atsakyti
Na man viskas juose patinka išskyrus svorį... Bet gal II aukstas ne itin didele beda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltainis @ 2008 10 30, 01:59)
Na man viskas juose patinka išskyrus svorį... Bet gal II aukstas ne itin didele beda?  g.gif

o aš nenešu, o nuleidžiu laiptais, o kadangi dabar didesnės ir nemiegam eidamos laukan tai net kartu su vaiku nuleidžiu, nes nedarda minkštai nusileidžia 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pora mėnesių žiūriu vežimukus ( mano leliukas planuoja ateiti į šį pasaulį sausio pradžioje bigsmile.gif ), tai kol kas tik Emmaljunga City Cross patinka, bet dvejuoju tik dėl svorio, kadangi gyvenu 3 aukšte, o lifto pas mus nėra doh.gif ir vyras nevisada namie yra smile.gif Tai iki gao sunku apsispręsti.... g.gif
Jei ir pirksiu šitą vežimą, tai be klasikinio lopšio, o su Quadrolift nešiojamuoju lopšiu...
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kas ieškot EMMALJUNGA tai Ebay dabar baiginėjasi aukcionas naujam Mondial Duo Combi. Kaina gaunasi keliais šimtais litų pigiau negu LT, žinoma, jeigu kas parvežtų iš UK - nes berods jie nepristato. Taip pat yra ir tokios pat spalvos (kremine dirbt.oda) rankine.
Bet liko 3 valandos iki aukciono pabaigos. tai skubekit, kuriai idomu.

http://cgi.ebay.co.u...E:B:WNA:GB:1123
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltainis: 31 spalio 2008 - 12:36
turim emmaljunga city cross. gyvenam 4a be lifto, tai lengvai nuvaziuojam zemyn,o daznai netgi ir uzvaziuojam (biski sunkiau, bet nest nereikia). siaip esu be galo patenkinta siuo vezimu, neturiu jokiu priekaistu. lengvai manevruoja, nors ir 4 ratai, visur pravaziuoja,net papludimyje ant smelio thumbup.gif kietas lopsys irgi labai pasiteisino, gal va tik truko pakelimo lopsyje - nes nuo 4 men kliackiui atsibudus pasaulis idomesnis jau nei vezimo buda ax.gif

vienu zodziu net nesiruosiu parduot savojo, o laikyt antram vaikui
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2008 11 01, 13:01)
turim emmaljunga city cross. gyvenam 4a be lifto, tai lengvai nuvaziuojam zemyn,o daznai netgi ir uzvaziuojam (biski sunkiau, bet nest nereikia). siaip esu be galo patenkinta siuo vezimu, neturiu jokiu priekaistu. lengvai manevruoja, nors ir 4 ratai, visur pravaziuoja,net papludimyje ant smelio  thumbup.gif  kietas lopsys irgi labai pasiteisino, gal va tik truko pakelimo lopsyje - nes nuo 4 men kliackiui atsibudus pasaulis idomesnis jau nei vezimo buda  ax.gif

vienu zodziu net nesiruosiu parduot savojo, o laikyt antram vaikui

o city cross žiemą normaliai pravažiuoja? ir ar fiksuojasi priekiniai ratai? jie berods manevringi šiame modely
Atsakyti